ΕΡΤ, 3ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους, "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται. - Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ (Συνερ/να Κανάλια): www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΑΟΣ *** ΧΑΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ *** 20 Ε/6μ - 30 Ε/12μ

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ


"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ δημοσιεύουν Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης.


Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

ΑΥΤΉ, ΝΑΙ!.. ΕΊΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΉ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΊΑ!..

Το εγγύς μέλλον της ελληνικής λεκτικής
πορνογραφίας.
Και όχι κάποιες λέξεις που συνηθίσαμε να τις λέμε πορνογραφικές, και χρησιμοποιούν κάποιοι χειριστές του γραπτού δημοσιογραφικού λόγου ευθαρσώς, και ως απόλυτο μέρος του ελληνικού λεξικού και της ελληνικής Γραμματικής. Καθομιλουμένης γλώσσας.
Πορνογραφία είναι να φτύσεις τον αναγνώστη σου με ένα κείμενο ή άρθρο που ούτε κι εσύ ο ίδιος πιστεύεις ή καταλαβαίνεις, αλλά και που κάποιοι, ενδεχομένως, σε υπαγόρευσαν ή σε υποχρέωσαν,  ή σου συνέστησαν στην πιο ήπια περίπτωση, να γράψεις. Έναντι και αδράς αμοιβής!
Πορνογραφία είναι το εκλεπτυσμένο ψέμα, το συγκεκαλυμμένο ψέμα, το ασύστολο και αδιάντροπο ψέμα, το ξετσίπωτο ψέμα, το βρωμο-πολιτικό ψέμα, με μια λέξη, απλά και κυνικά, το ψέμα.
Έρχεται”, “Βόμβα”, “Σοκ”, είναι τρεις από τις πέντε πιο αγαπημένες και στείρες, συνεχώς επαναλαμβανόμενες λέξεις στα κείμενα ή τους τίτλους των άρθρων των ειδήσεων των Ελλήνων δημοσιογραφίσκων, τόσο, που έχουν χάσει πια την αξία τους αυτές οι λέξεις, κατήντησαν σαν τις ανακοινώσεις του ΓΕΕΘΑ για τις τουρκικές παραβιάσεις ή παραβάσεις του εθνικού εναερίου χώρου μας, οι οποίες μας πληροφορούν ότι τα τουρκικά αεροσκάφη “κατά πάγια τακτική, αναχαιτίστηκαν κανονικά”. Και που πέρυσι αυτές οι παραβάσεις-παραβιάσεις ήταν πολύ λιγότερες από τις φετινές, και του χρόνου, σίγουρα και αδιαμφισβήτητα, θα είναι πολύ περισσότερες. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα και τόσο πορνογραφικό και γι’ αυτούς τους εθνικούς μας ηλιθίους, ώστε να θέλουν να μας περάσουν το μήνυμα (το κάνουν), ότι τον πόλεμο που είναι σε εξέλιξη εδώ και κάτι χρόνια επί σχεδίου και προσεκτικής μελέτης της  απέναντι πλευράς (και που η “καταραμένη πολιτική μεταπολίτευση” στην Ελλάδα τον δέχεται παθητικά, έως άκρως προδοτικά), θα τον κερδίσουν οι... αναχαιτίσεις!

Ο μέγας "εθνάρχης" μας, που άρχισε
να ξεβρακώνει την Ελλάδα, στην 
συνέχεια άφησε καλύτερους 
ξεβρακωτές από αυτόν, να της
 τα κατεβάσουν τελείως!
Έχουμε κοντά πενήντα χρόνια (1974-2024), από εκείνη την φοβερή προδοσία της Κύπρου στην οποία δεν τιμωρήθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ, όταν αεροπλάνο της Π.Α. μας κατέπεσε από “φίλια πυρά”  στο νησί (έτσι γράφτηκε στους επιχειρησιακούς καταλόγους), χάθηκε στρατιωτικός ανθός πολύτιμος και ακριβός, βγήκαμε από το ΝΑΤΟ με μια αθυρόστομη υπόσχεση κάποιου πολιτικού ραμολιμέντου “να πάμε” τους νταήδες στη “Χάγη”, ακολούθησαν δεκάδες άλλες “μικροκρίσεις” και “γκριζαρίσματα” καραμπινάτων ελληνικών περιοχών εδαφών και νερών, αλλά εμείς ακόμα ως αγέρωχοι και υπερήφανοι Έλληνες με την τρομερή ιστορία πίσω μας, οι βρωμεροί και ασήμαντοι πολιτικοί μας, και με την απαντητική πατάτα τους “δεν παραχωρούμε τίποτα”, ζούμε το “όνειρο της Χάγης”, των “μεγάλων συμμαχιών ή συμμάχων”, του παναθλίου ΝΑΤΟ του, ακόμα πιο παναθλίου, και αγνώστου εν πολλοίς Στόλτεμπερκ, ενός ανθρώπου που κάθε φορά που μιλάει φτύνει τους Έλληνες και την Ελλάδα, τους καμαρωτούς πλην χαρτογιακάδες καραβανάδες-στρατιωτικούς μας, χωρίς κανείς ακόμα με αρχίδια εκεί στο μεγαλόσχημο “Ελληνικό πεντάγωγο”, να τραβήξει μια κλωτσιά... στ’ αρχίδια, και να τον στείλει από κει που ήρθε!
Υπ’ όψιν πως, όταν βγήκαμε από το ΝΑΤΟ το 1974, το μόνο πραγματικά οδυνηρό και σημαντικό που είδαμε (αλλά και αυτό χωρίς συνέχεια), ήταν τους “εταίρους” και ασπόνδους “φίλους μας συμμάχους”, εντρόμους να θέλουν να μας ξαναβάλουν μέσα! Όπερ και έγινε. Ο λόγος; Μόνον έτσι θα μας ήλεγχαν! Κάτι που κάνουν συστηματικά, από τον Β΄ ΠΠ και μετά.
Π
ροσωπικά, δεν διαβάζω κανένα άρθρο σε καμιά ιστοσελίδα (εφημερίδα έχω να αγοράσω κάτι δεκαετίες, μέχρι το 2005 αγόραζα κάποιες όπως διαφημίζονταν για τα ντιβιντί και άλλα δωράκια που προσέφεραν), ούτε σ’ αυτές που λέμε “έγκυρες” (λες και υπάρχουν οι άκυρες), αν δεν άπτεται των εθνικών μας συμφερόντων, ή δεν είναι υποβολιμαίο ή πληρωμένο από ηλιθίους κρατικούς χέστηδες, όπως αυτό για την αναβάθμιση των Φ-16 της αεροπορίας μας που διάβασα σήμερα, και του οποίου μικρά αποσπάσματα θα ενσωματώσω εδώ, και στο δικό μου άρθρο.
Έχουμε σε εξέλιξη έναν πόλεμο με έναν πάνοπλο σαν αστακό εχθρό, κι εμείς θριαμβολογούμε (πορνογραφικά πάντα), για αναβαθμίσεις του κώλου και της πούτσας (ναι, το ξέρω, είναι πορνογραφικές λέξεις αυτές κατά τη γνώμη σας, αλλά εγώ τις προτιμώ, κάργα), λες και ο τούρκος θα μας περιμένει να εξοπλιστούμε, να γίνουμε κι εμείς “αστακοί” όπως αυτός, και μετά, αφού του δώσουμε και την άδεια, να μας αρχίσει... στο κανονίδι!
Είπαμε ότι οι τούρκοι είναι τουρούκια και γιουρούκια, ντογάνια, ρε μάγκες, αλλά όχι κι έτσι; Τους ρίχνουμε πολύ... Δεν κάνει!.. Δεν κολλάει το πράγμα!
Γράφει, λοιπόν, αυτός ο βλαξ Κ.Σ. τα αρχικά του δημοσιογραφίσκος στην ιστοσελίδα που τον φιλοξενεί, γιατί αμφιβάλω αν τον πληρώνει (απ’ αυτές τις “έγκυρες”, όχι τις άκυρες), σε αχταρμά αρλουμποφράγκικα-αρλουμποελληνικά, μείγμα γραφής που ούτε οι ατόφιοι Εγγλέζοι δεν θα καταλάβαιναν τις ανοησίες του και τα ακρωνύμιά του...


[Σ.σ.: Μια καλή μέθοδο που χρησιμοποιούν οι μυξιάρηδες Έλληνες δημοσιογράφαροι της σήμερον για να εντυπωσιάσουν, βραχυκυκλώσουν τον αναγνώστη τους, αλλά και επίδειξη των ξενογλώσσων ικανοτήτων τους, είναι να διανθίζουν τα κείμενά τους με όλες αυτές τις αηδίες, ξενικούρες αγγλικούρες]...


 Ότι “έρχονται οι οχιές των αιθέρων” (το “έρχονται” που έγραψα παραπάνω), εννοώντας την αναβάθμιση 85 πολεμικών αεροσκαφών μας Φ-16 που έχουμε... (Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 85!.. Όταν υπηρετούσα εγώ στην  Πολεμική μας Αεροπορία, 85 ήταν όλα κι όλα τα αεροπλάνα στο σύνολο που διαθέταμε)...,Τα οποία θα είναι έτσι!.. Θα είναι αλλιώς!.. Θα πετούν σπίθες από παντού... Θα βγάζουν κραυγές!.. Θα γράφουν... ποιήματα!.. Ή θα έχουν μάτια και στον κώλο τους (ορίστε, το έγραψα πάλι το “πορνογραφικό”!.. Δηλαδή εσείς, τι θα γράφατε;)... Οπλικά συστήματα... Θ’ ανιβέ’ν-κατιβέ’ν... Που έλεγε κι ένας συμπατριώτης μου... Πράματα... Θάματα... Το είπε κι ο Παναγιωτόπουλος... Πολύ σοβαρή!.. Μεγάλη πηγή... Σαν η Ελλάς να έγινε αίφνης, ο μεγαλομέτοχος της Λόκχιντ ή της Μπόινγκ, σταμάτησε την οποιαδήποτε παραγωγή τους, και ζητάει επιτακτικά, αφού έχει ήδη πόλεμο με την τουρκιά, εδώ και τώρα το “πράγμα”, καίγεται ο κώλος της, ο ήδη καμένος και ξεγυμνωμένος, ξεβράκωτος!
Λέει και άλλα, πολλά ανόητα και βλακώδη αυτός ο Κ.Σ. δημοσιογράφαρος σ’ αυτό το γιαλαντζί κείμενο-άρθρο, μα το μόνο που δεν μας λέει, γιατί μας περνάει πιθανώς πιο ηλιθίους από αυτόν, είναι, ποιος τον πλήρωσε να γράψει όλες αυτές τις αηδίες; Και σε ποιους τις απευθύνει;  Σε πρόβατα; Μαϊμούδες; Βόδια; Γίδια; Ή σε νοήμονα όντα, που θέλουν να υπερηφανεύονται ότι δημιούργησαν και τον μεγαλύτερο πολιτισμό, τον πολιτισμό των πολιτισμών, επί της γης;
“Πρόβλημα χρηματοδοτήσεως”, λέει ακόμα, "δεν υφίσταται, χρήματα υπάρχουν”... Να θυμηθούμε και τις πολιτικούρες μπαρούφες του ξευτιλισμένου Γκαπ ή Τζέφρυ ή “Μπράβο Γκιοργκο” ή Αυτός και το παπί του... “Η χρηματοδότηση του προγράμματος οροφής”... Αυτή το “οροφής” πάλι; Πως προέκυψε; Τι είδους σκατό είναι; Ας μας πει κάποιος που ξέρει, γιατί τα δικά μου ελληνικά αδυνατούν να καταλάβουν... “260 εκατ. € για 7 έτη έχει ήδη εγκριθεί, ενώ η χρηματοδότηση των ετών 2019-21 (30 εκατ. € ανά έτος) έχει ήδη προ-αναληφθεί από το Υπουργείο Οικονομικών”.
Νάτην και πάλι η πορ-νο-γρα-φίααα!.. Τι σας έλεγα; Πορνογραφία! Σκέτη πορνογραφία  διαβάζει κανείς στις ειδήσεις των ελληνικών εφημερίδων, εντύπων και ηλεκτρονικών, γιατί, όταν ένα αεροσκάφος Φ-16 ή Φ-35, μπορεί να στοιχίζει καινούριο με τον οπλισμό του κάτι λιγότερο ή περισσότερο από 260 εκατομ. ευρά, σκεφθείτε τι είδους αναβάθμιση μπορεί να γίνει σε 85... καραβάνες, που πετούν ήδη, κάποιες δεκαετίες στον αέρα, και που μετά από δεκάδες χιλιάδες αναχαιτίσεων παραβιάσεων τόσα χρόνια, είναι εντελώς για πέταμα!
Όταν υπηρετούσα εγώ στην Πολεμική Αεροπορία μας (προ αμνημονεύτων ετών), 111 ΠΜ Αγχίαλο... Η μονάδα ήταν συνεχώς σε κόκκινη επιφυλακή από την ημέρα που πήγα, 1η Νοεμβρίου 1967, μέχρι την ημέρα που έφυγα! 1η Νοεμβρίου 1969.
Στα “Δεκεμβριανά του ’67”, τα αεροσκάφη της μονάδος Φ-5 και Φ-5Α -το τελευταίο της σειράς πέταξε τιμητικά ένας αντισμήναρχος το 2005(!)- είχαν μετατραπεί από καθαρά αναχαιτιστικά και σε ελαφρά βομβαρδιστικά, κάτι που σήμαινε πως, έπρεπε να απογειωθούν με όλα τους τα καύσιμα, αλλά και όλον τον οπλισμό τους, αυτόν που μπορούσαν να φέρουν και να σηκώσουν. Τι σήμαινε αυτό; Αυτό σήμαινε ότι, ενώ στην κανονική τους φόρτιση  ξεκολλούσαν απ’ τον διάδρομο-τροχόδρομο, σχεδόν στη μέση του, με το επί πλέον βάρος που τα ανάγκαζαν οι οπλουργοί και οι καυσιμίτες να φέρουν, τροχοδρομούσαν και εγκατέλειπαν αυτόν, άκρη-άκρη και σχεδόν στο τέλος του! Αποτέλεσμα; Αποτέλεσμα, μετά από κάποιες πτήσεις, όλα τα αεροσκάφη της μονάδος να παρουσιάσουν μικρές τριχοειδείς ρωγμές στην συγκόλληση των πτερυγίων τους με την άτρακτο, και, αν οι υπεύθυνοι αξιωματικοί της μονάδος δεν τα επανέφεραν στον κανονικό επιχειρησιακό τους ρόλο, αυτά τα αεροπλάνα με μαθηματική ακρίβεια θα έπεφταν, ΌΛΑ, χωρίς κανέναν... ξένο δάκτυλο, ή ξένη εχθρική προσβολή!
Έ
ρχεται, λοιπόν, τώρα, αυτός ο κερχελές δημοσιογράφαρος Κ.Σ., πορνογραφικά πάντα και με τη λέξη “έρχονται” (ναι, αυτή είναι σαφώς, πορνογραφική λέξη), να θριαμβολογήσει, αλλά και να μας καθησυχάσει περί της ορατής καταστροφής που πλησιάζει με γοργό ρυθμό, ότι “αναβαθμίζονται” -λέει- ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 85 αεροσκάφη μας Φ-16 σε... Φ-35! Όταν και οι πιο αισιόδοξοι  στρατιωτικοί αναλυτές ή εμπειρογνώμονες, μας βεβαιώνουν ότι, και αν ακόμα γίνει αυτό (να αναστήσουμε δηλαδή τις καραβάνες και να τις ξανά κάνουμε πολεμικό υλικό ικανό, ικανά πολεμικά αεροσκάφη), δεν θα γίνει σίγουρα, πριν από το 2025!
Μέχρι τότε;
Μέχρι τότε... Αναμείνατε στο ακουστικό σας φίλοι μου, και αν δείτε κανένα τουρκικό αεροπλάνο να πετάει πάνω απ’ το κεφάλι σας, μην τρομάξετε; Ετοιμάστε τη σφεντόνα σας... Ή, στην εσχάτη τον περιπτώσεων, κάντε τον πούτσο σας κανόνι, και δώστε του να καταλάβει στο σταυρό!..  “Το χριστό μου... Την παναγία μου κύριε Σινάπη”... Αθάνατε ήρωα και αείμνηστε “αετέ” Νίκο Αναγνωστόπουλε από την νήσο του Πέλοπα, που άφησες τα κοκαλάκια σου στο Πήλιο, για να παίζουν τα πολιτικά καθάρματα και αποβράσματα σήμερα, τις... πιτσικωλιές στη μνήμη σου!
Αφού και τόσα χρόνια, οι Έλληνες ψηφοφόροι (εγώ έχω να ψηφίσω από το 1988 τελευταία φορά που ψήφισα), εμπιστευτήκατε την τύχη σας στον Αντρίκο, στον Άκη, στον Κώστα, ξανά στον Κώστα, και ξανά στον Κώστα... Αν λάβουμε υπόψιν μας από πόσους “κότσους” κυβερνήθηκε η Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια, τότε ίσως μπορέσουμε πραγματικά να δούμε κατάματα και το μέγεθος της κατάντιας της, της καταστροφής της!... Στον Γιώργο στον Αλιέξη και στον Κούλη, που μας προέκυψε τελευταίως ελέω και “ψηφοφορικής απελπισίας”! Είστε απολύτως, και αδιαμφισβητήτως, άξιοι της μοίρας σας... Καλά να πάθετε!..
Φάτε παρακάτω και μερικές απ’ τις πολλές αγγλικούρες αυτού του πανγελοίου αρθρογράφου (και λεγομένου δημοσιογράφου), και, αν σας πέσουν βαριές στο στομάχι, βάλτε τα δάχτυλα στο στόμα και κάντε τις εμετό, σαν την καινούργια μέθοδο που ακολουθούν οι σπαθάτες και καλλίγραμμες γκόμενες, τρων-τρων το σκασμό, τον αγλέουρα για να κορέσουν την πείνα τους, την λιγούρα τους, και μετά πηγαίνουν στις τουαλέτες τα ξερνούν... για να μην παχύνουν!

Οι αγγλικούρες του άρθρου...
Κι εμείς απορούμε πραγματικά, στ’ αλήθεια, που τις βρήκε όλες αυτές τις αηδίες και τις τοποθέτησε αυτό το υποκείμενο; σε ένα κείμενο, τριών αράδων περίπου!
“F-16 σε Viper... F-16 Block 52+... 55 Block 52+... Radar AESA... Synthetic Aperture Radar (SAR)... F-16 HELLENIC AIR FORCE... LINK 16... AIM-9 Sidewinder, Magic II και ASRAAM... AIM-7, Sky Flash και AIM-120... AIM-9X, Python IV, AIM-132 ASRAAM και IRIS-T.... AGM-119/AGM-84/AGM-65G και τους  AGM-65 Maverick... GBU-15... Pratt & Whitney F100-PW-229 ή ο General Electric F110-GE-129... Ο F100-PW-229... F110-GE-129...”
Ομολογουμένως, τέτοια λεπτομερή εμπεριστατωμένη και ελληνική ενημέρωση περί των αεροσκαφών και των οπλικών συστημάτων τους, δεν περίμενα να έχω ούτε εγώ, ο οποίος σημειωτέον, σκαμπάζω και δυο κλούτσες, αγγ
λικούρικες γράμματα! Πόσο ο μέσος Έλληνας, το πολύ της Γ΄ Γυμνασίου!
Κι αν είχα τον “Αδερφό του Θανάση” δίπλα μου και τα διάβαζε αυτά, θα μου έλεγε, όπως συνηθίζει να λέει πάντα: “Φίλε... Φάε πούτσα μ’ καλαμπόκι”!.. Ναι, αυτό το δικό του “πορνογραφικό” θα μου έλεγε ο “Αδερφός του Θανάση”!.. “Φάε πούτσα μ’ καλαμπόκι!..”

[]
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.