Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους, "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται. - Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ (Συνερ/να Κανάλια): www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΑΟΣ *** ΧΑΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ *** 20 Ε/6μ - 30 Ε/12μ

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ


"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ δημοσιεύουν Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης.


Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ...

Αααυτά, είναι λεφτά!.. Κι εσύ Λαέ βασανισμένε... Κάτσε απέναντι στο γυαλί και αποχαυνώσου με τα λεφτά που πληρώσεις, όλα αυτά τα κόκκινα φασισταριά που σου έφαγαν και το μυαλό... Φάε σκατά Λαέ!.. 
Και μια άποψη αναγνώστου, ο οποίος υπογράφη με το όνομα "Δημήτρης", είναι αρκετά καλή και ενδιαφέρουσα, διαβάστε την:
 "Επειδή μέσω του συγκεκριμένου θέματος αναφερόμαστε στις υπέρογκες σπατάλες της ΕΡΤ, μου δίνεται η ευκαιρία να αποστείλω την δικιά μου σκέψη προς δημοσίευση, όσον αφορά τον τρόπο που θα πρέπει να λειτουργήσει η ΕΡΤ στην Ελλάδα, εάν θέλει να υπάρχει μέλλον.
1. Μείωση των εσόδων της ΕΡΤ από τους λογαριασμούς στη ΔΕΗ κατά 70%. Το Υπόλοιπο 30% σταδιακά να μειώνεται έως το 2025 έως ότου μηδενισθεί. 
2. Διεθνής Διαγωνισμοί με οικονομοτεχνικά κριτήρια (τα οικονομοτεχνικά κριτήρια δεν αποτελούν μόνο το ποσό αλλά και άλλους παράγοντες όπως προσωπικό, π.χ. ότι δεν θα μειώσει το προσωπικό) για το 49% του κάθε καναλιού (ΕΡΤ 1, ΕΡΤ 2, ΕΡΤ3). Αφορά για το κάθε κανάλι ξεχωριστά, μπορεί μια εταιρεία να πάρει μόνο ένα κανάλι. 
3. Με την εκχώρηση του 49% των μετοχών το μάνατζμεντ να εκχωρηθεί στην εταιρεία και όχι στο ελληνικό δημόσιο. Το ελληνικό δημόσιο θα τοποθετεί μόνο 4 μέλη στο διοικητικό συμβούλιο τα οποία θα προέρχονται από τον δημόσιο τομέα (δηλαδή, να είναι δημόσιοι υπάλληλοι, για να μην μπορούν να τοποθετούν όποιον θέλουν φτάνει να τον βολέψουν). Με αυτόν τον τρόπο κερδίζουμε όλοι. 
Το κράτος θα πάρει χρήματα από την πώληση μέρους των καναλιών και επιπλέον σε ετήσια βάση ποσοστό επί των κερδών. Οι πολίτες δεν θα πληρώνουν την ΕΡΤ για μια ζωή. Το προσωπικό της ΕΡΤ θα συνεχίσει να εργάζεται. Θεωρώ με την ελάχιστη γνώση που έχω ότι με αυτόν τον τρόπο κερδίζουν όλοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.