ΕΡΤ, 3ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους, "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται. - Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ (Συνερ/να Κανάλια): www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΑΟΣ *** ΧΑΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ *** 20 Ε/6μ - 30 Ε/12μ

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ


"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ δημοσιεύουν Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης.


Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Η ΠΙΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΉ ΕΊΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΈΡΑΣ!..

Συνέλαβαν τον Φιλιππάκη”!.. 
Επιχαίρει η βοθρο-εφημερίδα των “αμερικανών κατασκόπων”, της “ΣΙΑ”  στην Ελλάδα, σαν να επρόκειτο για τον Αλ Καπόνε ή τον Ντίλιγκερ, ή όποιον άλλον σατανικό κακούργο που μόνον η Αμερική (ΗΠΑ) μπορεί να βγάζει, να εκτρέφει, και να εξάγει στον κόσμο παράδειγμα προς μίμηση!
Και ξέρετε γιατί τον τον συνέλαβαν; Γιατί έγραψε -λέει- στο διαδίκτυο:
«Από τις 6 χτες το απόγευμα που ο Λουκάς Παπαδήμος τραυματίσθηκε από την αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του έσπαγα το κεφάλι μου από που ερχόταν και που πήγαινε ο υπαλληλάκος αυτός της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας . Την απάντηση την έδωσε ποιος νομίζετε; Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς. Με ποιό τρόπο; Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στο άλλο ξεπουλημένο τομάρι τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί κάτι προφανώς υποψιαζόταν . Και βέβαια ο Στουρνάρας του είπε την είδηση . Νωρίτερα Στουρνάρας και Παπαδήμος είχαν μυστική συνάντηση άγνωστο πού και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τί συζήτησαν αλλά και πού συναντήθηκαν.
Και οι δύο ξεπουλημένοι υπάλληλοι των Τραπεζών ντόπιων και ξένων είναι τόσο ανακατεμένοι στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και του εθνικού πλούτου και κυρίως ευθύνονται για το κατάντημα και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού. Ο Παπαδήμος σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ενός θεσμού που βρωμάει από απόσταση ενώ ο Στουρνάρας παίζει το ρόλο του Κεντρικού Τραπεζίτη για λογαριασμό Σόιμπλε και λοιπόν καθαρμάτων στην Ευρώπη . Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».

Διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας το κείμενο, ψάχνω στην κεφάλα μου να δω τι το μεμπτό και αναληθές υπάρχει στο κείμενο του κ. Φιλιππάκη, αν απόθανε ολότελα η ελευθεροτυπία και η ελεύθερη σκέψη στην Ελλάδα, αν φυλακίστηκε τελείως ο νους των ελευθέρων και υγιώς σκεπτομένων Ελλήνων -αυτών που έμειναν, των λίγων- και αν οι χυλοπίτες μυαλά, εγκεφαλικές τυρόπιτες των πολιτικών μας και των “δημοσιογράφων” μας που τους υπηρετούν πνιγμένοι στη βρώμα και τη διαπλοκή -κατηγορούν τον Ερντογάν (το Ντογάνι, δηλαδή), ότι κατήργησε την ελευθεροτυπία στην τουρκία- στρουθοκαμηλίζουν σε τέτοιο βαθμό, που δεν τους αντέχει ούτε και ο... Πίτουρας!
Αυτό που απόλαυσα όμως, όλως ιδιαιτέρως, από το κείμενο του κ. Φιλιππάκη, ήταν η μπηχτή του για την “Ακαδημία Αθηνών”, του πιο αχρήστου και του πιο ανυπολήπτου, πραγματικά, σωματείου (σιγά μην είναι επιστήμονες αυτά τα παραλυμένα και αραχνιασμένα πατσιά), στην Ελλάδα, το γράφω εγώ εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες! 
Και παρακάτω, η ίδια βρωμοφυλλάδα, υπεραμύνεται της θέσεως δήθεν “αναρτήσεων μίσους” στις ιστοσελίδες του διαδικτύου, όταν ολόκληρη η σημερινή Κυβέρνηση καλλιεργεί το άσπονδο μίσος μεταξύ των Ελλήνων πολιτών, τόσο με τις ενέργειές της σε επίπεδο διεθνές, ευρωπαϊκό, όσο και σε επίπεδο προπαγάνδας! Αλληλεγγύη σε διάφορες ΜΚΟ, ξενόφερτα αλλοδαπά και κακουργηματικά στοιχεία, πρόσωπα, η ίδια εκείνη η βουζαρού αχρειόστομη παρτενέρ της μέχρι χθες, ούτε δυο μέρες δεν έχει, βγήκε και διατυμπάνισε σ’ ανατολή και δύση ότι τάσσετε “υπέρ της ένοπλης βίας απ΄ όπου κι αν προέρχεται”, χωρίς ούτε ένας, μα ούτε ένας, εισαγγελέας από αυτούς που κυνηγούν από τις κουνιστές πολυθρονάρες τους ελευθέρους ανθρώπους και τύπους σαν τον κ. Φιλιππάκη, να... ραϊστεί στην καρέκλα του που έλεγε κι η μάνα μου, να την μπαγλαρώσει!.. Όλοι  όμως τσιτώθηκαν για τον κ. Φιλιππάκη.
Εγώ θα ρωτήσω ένα πράγμα. Και θέλω ειλικρινά, να ξέρω, γιατί δεν ξέρω, αν ένας, έστω και ένας Έλληνας πολίτης στην Ελλάδα, λυπήθηκε για το συμβάν του Παπαδήμου, εκτός από αυτούς που έπεσαν “καλοί σαμαρίτες” από πάνω του, με το αζημίωτο φυσικά και τους οικείους του; 

Ή, αν θα λυπηθεί για οποιοδήποτε άλλο ανάλογο συμβάν λάβει χώρα στο μέλλον και στην υποδουλωμένη -μη γελιόμαστε- Ελλάδα του 2017, αλλά και μέχρι το 2080, σε όλη αυτή την πολιτική σαπίλα και προδοσία, που δρα ανενόχλητη, γκρεμίζει και καταστρέφει, βόσκει αδυσώπητο μίσος και κακία, στην αδιαφορία, στην παραλυμένη αντίδραση, και στην εξευτελιστική ανοχή των Ελλήνων πατριωτών. 
Να δείτε που σε λίγο καιρό, και η λέξη “πατριώτης” θα είναι απαγορευτική, νομικά κολάσιμη, θα σβηστεί από το Ελληνικό λεξικό!
Οι Έλληνες πλέον μιλούμε μία γλώσσα στην οποία οι μισές λέξεις είναι για τα σίδερα, και οι άλλες μισές ακατανόητες! Δεν βγαίνει νόημα από πουθενά! Ούτε από τα συμφραζόμενα!
Να μας επιβληθεί
επιτέλους, πλήρως, και η “Χούντα των Ξένων και Εσωτερικών Πλουτοκρατών-Συνταγματαρχών”, να ησυχάσουμε!
Οι Συνταγματάρχες στο στρατό παίρνουν τ’ αστέρια τους από το πεδίο της μάχης ή τον εξαντλητικό τρόπο εκπαιδεύσεώς τους.
Οι “Συνταγματάρχες-πλουτοκράτες” τύπου Στουρνάρα και Παπαδήμου -ναι, υπάρχουν σίγουρα και τέτοιοι συνταγματάρχες- τα αγοράζουν απ’ το περίπτερο δωρεάν με τα τσιγάρα τους.
Κι εσύ λαέ βασανισμένε, φάε σκατά λαέ!..”.  Που νόμισες ότι οι αδέκαστοι και η δικαιοσύνη τους, πλάστηκε “Ελλαδικό Καφιριστάν” για την αφεντομουτσουνάρα σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.