ΕΡΤ, 3ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους, "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται. - Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ (Συνερ/να Κανάλια): www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΑΟΣ *** ΧΑΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ *** 20 Ε/6μ - 30 Ε/12μ

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ


"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ δημοσιεύουν Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης.


Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Η ΑΠΌΛΥΤΗ ΞΕΥΤΊΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΣΤΡΑΤΟΎ...

"Γιατί χαίρεται ο κόσμος και 
χαμογελάει πατέρα;". 
"Μήπως ξέρω κι εγώ!..".
Έχει προ πολλού, περάσει κατά πολύ το όριο της προδοσίας η “τριάδα”, πάει για υποδούλωση της ελληνικής κοινωνίας κανονικά... και με το “νόμο” (τσιπροκαμένου-σφυριζα), το μόνο που τους αρμόζει και τους πρέπει όλους, είναι συνοπτικές διαδικασίες δίκης και κρεμάλα στο Σύνταγμα!
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αντικατοπτρίζουν πλήρως την εικόνα της διαλύσεως που διανύει σήμερα η Ελλάς, με την Αστυνομία να μας τα πρήζει κάθε τρεις και μια πως “δεν έχει τέτοιες διαταγές”... Αλήθεια; τι επιπρόσθετη διαταγή χρειάζεται ένας αστυνομικός για να εφαρμόσει τον νόμο στον οποίο ορκίστηκε, και όχι το τσουτσούνι του εκάστοτε υπουργού, πρωθυπουργού ή αρχηγού; Ο αστυνομικός υπακούει και εφαρμόζει τους νόμους, πέρα από οποιεσδήποτε διαταγές οι οποίες κάλλιστα μπορούν και να παρανομήσουν.

Η σιχαμάρα του Ελληνικού λαού στο “τρίπτυχο” έχει ξεπεράσει επίσης, κάθε όριο αντοχής, ο Έλληνας είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά ευάλωτος προσβεβλημένος, προβληματισμένος τι θα του ξημερώσει αύριο, άοπλος μπροστά στα χιλιάδες όπλα τελευταίας τεχνολογίας που βρίσκονται στα χέρια των κακούργων ληστών και δολοφόνων, στις ειδήσεις δεν διαβάζει τίποτα άλλο από εγκληματικές πράξεις σωρηδόν, κατορθώματα ανθρώπων-τεράτων ή εισβολέων, πολιτικά σκατοσχόλια δημοσκοπήσεις, το σκηνικό είναι πολύ χειρότερο από εκείνο του 1963-66 που κατέληξε σε μία δικτατορία, ή εκείνου του 1945-46, που κατέληξε σε έναν ξενοκίνητο ανταρτοπόλεμο-συμμοριτοπόλεμο. Όπως και τώρα.
Όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα των τσιπροσυριζαίων είναι ξενοκίνητα βαρβαρικά και επί σχεδίου. 

Οι εμμονές των “ψυριζανέλ” να βαφτίζουν κάθε αντίδραση ή κάθε σχόλιο του λαού εναντίον τους φασισμό ή “ακροδεξιό φασισμό”, έφερε τους ίδιους στο ζενίθ της δικής τους φασιστικής νοοτροπίας και αποκαλύψεως, σε σημείο μάλιστα που ο φασισμός να φαντάζει λύτρωση, στο πρόβλημα αυτό της καταδυναστεύσεως του πολίτου, πέραν του ότι τροφοδοτεί σωρηδόν το ακροδεξιό κόμμα της Χ.Α. με νέους ψηφοφόρους και οπαδούς.
Για την Ν.Δ. δεν τίθεται θέμα, αυτή χαζοδέρνει μεταξύ αριστερής πτέρυγος (μετριοπαθές Πασόκ-Σύριζα) και κέντρου (Β. Λεβέντη), όπως τέτοια άλλωστε ήταν τα τελευταία 30 χρόνια. Παρά την εμμονή των δεξιών που την ψήφιζαν, να την θεωρούν δικό τους κόμμα!
Η δημοκρατία έχει ξευτελιστεί και διασυρθεί τελευταίο σκαλί γελοιότητος, δεν παρέχει καμιά σιγουριά και κανένα όφελος, μέλλον στον Έλληνα πολίτη, πέραν της προσελεύσεώς του στις κάλπες κάθε 4 χρόνια, για να βγάλει τους επομένους δυνάστες του της “τετραετίας”, ή να ξεκαυλώσει σ’ αυτό το βίτσιο (βίτσιο κατήντησε η συνεχής και ανόητη προσέλευση στις κάλπες), η δημοκρατία αυτή η βιτσιόζα, εξ’ άλλου, της μεταπολιτεύσεως, είναι που του κατέσχεσε το σπίτι, τον μισθό, την σύνταξη, τις καταθέσεις του στις τράπεζες, τον άφησε γυμνό και αβοήθητο από κάθε τι, η δημοκρατία που εξακολουθεί να τον καταδυναστεύει και να τον προδίδει, να τον εξοντώνει, είναι το πιο ανυπόληπτο και άχρηστο πολίτευμα στις μέρες μας, που έχει να επιλέξει ο κάθε λογικά σκεπτόμενος και νομοταγής Έλληνας πολίτης!
Στη δικτατορία του “67-74” κοιμότανε με τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού του ανοικτά, του χαρίστηκαν (αντί να του κατασχεθούν) τα χρέη, γέμισαν οι ελληνικές αυλές, στην ύπαιθρο κυρίως, με αγροτικά μηχανήματα, η γη απέδιδε στο φουλ τους πολύτιμους καρπούς της (πρωτογενής παράγων), και οι “δικτάτορες”, όταν έπεσαν με παρέμβαση απ’ έξω, των Αμερικανών “φίλων τους” που τα σημερινά κουμμούνια εναγκαλίστηκαν μέχρι θανάτου, πέθαναν στις φυλακές “προδότες”, χωρίς ίχνος περιουσιακού στοιχείου ή πλουτισμού. Σε σχέση με τους σημερινούς κλεπτοκράτες, και εγκληματίες. Το μόνο κακό της δικτατορίας ήταν που έριξε πέντε μπάτσες σε πέντε κουμμουνιστές, οι οποίοι σήμερα κυβέρνηση και ανενόχλητοι, ισοπεδώνουν τα πάντα με τον λαό αποχαυνωμένο και.. πανευτυχή, να απολαμβάνει την ισοπέδωση!
Την δημοκρατία της μεταπολιτεύσεως του 1974 και εντεύθεν στην Ελλάδα, θα την καταγράψει η ιστορία και ο ιστορικός του μέλλοντος ως την χειρότερη και αηδιαστικότερη, κακουργηματική προδοτική καταδυναστευτική, διαλυτική δημοκρατία, χειρότερη και από όλες τις δικτατορίες που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος.
Στις φωτογραφίες που έφτασαν μέχρι το ευρω(κτηνο)βούλιο, το επίσης διαλυμένο χρεοκοπημένο και ξοφλημένο, οι μέρες και αυτού είναι μετρημένες αφού έχει χάσει εντελώς τον προσανατολισμό του και τον ρόλο που δημιουργήθηκε, κατέληξε μια δράκα ευρωπέων απατεώνων αλκοολικών ερμαφρόδιτων και ρουφιάνων, θα δείτε: 

Σκηνές από το μέτωπο του 
ελληνικού 
στρατού, όπου με τις ένδοξες 
εφεδρείες του, κατατροπώνει 
τον εχθρό που καραδοκεί 
στα απέναντι μετερίζια!


Άλλη μια σκηνή απείρου 
κάλλους με τις κίτρινες 
μπογιές από τα 
άσφαιρα στον αέρα.


Δείτε τα πρόσωπα των 
"ένδοξων" φαντάρων μας, 
Κι αν αναγνωρίσετε 
έναν κληρωτό, να μας 
χορέψτε αρκούδα στα 
πανηγύρια!


Παππούληδες στρατήγαροι... 
παρασημοφορούν 
παππούληδες φαντάρους 
μισθοφόρους,
το νέο αίμα, ακοίμητοι 
των ελληνικών συνόρων
στην "αχαρνών 
και το Σύνταγμα.


Το καμουφλάζ, για να μην 
ξέρει το πόπολο τι 
κρύβεται από κάτω!


Ο ιδανικός Έλληνας 
μισθοφόρος... σε πραγματική 
στάση με πραγματικά πυρά!


Άρματα κρυμμένα κάτω 
από τα δένδρα, έτοιμα 
να επέμβουν αν δουν 
κανένα λαθροποντίκι να 
ξεπροβάλει στον Έβρο 
ποταμό!


Έλληνας ακοίμητος φρουρός 
επί τω έργω, για να 
κοιμάται ήσυχος ο πολίτης,
ότι δεν θα τον σφάξει κανένα 
λαθροποντίκι που πέρασε 
κάτω από τα πόδια του.


Αυτοί οι... ρέιντζερ από που 
ξεφύτρωσαν ρε παιδιά; 
Πάντως εμένα μου μοιάζουν
 για... Ιταλοί κοκορόφτεροι!


Στρατηγοί πλάκα τα γαλόνια, 
απολαμβάνουν την επιτυχία 
της... εκστρατείας κάτω από
τα σκιάδια. Μην πάθουν 
και καμιά ηλίαση;


Άλλο ένα φρούριο κατελήφθη 
με τις μπογιές για... άσπρισμα!


Οι μπογιές για... άσπρισμα.


Ακοίμητος φρουρός βάλλει 
σε άρμα που προελαύνει 
απέναντι από τη Βουλή.


Η ανυπαρξία της Αστυνομίας 
να αντιμετωπίσει... ακραία 
καιρικά φαινόμενα!


Σκηνές από το κέντρο
της Βομβάης.


Σκηνές από το κέντρο
της Μοσούλης.


Σκηνές από το κέντρο
της Αρμπίλ.


Σκηνές από το κέντρο
της Βαγδάτης.


Σκηνές από το κέντρο 
της Τεχεράνης.


Σκηνές από το το κέντρο
της Καλκούτας.




Κι αφού όλα εξελίσσονται 
ομαλά και τέλεια, 
η νομενκλατούρα
της εξουσίας χαίρεται και  
αγαλλιάται!


Άαααλα, τις! 
Αυτός είσαι! Γουστάρω! 
Παιδοβούβαλο και πάσης 
Ελλάδος, άμα λάχει να πούμε! 
Δεν βλέπω το στρατιωτικό γιλέκο 
όμως! Τι έγινε; Του το πήρανε 
οι τούρκοι; 


Σκηνές από το Ισλαμαμπάντ και 
το Χαλέπι; Όχι ρε, η Θεσσαλονίκη
είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.