ΕΡΤ, 3ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους, "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται. - Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ (Συνερ/να Κανάλια): www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΑΟΣ *** ΧΑΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ *** 20 Ε/6μ - 30 Ε/12μ

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ


"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ δημοσιεύουν Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης.


Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

ΖΉΤΩ Η ΚΥΡΊΑΡΧΗ ΑΠΟΧΉ!


Η οποία βασίλεψε και πάλι στις “εθνικές” εκλογές, μαζί με τα άκυρα και τα λευκά, έπιασε το -περιμέναμε περισσότερο- 44,16%! Όπερ σημαίνει πρώτο κόμμα
ΌΛΟΙ αυτοί οι νικητές και ηττημένοι που “θριάμβευσαν”, έχουν την ετυμηγορία του ενός εκ των δύο Ελλήνων! Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα της κάλπης, και όχι οι τυμπανοκρουσίες και τα πανηγύρια που έστησαν πάλι, γενναίοι του Μπρανκα Λεόνε οι κομματικοί θριαμβευτές!.. Μπράνκα, μπράνκα, μπράνκα... Λεόν, λεόν, λεόν!..
Να ξεκαθαρίσουμε κατ’ αρχάς, τι σημαίνει αποχή

Αποχή σημαίνει, αποστροφή στην κάλπη! Αηδία στο “σύστημα”, σιχαμάρα στα “πολιτικά” και τα “δημόσια”! Σεβασμό στη Δημοκρατία, και απόρριψη της βρωμερής ανθρώπινης σαπίλας, που ενέσκηψε ακρίδα ενδεκάτης πληγής του Φαραώ στην Ελλάδα, την κατασπαράσσει και την προδίδει συνεχώς και αδιακρίτως!
Δεν είναι ούτε “καναπές”, ούτε αδιαφορία! Ούτε επιπολαιότητα που την βάφτισαν, ή θέλουν να την βαφτίζουν όλοι αυτοί που χορεύουν... τσάμικο, χρόνια τώρα στο σβέρκο μας, την καμπούρα μας, τις τσέπες μας. Το βιός μας. 
Από το να ψηφίζεις μια σκατόγρια θεατρίνα πατσούρα κατουρλιάρα απ’ το... “κιλκίς”, ή έναν βλαμμένο τραγουδιστή, μια ανυπόληπτη και βρωμερή δημοσιογράφα “κατίνα” της μικρής οθόνης που ποτέ δεν έγραψε πέντε αράδες, πουθενά, σε κάποια σοβαρή εφημερίδα έντυπο,  ή να στέλνεις τον άεργο και ατάλαντο γκόμενο της... Σωτηροπούλου στην “ευρωβολή” των βλαμμένων χαπακομένων και αμορφώτων ευρωπέων, είναι πολύ καλύτερο να “απέχεις”, γιατί αυτό σημαίνει πρώτα απ’ όλα, σοβαρότητα, αξιοπρέπεια, και υποχρεωτική εκτίμηση, οφειλή στον εαυτό σου

Για να μην σου λένε βλάκα ή πιόνι, χαρτί στο τσεπάκι τους, όλοι αυτοί που σε καταδυναστεύουν και σε χρησιμοποιούν, μέσω της κάλπης, να περνούν αυτοί καλά κι εσύ χειρότερα!
Τα ίδια ισχύουν και για το άκυρο-λευκό.



50 χρόνια τώρα, περίπου, μισός αιώνας από την καταραμένη μεταπολίτευση και μετά, στο ίδιο σκηνικό τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες θλιβερές και αξιολύπητες φάτσες -πλην σατανικές- ο βαθμός συγγενείας μόνον αλλάζει! Παρακολουθούμε να προδίδουν, κατατρώγουν, διαλύουν και διαμελίζουν αυτήν την υπέροχη, θαυμάσια πλην άτυχη χώρα, χωρίς κανείς μα κανείς, να μπορεί τους σταματήσει! Αφού έτσι δουλεύει το “σύστημα”, το οποίο οι ίδιοι αριστοτεχνικά και με επιστημονική γνώση, φαντασία, εγκατέστησαν, οργάνωσαν!
Από πατέρα σε γιο, κι από γιο σε εγγονό, η διάλυση και η προδοσία σ' αυτόν τον τόπο καλά κρατεί, αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση όμως, ρε αδέρφια, με το “καλημέρα” της νέας... εθνοσωτηρίου κυβερνήσεως, είναι το τρίτο όνομα “κώστας” που παίζει στην αηδιαστική σκακιέρα των υπουργείων, ένα βλαμμένο και καθυστερημένο, κυριολεκτικά, παιδάκι μίζερο, το οποίο πριν από λίγα χρόνια έτυχε να γνωρίσω από κοντά. Το συναίσθημα που ένοιωσα όταν το είδα, ήταν οίκτος! Αλλά συνάμα και τρομάρα, πως δηλαδή, αυτό το βλαμμένο και καθυστερημένο ζαβό, μπορεί μια μέρα στη χώρα μου να γίνει “βολευτής”! Όχι μόνον βολευτής, αλλά και υπούργαρος!
Η λέξις “βουλευτής” πρέπει να αλλάξει γραφή και νόημα, να γίνει “βολευτής”. Γιατί μόνον έτσι αποδίδεται πλέον τον νόημα, αυτό που καταφέρνουν όλοι αυτοί που προσπαθούν να μπουν στην, κατ’ όνομα πλέον, Ελληνική “Βολή”, είναι να βολέψουν τον εαυτό τους! Τίποτ’ άλλο!
Στην δημοκρατία της αρχαίας Ελλάδος, γι’ αυτήν  που όλοι χύνουν τα κροκοδείλια δάκρυα και τις μύξες τους, τα σάλια τους, αν κάποιος ήθελε να ασχοληθεί με τα “κοινά”, του καταγράφονταν πρώτα όλα τα περιουσιακά στοιχεία! Ως και τα “σανδάλια” που φορούσε! Ούτως ώστε, αν κάποια στιγμή ζημίωσε το κράτος κατά την άσκηση των “καθηκόντων” του, να του κατάσχονταν όλα! Η περιουσία του μέχρις σανδαλίων! 

 Σήμερα, όσο περισσότερο ζημιώνει το κράτος ένας  “βολευτής” ή υπουργός, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να μην τιμωρηθεί ΠΟΤΈ
Παραδείγματα; Πάμπολλα: Καραμανλής, Παπανδρέου, Μητσοτάκης, Σημίτης, ξανά Καραμανλής, Σαμαράς, ξανά Παπανδρέου,  τελευταίος ο Τσίπρας. Χαιδευτικό και Πίτουρας. 
Σε διάρκεια 50 ετών, περίπου, τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα εναλλάσσονται τρία ονόματα: Καραμανλής, Παπανδρέου, Μητσοτάκης!
Εν πάση περιπτώσει, αυτό που περιμένει με αγωνία ο λαός, ύστερα από τις, όσο ποτέ άλλοτε αδιάφορες και ατονικές αυτές εκλογές που έγιναν στην αγαπημένη μας πατρίδα -πολύ περισσότερο το 44% της “βασίλισσας” αποχής και των λευκών ακύρων- είναι, όχι τι θα κάνει ή δεν θα κάνει, για μια ακόμα φορά κυβέρνηση αισχρής μειοψηφίας που ανέδειξε η κάλπη, αλλά αν θα τιμωρήσει, ή θα τιμωρηθούν οι κλέφτες και οι απατεώνες της προηγουμένης. Οι ΠΡΟΔΌΤΕΣ

Η τελευταία κυβέρνηση, ξεπέρασε όλες τις προηγούμενες σε κακία, ήταν καθαρά και ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΙ-ΚΗ
Αυτοί οι οποίοι δεν ξεγέλασαν απλά τον λαό με τα ψέμματά τους, τις απατεωνιές τους, αλλά τον ξεπούλησαν, τον πρόδωσαν (Μακεδονία), τον καταλήστεψαν (τραπεζικό έλεγχο στις καταθέσεις του), του κατέσχεσαν τις καταθέσεις, του κατέσχεσαν τα σπίτια, του κατέσχεσαν ακόμα και την ίδια του την προσωπικότητα, με το καθημερινό βρίσιμο, φτύσιμο, χέσιμο που... απολαύσαμε οι ΠΑΝΤΕΣ, τα τελευταία τέσσερα χρόνια! Είδαμε τη χώρα μας να γίνεται ξέφραγο αμπέλι στον κάθε λογής τρομοκράτη Ασιάτη ή Αφρικανό κανίβαλο εισβολέα, τον οποίο αριστοτεχνικά ονόμασαν και “μετανάστη”! Την κάθε είδους μορφή εγκληματικότητος και κακοποιού, ο οποίος απολαμβάνει όλως ιδιαιτέρως  άσυλο και τροφή τζάμπα, στον “ανθρώπινο σκουπιδότοπο” όπως την κατάντησαν αυτοί που θα την οδηγούσαν στην ανάπτυξη και την ευημερία, Ελλάδα.
Εάν δεν δει αυτά τα πράγματα να γίνονται πραγματικότητα ο λαός, ο Ελληνικός λαός, να ξεβρωμίσει η χώρα από όλα αυτά τα παράσιτα, τους λαθραίους εισβολείς, το μάντρωμα ή την απέλαση την άλλη μέρα όλων των κακούργων ή οποίοι δρουν ανενόχλητοι, δολοφονούν, σφάζουν, ρημάζουν, την επαναφορά της δημοσίας ζωής σε κανονικούς και ειρηνικούς ρυθμούς, ο “λαός” λοιπόν, που κάθε μέρα πιπιλίζουν καραμέλα δημοκρατική, την τύφλα τους τη μαύρη, στο στόμα τους το βρωμερό και άπλυτο, δεν έχει άλλο να κάνει, παρά να πάρει τα όπλα ή τους κασμάδες, και να ξεβρωμίσει τον τόπο ο ίδιος!  

Οι “εκλογές”, μας τελείωσαν, δεν... αποδίδουν, πλέον!
Το πρώτο που έχει να κάνει αυτή η νέα κυβέρνηση, της οποίας αλγεινή εντύπωση ο αρχηγός δεν απέφυγε την πεπατημένη, να δηλώσει αθυρόστομα μετά την νίκη του ότι θα είναι “πρωθυπουργός -λέει- όλων των Ελλήνων”, μία φράση που οι Έλληνες, ίσως, όταν την ακούν, να νοιώθουν το πιο πιθανόν σύγκρυο στην πλάτη τους, την ραχοκοκαλιά τους, πέρα από σιχασιά και αηδία, είναι να διαλύσει την Ελληνική Αστυνομία. Την αλίστου μνήμης "ΕΛΑΣ".
Αυτήν την τόσο ξευτιλισμένη, απαξιωμένη, καταρρακωμένη και ανίκανη, σε δοεθνές επίπεδο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, να την φτιάξει εκ νέου, εκ του μηδενός σε μια βραδιά, περνώντας τα στελέχη της από εξονυχιστικό έλεγχο ικανοτήτων, το κηφηναριό της από τις καφετερίες ανέργους που τους μάζεψαν τα τελευταία χρόνια... Οι ανίκανοι να μεταταγούν ή να απολυθούν... Να καταργηθεί ο συνδικαλισμός τους... Να οργανωθεί σε στρατιωτική βάση και δομή όπως ήταν, όχι ασκέρι που έγινε... Να τους δοθούν όπλα και όχι νεροπίστολα... Η Ελληνική Αστυνομία άρχισε να βρωμάει, από τότε που ονόμασε “Διευθυντές” τα υψηλά στελέχη της, και άφησε το “Διοικητές/Διοικητής” για την... Πυροσβεστική υπηρεσία!
Χωρίς σκληρή αστυνομία και αστυνόμευση, ένα κράτος αργά ή γρήγορα θα καταντήσει τσίρκο, μπανανία!.. Ορχήστρα χωρίς διευθυντή

Το δεύτερο, να ξεβρομίσει τον τόπο. Από την λαθρομεταναστευτική σαβούρα που μας στέλνει η τουρκιά επί σχεδίου, κι εμείς μαλάκες αρίστης ποιότητος, χάφτουμε τη σαχλαμάρα (του μετανάστη), αμάσητη! Ακολουθώντας ευλαβώς, και την βρωμερή πολιτική των καταχθονίων της “ΕΕ”, την οποία αναγορεύσαμε με τη θέλησή μας, και σε “αγά στο κεφάλι μας”.
Η “ΕΕ” ξεκίνησε αθώα με το ακρωνύμιο “ΕΟΚ”, για να μεταβληθεί σήμερα με το βρωμερό “ΕΕ”, σε ένα άντρο διεθνούς τυραννίας-δικτατορίας, το οποίο ελέγχουν δύο κράτη. Το ένα, άκρως ναζιστικό της Γερμανίας, και το άλλο, άκρως χαζοχαρούμενο, της Γαλλίας.
Η Ελλάδα είναι Ελλάδα, δεν είναι ούτε Γαλλία ούτε Γερμανία. Η τελευταία εξ’ άλλου, ακόμα μας χρωστάει τις αποζημιώσεις τις πολεμικές και τον χρυσό που μας έκλεψε, πέρα από την αρχαιολογική μας κληρονομιά που κοσμεί τα μουσεία τους! Ο ναζισμός στη Γερμανία για όσους νομίζουν ότι πέθανε, κάνουν μεγάλο λάθος, τον ναζισμό αυτή η βρωμερή και σατανική φάρα, τον έχει κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της, στο πετσί της!

Το τρίτο, να ξανά φτιάξει την βιομηχανία. Να ξανά κάνει βιομηχανική την Ελλάδα χώρα που ήτανε, και μας την κατέστρεψαν αυτοί που την έβλεπαν να γίνεται κραταιά και δυνατή!
Να ξανά φτιάξει την πολεμική βιομηχανία μας! 

Η μογγολική τουρκιά δεν είναι ο γείτονάς μας, ποτέ δεν ήταν, αλλά ο προ αιώνων μισητός  εχθρός μας, αν δεν είναι αυτό το Ντογάνι το σημερινό που θα μας κηρύξει τον (ακήρυχτο) πόλεμο, σίγουρα θα έρθει κάποιο άλλος!  
Με τι θα τους πολεμήσουμε; Με σαΐτες και σφεντόνες;
Τέταρτον, ανασυγκρότηση και αναδημιουργία του Ε.Σ. Ο οποίος, και αυτός, τα τελευταία χρόνια με τους αχυροστρατηγούς του να κυνηγούν πολιτικά οφίκια και μεγαλεία, ΟΛΟΙ, κατήντησε συρφετός, μετράει μόνον ντροπές και ήττες! 

Ήταν στους 10 καλύτερους στρατούς του κόσμου, και πήγε στην... 28η θέση! Εκεί τον πήγαν!
Πέμπτον... Δεν έχει πέμπτον... Όλα τα άλλα, να τ’ αφήσει σε μας! Εμείς ξέρουμε τι θα κάνουμε!..
Τάδε έφη Έλληνας ο οποίος δεν πήγε να ψηφίσει, ανήκει στο περήφανο 44% του Ελληνικού πληθυσμού, έχει να ψηφίσει από το 1988, τελευταία φορά που πήγε να ψηφίσει εκείνον τον... πουτσόγιαλο της ΝΔ.
Η συντριπτική πλειοψηφία του 44% είναι σκληροί αντικομουνιστές, ανήκει στον δεξιό χώρο, οι οποίοι με τούτα και με κείνα, προδομένοι και καταφρονεμένοι, θεωρούν τον εαυτό τους πολιτικά άστεγο!

Παραθέτουμε παρακάτω τους νέους “βολευτές”, παράσιτα που θα απομυζούν, θα ρουφούν, θα τσιμπολογούν τις σάρκες μας για άλλα τέσσερα χρόνια! Εις υγείαν των κορόιδων.

ΝΔ

Επικρατείας
•    Παναγιώτης Πικραμένος
•    Μαριέττα Γιαννάκου-Μαριόρη [Μια ντουλάπα στο σπίτι σας, την αποθήκη σας]
•    Γιώργος Γεραπετρίτης
•    Τάκης Θεοδωρικάκος
•    Χρηστος Ταραντίλης

Α' Αθηνών
•    Όλγα Κεφαλογιάννη [Πολύ μεγάλη... καλλιτέχνις!..]
•    Βασίλης Κικίλιας
•    Θάνος Πλεύρης
•    Νικήτας Κακλαμάνης
•    Άγγελος Συρίγος
•    Κωνσταντίνος Μπογδάνος
•    Φωτεινή Πιπιλή

Β1 Βόρειος Τομέας Αθηνών
•    Κωστής Χατζηδάκης [Αυτόν τον φλούφλη ξυλοφόρτωσαν άγρια στο παρελθόν, αλλά μυαλό δεν έβαλε!..]
•    Άδωνις Γεωργιάδης [Ένας φαφλατάς, άχρηστος καραγκιοζοπαίχτης]
•    Νίκη Κεραμέως
•    Γιώργος Κουμουτσάκος [Ο δήθεν ικανός διπλωμάτης, άσχετος περί την διπλωματίαν και... ικανότητα]
•    Θοδωρής Ρουσόπουλος [το ανατριχιαστικό και βρωμερό παρελθόν ξανά στο... παιχνίδι]
•    Δημήτρης Καιρίδης
•    Ζωή Ράπτη

Β2 Δυτικός Τομέας Αθηνών
•    Κυριάκος Μητσοτάκης
•    Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης [Υπάρχει φωτογραφία που τον δείχνει να χουφτώνει δημοσίως τον κώλο μια πουτανίτσας;]
•    Γιάννης Λοβέρδος

Β3 Νότιος Τομέας Αθηνών
•    Νίκος Δένδιας [Τον ξέρετε τον αχυροκερχελέ από το νησί των νιόνιων, με το τάσι στο κεφάλι...]
•    Κωνσταντίνος Κυρανάκης
•    Διονύσιος Χατζηδάκης
•    Θεοχάρης Θεοχάρης
•    Άννα Καραμανλή [Η ανύπαρκτη αθλήτρια, βατραχίνα από τα Ν. Ρόδα, που ονειρεύτηκε τον εαυτό της πριγκιπέσα στο Κλαυστόν Άστυ!..]
•    Σοφία Βούλτεψη
•    Μπάμπης Παπαδημητρίου
•    Ιωάννης Καλλιάνος
•    Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης

Α' Πειραιώς
•    Κωνσταντίνος Κατσαφάδος
•    Ιωάννης Μελάς
•    Νίκος Μανωλάκος
•    Νόνη Δούνια
•    Χριστόφογος-Εμμανουήλ Μπουτσικάκης

Β' Πειραιώς
•    Κυριάκος Μητσοτάκης
•    Δημήτρης Μαρκόπουλος

Α' Ανατολικής Αττικής
•    Γεωργία Μαρτίνου
•    Μάκης Βορίδης
•    Γιώργος Βλάχος
•    Βασίλης Οικονόμου

Β' Δυτικής Αττικής

•    Αθανάσιος Μπούρας
•    Ευάγγελος Λιάκος
•    Γιώργος Κωτσήρας

Αιτωλοακαρνανίας
•    Κωνσταντίνος Καραγκούνης
•    Μάριος Σαλμάς
•    Σπήλιος Λιβανός

Αργολίδας
•    Ιωάννης Ανδριανός

Αρκαδίας
•    Κωνσταντίνος Βλάσης

Άρτας
•    Γιώργος Στύλιος


Αχαΐας
•    Κυριάκος Μητσοτάκης
•    Αγγελος Τσίγκρης
•    Ανδρέας Κατσανιώτης
•    Ιάσων Φωτήλας [Γιος εκείνου του ανεκδιήγητου Φωτήλα του "Πατσόκ" είναι αυτός ρε παιδιά;]

Βοιωτίας
•    Ανδρέας Κουτσούμπας

Γρεβενών
•    Ανδρέας Πάτσης

Δράμας
•    Κωνσταντίνος Μπλούχος

Δωδεκανήσου
•    Μάνος Κόνσολας
•    Βασίλειος-Νικόλαος Υψηλάντης
 
Μίκα Ιατρίδη
•    Ιωάννης Παππάς

Έβρου
•    Αναστάσιος Δημοσχάκης
•    Χρήστος Δερμεντζόπουλος
•    Σταύρος Κελέτσης

Ευβοίας
•    Σίμος Κεδίκογλου [Αυτός που... τιμήθηκε από την Αλβανία, γιατί αθωώνει τους Αλβανούς κακούργους που πηγαίνουν στα ελληνικά δικαστήρια;]
•    Αθανάσιος Ζεμπίλης
•    Σπυρίδων Πνευματικός

Ευρυτανίας
•    Κωνσταντίνος Κοντογεώργος

Ζακύνθου
•    Διονύσιος Ακτύπης

Ηλείας
•    Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου
•    Κωνσταντίνος Τζαβάρας
•    Ανδρέας Νικολακόπουλος

Ημαθίας
•    Απόστολος Βεσυρόπουλος
•    Αναστάσιος Μπαρτζώκας
•    Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Ηρακλείου
•    Λευτέρης Αυγενάκης
•    Μάξιμος Σενετάκης

Θεσπρωτίας
•    Βασίλης Γιόγιακας

Α' Θεσσαλονίκης
•    Κωνσταντίνος Καραμανλής
•    Κωνσταντίνος Γκιουλέκας
•    Ελένη Ράπτη
•    Σταύρος Καλαφάτης
•    Στράτος Σιμόπουλος
•    Άννα Ευθυμίου
•    Δημήτρης Κούβελας [Τι σας λέγαμε; Σόι πάει το βασίλειο! Και ο λαός στα... κάγκελα!..]

Β' Θεσσαλονίκης
•    Θεόδωρος Καράογλου [Ο πετυχημένος... λογιστής της πλατείας Ζαγκλιβερίου...]
•    Σάββας Αναστασιάδης
•    Δημήτρης Βαρτζόπουλος

Ιωαννίνων
•    Κωνσταντίνος Τασούλας
•    Σταύρος Καλογιάννης
•    Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφαλά
•    Γιώργος Αμυράς

Καβάλας
•    Νικόλαος Παναγιωτόπουλος
•    Ιωάννης Πασχαλίδης
•    Μακάριος Λαζαρίδης

Καρδίτσας
•    Κωνσταντίνος Τσιάρας
•    Γεώργιος Κώτσος
•    Ασημίνα Σκόνδρα

Καστοριάς
•    Ζήσης Τζηκαλάγιας

Κέρκυρας
•    Στέφανος Γκίκας

Κεφαλληνίας
•    Παναγής Καππάτος

Κιλκίς

•    Γεώργιος Γεωργαντάς

Κοζάνης
•    Ευστάθιος Κωνσταντινίδης
•    Παρασκευή Βριζίδου
•    Μιχάλης Παπαδόπουλος
•    Γεώργιος Αμανατίδης

Κορινθίας
•    Χρίστος Δήμας
•    Νίκος Ταγαράς
•    Μαριλένα Σουκουλή

Κυκλάδων
•    Ιωάννης Βρούτσης
•    Κατερίνα Μονογιού
•    Φίλιππος Φορτωμάς

Λακωνίας

•    Θανάσης Δαβάκης
•    Νεοκλής Κρητικός

Λάρισας
•    Μάξιμος Χαρακόπουλος
•    Χρήστος Κελλάς
•    Στέλλα Μπίζιου

Λασιθίου

•    Ιωάννης Πλακιωτάκης

Λέσβου
•    Χαράλαμπος Αθανασίου

Λευκάδα
•    Θανάσης Καββαδάς

Μαγνησίας

•    Χρήστος Μπούκωρος
•    Ζέττα Μακρή
•    Θανάσης Λιούπης
•    Κωνσταντίνος Μαραβέγιας [θάχει πλάκα να είναι ο μουσικοσυνθέτης!..]

Μεσσηνίας

•    Αντώνης Σαμάρας [Ο πολλάκις προδότης και εξτρεμιστής... δεξιός! Αν ήταν όλοι οι δεξιοί σαν αυτόν, ο κουμμουνισμός θα είχε έρθει στην Ελλάδα, 40 χρόνια πριν τον... ρωσικό!..]
•    Ιωάννης Λαμπρόπουλος
•    Μίλτος Χρυσομάλλης
•    Περικλής Μαντάς

Ξάνθης
•    Σπύρος Τσιλιγγίρης

Πέλλας
•    Γιώργος Καρασμάνης
•    Διονύσης Σταμενίτης
•    Λάκης Βασιλειάδης

Πιερίας
•    Φώντας Μπαραλιάκος
•    Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου
•    Σάββας Χιονίδης

Πρέβεζα
•    Στέργιος Γιαννάκης

Ρεθύμνης

•    Ιωάννης Κεφαλογιάννης

Ροδόπης
•    Ευρυπίδης Στυλιανίδης

Σάμου
•    Χριστόδουλος Στεφανάδης

Σερρών
•    Κωνσταντίνος Καραμανλής
•    Φωτεινή Αραμπατζή
•    Τάσος Χατζηβασιλείου
•    Θεόφιλος Λεονταρίδης

Τρικάλων
•    Κωνσταντίνος Σκρέκας
•    Αθανάσιος Λιούτας
•    Κατερίνα Παπακώστα-Παλιούρα

Φθιώτιδας
•    Χρήστος Σταϊκούρας
•    Ιωάννης Οικονόμου
•    Γεώργιος Κοτρωνιάς
•    Θέμης Χειμάρας

Φλώρινας
•    Ιωάννης Αντωνιάδης

Φωκίδας
•    Ιωάννης Μπουγάς

Χαλκιδικής
•    Γιώργος Βαγιωνάς  (σ.σ.: Το άχρηστο γερούνδιο και απολίθωμα της Χαλκιδικής!)

Χανίων
•    Ντόρα Μπακογιάννη
•    Κωνσταντίνος-Μανούσος Βολουδάκης
•    Βασίλης Διγαλάκης

Χίου
•    Νότης Μηταράκης


Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ


Επικρατείας
•    Βασίλης Βασιλικός
•    Έφη Αχτσιόγλου
•    Πάνος Σκουρλέτης
•    Αλέκος Φλαμπουράρης

Α' Αθηνών
•    Νίκος Βούτσης
•    Δημήτρης Τζανακόπουλος
•    Νίκος Φίλης
•    Χριστόφορος Βερναδάκης

Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών
•    Ευκλείδης Τσακαλώτος
•    Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης
•    Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
•    Γιώργος Κατρούγκαλος

Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών
•    Ιωάννης Δραγασάκης
•    Δημήτρης Βίτσας
•    Χαρά Καφαντάρη
•    Θανάσης Παπαχριστόπουλος

Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών
•    Νίκος Παππάς
•    Θεανώ Φωτίου
•    Γιάννης Μουζάλας
•    Ιωάννης Μπαλάφας
•    Ραλλία Χρηστίδου

Α' Πειραιώς
•    Θεόδωρος Δρίτσας

Β' Πειραιώς
•    Νίνα Κασιμάτη
•    Ιωάννης Ραγκούσης
•    Τρύφων Αλεξιάδης

Α' Ανατολικής Αττικής
•    Αλέξης Τσίπρας
•    Χρήστος Σπίρτζης
•    Νάσος Αθανασίου

Β' Δυτικής Αττικής
•    Γιώργος Τσίπρας

Αιτωλοακαρνανίας
•    Γιώργος Βαρεμένος
•    Θάνος Μωραΐτης

Αργολίδας
•    Ιωάννης Γκιόλας
•   
Αρκαδίας
Γιώργος Παπαηλιού

Άρτας
•    Όλγα Γεροβασίλη

Αχαΐας
•    Αλέξιος Τσίπρας
•    Σία Αναγνωστοπούλου
•    Κωνσταντίνος Μάρκου

Βοιωτίας
•    Γιώτα Πούλου

Δράμας
•    Θεόφιλος Ξανθόπουλος

Δωδεκανήσου
•    Νεκτάριος Σαντορινιός

Έβρου
•    Νατάσα Γκάρα

Ευβοίας
•    Ευάγγελος Αποστόλου
•    Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης

Ηλείας
•    Διονύσιος-Χαράλαμπος Καλαματιανός

Ημαθίας
•    Φρόσω Καρασαρλίδου

Ηρακλείου
•    Χάρης Μαμουλάκης
•    Σωκράτης Βαρδάκης
•    Νικόλαος Ηγουμενίδης

Θεσπρωτίας
•    Μάριος Κάτσης

Α' Θεσσαλονίκης
•    Κατερίνα Νοτοπούλου
•    Ιωάννης Αμανατίδης
•    Χρήστος Γιαννούλης
•    Κωνσταντίνος Ζουράρις
•    Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης

Β' Θεσσαλονίκης
•    Σωκράτης Φάμελλος
•    Δώρα Αυγέρη

Ιωαννίνων
•    Μερόπη Τζούφη

Καβάλας
•    Σουλτάνα Ελευθεριάδου

Καρδίτσας
•    Σπύρος Λάππας

Καστοριάς
•    Ολυμπία Τελιγιορίδου

Κέρκυρας
Χρήστος-Αλέξανδρος Αυλωνίτης

Κιλκίς
•    Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου

Κοζάνης
•    Καλλιόπη Βέττα

Κορινθίας
•    Γεώργιος Ψυχογιός

Κυκλάδων
•    Νικόλας Συρμαλένιος

Λακωνία
•    Σταύρος Αραχωβίτης

Λάρισας
•    Αλέξιος Τσίπρας
•    Βασίλειος Κόκκαλης

Λασιθίου
•    Εμμανουήλ Θραψανιώτης

Λέσβου
•    Ιωάννης Μπουρνούς

Μαγνησίας
•    Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος
•    Κατερίνα Παπανάτσιου

Μεσσηνίας
•    Αλέξης Χαρίτσης

Ξάνθης
•    Χουσεϊν Ζέϊμπεκ

Πέλλας
•    Θεοδώρα Τζάκρη

Πιερίας
•    Μπέττυ Σκούφα

Πρέβεζας
•    Κωνσταντίνος Μπάρκας

Ρεθύμνης
•    Ανδρέας Ξανθός

Ροδόπης
•    Τάκης Χαρίτου

Σερρών
•    Λευτέρης Αβραμάκης

Τρικάλων
•    Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Φθιώτιδας
•    Ιωάννης Σαρακιώτης

Φλώρινας
•    Πέτη Πέρκα

Χαλκιδικής
•    Κυριακή Μαλάμα

Χανίων
•    Παύλος Πολάκης

Χίου
•    Ανδρέας Μιχαηλίδης



ΚΙΝΑΛ [Πέταξε το προηγούμενο όνομά του... Το έδωσε στη ΝΔ!.. Ψήφιζε εσύ χαζοχαρούμενε Νεοδημοκράτη... Νου-δού!..]
Επικρατείας
•    Γιώργος Καμίνης

Α' Αθηνών
•    Κώστας Σκανδαλίδης

Β1' Βορείου Τομέα Αθηνών
•    Ανδρέας Λοβέρδος

Β2' Δυτικού Τομέα Αθηνών
•    Νάντια Γιαννακοπούλου

Β3' Νοτίου Τομέα Αθηνών
•    Φώφη Γεννηματά

Αιτωλοακαρνανίας
•    Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Αργολίδος
•    Ανδρέας Πούλας

Αρκαδίας
•    Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Άρτας
•    Χρήστος Γκόκας

Αχαϊας
•    Γιώργος Παπανδρέου

Βοιωτίας
•    Γεώργιος Μουλκιώτης

Δράμας
•    Χαρά Κεφαλίδου

Ηλείας
•    Μιχαήλ Κατρίνης

Ηρακλείου
•    Φώφη Γεννηματά

Α' Θεσσαλονίκης
•    Χάρης Καστανίδης

Β' Θεσσαλονίκης
•    Γιώργος Αρβανιτίδης

Κέρκυρας
•    Δημήτρης Μπιάγκης

Κιλκίς
•    Γεώργιος Φραγγίδης

Λάρισας
•    Ευαγγελία Λιακούλη

Ξάνθης
•    Μπουρχάν Μπαράν

Ροδόπης
•    Ιλχάν Αχμέτ

Χαλκιδικής
•    Απόστολος Πανάς


['Ολα τα σκυλιά, αυτά που κατέστρεψαν και έφεραν τον Σ(φ)ύριζα στην εξουσία, ξανά στην πιάτσα με την Τζαχείλω-πατραχείλω... Λέτε να έχει και η ΝΔ την τύχη του Σ(φ)ύριζα και του Πίτουρα;]

ΚΚΕ [Τα απολιθώματα μιας άλλης εποχής στην Ευρώπη, τα έρμα και τα ορφανά, του Στάλιν και του Λένιν!..]

Επικρατείας
•    Αλέκα Παπαρήγα [Τον θυμάστε τον Ποπάϊ; Είχε τα μανίκια της ανασκουμπωμένα και πάλευε συνεχώς!.. Σαν τον Καρπόζηλο!.. ]

Α' Αθηνών
•    Λιάνα Κανέλλη [Η τρελή της γειτονιάς... Στα μούτρα της -ν' αγιάσουν- που άφησε το σημάδι τους τα χέρια του κασιδιάρη!.. Σιάτ, σιάτ!.. Και ευφράνθει η καρδία όλης της Ελλάδος!..]

Β1' Βορείου Τομέα Αθηνών
•    Θανάσης Παφίλης

Β2' Δυτικού Τομέα Αθηνών
•    Δημήτρης Κουτσούμπας [Ή αλλιώς, και Μπουρδούμπας!..]

Β3' Νοτίου Τομέα Αθηνών
•    Χρήστος Κατσώτης

Β' Πειραιώς
•    Διαμάντω Μανωλάκου

Α' Ανατολικής Αττικής
•    Ελένη Γερασιμίδου

Αιτωλοακαρνανίας
•    Νίκος Παπαναστάσης

Αχαΐας
•    Νίκος Καραθανασόπουλος

Ευβοίας
•    Γεώργιος Μαρίνος

Ηρακλείου
•    Μανώλης Συντυχάκης

Α' Θεσσαλονίκης
•    Δημήτρης Κουτσούμπας

Β' Θεσσαλονίκης
•    Λεωνίδας Στολτίδης

Λάρισας
•    Γεώργιος Λαμπρούλης

Λέσβου
•    Μαρία Κομνηνάκα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Επικρατείας
•    Βασίλης Βιλιάρδος

Β1' Βορείου Τομέα Αττικής
•    Αναστασία - Αικατερίνη Αλεξοπούλου

Β2' Δυτικού Τομέα Αττικής
•    Μαρία Αθανασίου

Β3' Νοτίου Τομέα Αττικής
•    Δημήτριος Βαγενάς

Β' Πειραιώς
•    Σοφία-Χάϊδω Ασημακοπούλου

Α' Ανατολικής Αττικής
•    Αντώνιος Μυλωνάκης

Α' Θεσσαλονίκης
•    Κυριάκος Βελόπουλος

Β' Θεσσαλονίκης
•    Κωνσταντίνος Χήτας

Λάρισας

•    Κυριάκος Βελόπουλος

Σερρών
•    Κωνσταντίνος Μπούμπας

ΜέΡΑ25 [Μήπως ξέρει κανείς να μας πει, τι σκατά θα πουν αυτές οι ανοησίες;]

Α' Αθηνών
•    Αγγελική Αδαμοπούλου

Β1' Βορείου Τομέα Αθηνών
•    Κλέων Γρηγοριάδης

Β2' Δυτικού Τομέα Αθηνών
•    Κρίτων-Ηλίας Αρσένης

Β3' Νοτίου Τομέα Αθηνών
•    Σοφία Σακοράφα

Β' Πειραιώς
•    Γιάνης Βαρουφάκης

Α' Ανατολικής Αττικής
•    Μαρία Απατζίδη

Ηρακλείου
•    Γιάνης Βαρουφάκης [Είδατε; Πες-πες μπαρούφες ο Μπαρουφάκης, ξανά κατέληξε στην ελληνική "Βολή"... Βολεμένος κι αυτός, καθηγήταρος άνευ αξίας...]

Α' Θεσσαλονίκης
•    Γιάνης Βαρουφάκης

Β' Θεσσαλονίκης
•    Κωνσταντίνα Αδάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.