ΕΡΤ, 3ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους, "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται. - Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ (Συνερ/να Κανάλια): www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΑΟΣ *** ΧΑΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ *** 20 Ε/6μ - 30 Ε/12μ

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ


"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ δημοσιεύουν Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης.


Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

ΣΏΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΓΛΏΣΣΑ...

Μια μικρή ιδέα, για το πως θα γραφεται
 η Ελληνικη Γλώσσα στις επόμενες 
δεκαετίες.
Η ελληνική γλώσσα βάλλεται με σιγουριά πανταχόθεν αδιακρίτως και εκ των έσω. Καθημερινώς και με σύστημα. Αποδομείται, κατακρεουργείτε, βανδαλίζεται. Διαστρεβλώνεται, καταστρέφεται ετυμολογικά, πηγαίνει απ’ το κακό στο χειρότερο. Σβήνει. Πέρα από την εισβολή αισχρών και αηδιαστικών αγγλικών λέξεων, αυτουσίων ενσωματωμένων στα κείμενα αχρείων και αδαών δημοσιογραφίσκων, οι οποίοι θεωρούν ντε φάκτο την αγγλική σαν δεδομένη στην Ελλάδα, και απαιτούν οι Έλληνες να την ξέρουν και να την καταλαβαίνουν.
Δείτε στις ταινίες τα ονόματα των ηρώων-πρωταγωνιστών, αποδίδονται όλα στους υπότιτλους με την αγγλική τους μορφή, γραφή, υποχρεωτικά, αποτέλεσμα, ο θεατής να προσπερνάει την λέξη (όνομα) στα “γράμματα”, και στο τέλος του έργου να μην ξέρει ποιος; ή ποιοι ήταν οι ήρωες της υποθέσεως, ποια ήταν το ονόματά τους! 

Το ξήλωμα της ελληνικής γλώσσας άρχισε με την περιφρονητική αναγραφή προς τα ελληνικά, των ξενογλώσσων πινακίδων των εταιρειών, επιχειρηματιών, ξενοδοχείων και  εστιατορίων, άλλων καταστημάτων δημοσίου χαρακτήρα και οφέλους, αγοράς, θεωρείται πλέον “χυδαίο” γι αυτούς τους ψυχανθέλληνες αλήτες να αναγράψουν την δραστηριότητά τους ή την ονομασία της επιχειρήσεώς τους στα Ελληνικά, παρότι ο νόμος είναι σαφέστατος, και η πράξη τους πέρα για πέρα εθνικά επιζήμια και κολάσιμη!
Η στήλη έχουμε προτείνει
πολλές φορές άγριο μποϋκοτάζ σ’ αυτές τις ελληνικές επιχειρήσεις -κυρίως τουριστικές- και τα προϊόντα τους, που απαξιούν και περιφρονούν την ελληνική γλώσσα στις καταχωρήσεις τους, προτιμούν τα αηδιαστικά και ακαταλαβίστικα γιουφτοεγγλέζικα, σε λίγο και τα κινέζικα. 

Είναι στο χέρι μας να εναντιωθούμε και να φωνάξουμε με τον τρόπο μας, εδώ είναι Ελλάδα, και όχι μπανανία αρλουμποφράγκικη, από το να βάζουμε τα δάχτυλα στο στόμα αυτοκτονούντες και να πνιγόμαστε, οι ξένοι οι πήξοι οι δείξοι, που δεν μας καταλαβαίνουν και πάντοτε μας αδικούν!
Εξ’ άλλου, πως να μας καταλάβουν και γιατί; όταν ερχόμενοι αυτοί οι φουκαράδες στη χώρα μας προσπαθούν να μας μιλήσουν ελληνικά, εμείς υπερθεματίζοντάς τους, τους προλαβαίνουμε και τους κάνουμε επίδειξη των αγγλικών μας, των γαλλικών μας, των γερμανικών μας;
Οι Έλληνες δεν μαθαίνουμε ξένες γλώσσες για να τις χρησιμοποιήσουμε ως εργαλείο δουλειάς. Αλλά για να τις επιδείξουμε αυτάρεσκα, μέρος της πολυμάθειάς μας και φιγούρα μαϊμουδίστικη, ότι είμαστε κι εμείς “ευρωπέοι” όπως και σεις, μιλούμε τη δική σας γλώσσα... χέζουμε τη δική μας.
Κανένα κράτος στον κόσμο δεν δείχνει τέτοια περιφρόνηση και τέτοιο ρατσιστικό αποτροπιασμό για την γλώσσα του, τον πολιτισμό του, όσο η Ελλάς και οι “Έλληνες ραγιάδες της (βρωμο)ΕΕ! 
Η πιο μεγάλη ζημιά στην ελληνική γλώσσα, γίνεται στις ιστοσελίδες ασχέτων περί τα δημοσιογραφικά και του γραπτού λόγου, φιλοδόξων και εκκολαπτομένων ρεπόρτερ της κακιάς ώρας, ανθρώπων οι οποίοι  πιθανώς, στα σχολεία τους που πήγαιναν και στο μάθημα των “Ελληνικών”, στα διαγωνίσματα έδιναν πάντοτε “λευκή κόλα”! Το περνούσαν μετεξεταστέοι, ή αυτό γίνονταν αιτία να εγκαταλείψουν οριστικά το σχολείο! 
Την, ακόμα, μεγαλύτερη όμως ζημιά, σ’ αυτές τις βρωμερές και σιχαμερές ιστοσελίδες, την κάνουν οι επώνυμες, ιδιοκτησία μεγάλων δήθεν δημοσιογράφων, βαρύγδουπα ονόματα πρωτοκλασάτων εφημερίδων, οι οποίες υπό το πρίσμα μιας αρρωστημένης και φρικτής, ψυχανώμαλης θέσεως περί της δημοκρατίας και λογοκρισίας, γραπτών κειμένων, επιτρέπουν συνειδητά (το χειρότερο), κείμενα στα “σχόλια” ανεξέλεγκτα γεμάτα λάθη, γεμάτα αηδιαστικές φράσεις και χαρακτηρισμούς, βρισιές λοιδορίες, χλευασμούς κατά της Ελλάδος και του γένους των Ελλήνων, πιθανότατα όλα αυτά τα καθάρματα και αποβράσματα που βρίσκουν βήμα σ’ αυτές τις κωλοσελίδες, είναι και αλλοδαπής προελεύσεως ή παρασιτικός πληθυσμός γένους σκατζοχοίρων, που ζει στην χώρα μας με την ανοχή και την υποστήριξη τη δική μας. Γιατί όχι και των κρατικών αρχών, υπηρεσιών μας.
Στα ανεξέλεγκτα “σχόλια” που επιτρέπουν τα “αφεντικά” αυτών των βρωμοϊστοσελίδων -διδάσκοντας και σε μας πλέρια δημοκρατία- τους ξεφεύγει το γεγονός ότι πέραν όλων των άλλων, αυτά εμπεριέχουν και αξιόποινες πράξεις, στις οποίες τον λόγο έχει φυσικά η δικαιοσύνη. Αυτή η διεφθαρμένη, έστω, και κατακρεουργημένη της γνωστής τσάτσας που κυκλοφορεί με το πάμπερ για μεγάλα μωρά στην κλητωρίδα της, κολλημένη την καρέκλα της με “ούχου” στον αεριζόμενο συνεχώς κώλο της, μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο της υπηρεσίας αυτής, “ήλιε νοητέ”, και αγαπητέ φίλε Κώστα Γιαλίνη.
Πουθενά, σε κανένα έντυπο δημοσιογραφίας ή δημοκρατίας, λέει πως ένας υβριστής έχει το δικαίωμα να περιλούει με βρισιές, βλαστήμιες, ασχήμιες και ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς μια χώρα, τη χώρα που τον ανέχεται λαθροπαράσιτο πιθανότατα, και τον λαό της.
Αν είναι και κανένα τρωκτικό απ’ αυτά τα ελληνόφωνα τα δικά μας που η ελληνική τους συνείδηση είναι γραμμένη στα κατάστιχα ή τα παπάρια του Τρότσκι και του Λένιν, τόσο το χειρότερο!
Οι ύβρεις και οι υποτιμητικοί, προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, οι προσβολές σε όλα τα δημοκρατικά καθεστώτα είναι κολάσιμες και τιμωρούνται με ποικιλία ποινών.
Στην αρχαία Ελλάδα μάλιστα (της δημοκρατίας αυτής που χύνουν όλοι τα κροκοδείλια δάκρυα) τους υπαιτίους των πράξεων αυτών ή τους εξοστράκιζαν ή τους σκότωναν! Και με την αμφιλεγόμενη κατηγορία της συκοφαντίας.
Το γαρ πολύ του έρωτος, γεννά παραφροσύνη”

Σ’ αυτό το σημείο είμαστε, αντί όμως να παραφρονήσει ένας ολόκληρος λαός και ν’ αρχίσει να σκοτώνει...
[Σ.σ.: στην Χρυσούπολη σήμερα κάποιος σκότωσε μάνα και γιο για μια θέση πάρκινγκ έξω από το σπίτι τους -αυτή είναι η δημοκρατία που εγκατέστησαν για τέσσερα χρόνια τα κομματικά και σιχαμερά παράσιτα των Συριζανέλ, με το πρώτο “εθνικό μας καθυστερημένο” που τώρα κάνει διακοπές μόνο του, αλλά όπου πάει κανείς δεν το θέλει, όλοι φεύγουν].
Καλόν θα είναι να πέσουν πέντε κεφάλια γρήγορα-γρήγορα, και αυτά αφού δεν μπορεί να είναι των ανωνύμων “σχολιαστών” υβριστών και βανδάλων της ελληνικής γλώσσας και του ίδιου του Έλληνα, ας είναι των ιδιοκτητών των εφημερίδων και ιστοσελίδων που δίνουν “δημοκρατικό βήμα” σ’ αυτούς του αχρείους, να φτύνουν και να καθυβρίζουν συνεχώς και ατιμώρητα, ένα ολόκληρο και περήφανο έθνος!  Το έθνος των Ελλήνων.
Τα πρωτεία στον ανεξέλεγκτο αυτόν “δημοκρατικό σχολιασμό” -λέγε με και βήμα για να χέζουμε και να φτύνουμε απροκάλυπτα την Ελλάδα και τους Έλληνες ανενόχλητοι- έχουν πρώτη και καλύτερη η ψυχανώμαλη καθημερινή εφημερίδα “Θου-Μου”. “Τα Καλύτερα Νέα”. Τα “Νέα της Κατοχής”. Τα τελευταία μάλιστα, με ένα παραλήρημα ασυναρτησίας ασυνταξίας και μπουρδολογίας -σας το παραθέτουμε παρακάτω- μας “διδάσκουν” άλλη μια φορά, τι σημαίνει δημοκρατία (του κώλου) και ελευθεροτυπία (της πούτσας):
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρείτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδίου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημένες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση”.
Αν το διάβαζε αυτό το... σαρδάμ ο αδερφός του Θανάση, θα έλεγε ότι είπε και στον Μητροπολίτη Κατερίνης: “Φάε πούτσα μ’ καλαμπόκι”!
Από “άρθρο” μιας τέτοιας σαχλοϊστοσελίδος λοιπόν, με τρισάθλιο αρλουμποφράγκικο τίτλο ραγιαδίστικο προς τους κουτόφραγκους, πήραμε σήμερα αφορμή για το δικό μας άρθρο που διαβάζετε, και από την προσπάθεια, κυρίως, του συντάκτη του, να... μπει στον κόπο να μας “μεταφράσει” το δίλεξο και παγιωμένο για χιλιάδες χρόνια στα ελληνικά “Μολών Λαβέ” του Λεωνίδα, το οποίο δεν έχει ανάγκη και καμιάς, απολύτως, μεταφράσεως.
Το να προσπαθείς να μεταφράσεις το “Μολών Λαβέ” στα Ελληνικά, είναι σα να θέλεις να πεις στον εαυτό του ότι είσαι Έλληνας (μαλάκας), από αρχίδια... αράπικα! 
Η επίμαχη φράση του άρθρου είναι:
“Η ιστορική φράση που στα νέα ελληνικά μεταφράζεται ως “εφόσον έρθεις, πάρ' τα” ή “έλα να τα πάρεις”...
Ο ψυχανώμαλος δημοσιογράφαρος που έγραψε αυτό το άρθρο, πρώτον, δεν ξέρει ότι η ελληνική γλώσσα είμαι μία, δεν το διδάχθηκε ποτέ, δυστυχώς, και δεν υπάρχουν ούτε αρχαία, ούτε νέα ελληνικά. Υπάρχουν μόνον Ελληνικά!
Η λεγομένη αρχαία γλώσσα μας μπερδεύεται τόσο πολύ στα πόδια μας και τα χείλια μας καθημερινώς, που είναι φορές στις οποίες δεν αντιλαμβανόμαστε αν μια λέξη ή φράση που χρησιμοποιούμε είναι της εποχής μας, ή χιλιάδων προηγουμένων χρόνων.
Στην προκειμένη περίπτωση το λακωνικό “λαβέ”, στην εποχή μας απλά αλλάζει τόνο μόνον, και  γίνεται “λάβε”. Ενώ το “μολών”, από νεκρή μετοχή του παρελθόντος, μπορεί να αντικατασταθεί με μια μετοχή του “έρχομαι”, ή την αόριστη προστακτική του ιδίου αυτού ρήματος, “έλα”

Απλά πράγματα, και όχι ταξίδι από την πλατεία Ομονοίας στο Σύνταγμα μέσω... Ιαπωνίας!
Βλέπετε όμως, αυτό το ανθρωπάκι που υπογράφει και συντάκτης, θέλει να μας κάνει επίδειξη των γνώσεών του! Θέλει να μαϊμουδίσει! Γιατί χωρίς μαϊμούδισμα, η, μάλλον,  άχρηστη και ανιαρή έως βαρεμάρας ζωή του, είναι τελείως ασήμαντη! Πως να το κάνουμε; Είναι πολυμαθής! Γι αυτό και τα κάνει σκατά!

Διαβάστε τώρα παρακάτω τα “δημοκρατικά” σχόλια που δημοσίευσε ως “ελεύθερο βήμα” αυτή η βρωμερή ιστοσελίδα του διαδικτύου, τα οποία περιλούζουν το γένος των Ελλήνων και την Ελλάδα με ορυμαγδό χυδαιοτήτων, βρισιών, βλαστημιών και ασχημονιών, ελεεινολογιών, πέραν των αγγλικουρίκων ξενολάγνων και βαρβαρικών, που επίσης είναι μια χυδαιότητα τεράστια, στον πιο τελευταίο αγράμματο και ολιγομαθή Έλληνα αναγνώστη!
Στην πληροφόρηση συνήθως σκεπτόμαστε τον μέσο, ή τον κατώτερο αναγνώστη του κειμένου μας. Τι; αυτός θα καταλάβει! Και όχι τον πολυμαθή ή τον ειδικό, ο οποίος έχει άλλον τρόπο, άλλο κείμενο να ενημερωθεί ή να διαβάσει.
Τα κείμενα που ακολουθούν είναι όπως τα γράφει η βρωμο-ιστοσελίδα, η οποία φέρει και ακεραία την ευθύνη έναντι του νόμου, εμείς δεν διορθώσαμε, απολύτως, τίποτα:

avatar εθνικιστης του macedonia pride
Χθες, 19:15
αχ ρε παιδια συγκινηθηκα. τι γλυκοοοοοοο. θα μου φυγει το μακιγιαζ απο τη συγκινηση

avatar Ολος ο κοσμος
Χθες, 17:32
Αντιγραφει κ δανειζεται τις αρχες τκαι τα ρητα της αρχαιας ελλαδας! Στην χωρα μας, σε αντιθεση, τις χλευαζουμε κ τις ειρωνευομαστε οι νεοελληνες! Γιατι ειναι μαγκια....ποσο αλβανοι κ βαλκανιοι ειμαστε ....

avatar amarko
Σημερα, 8:25
Τι έχουν οι Αλβανοί δε ντρέπεσαι ρε...

avatar
καλτσο χακερα της λογοκρισιας, φουντωτο τσολιαδακι κοφτο μου ,γιαυτο τογραψα για να εξασκησεις τη μαγκια σου
Χθες, 17:20

απιστευαble
ξεχείλισα εθνικη περφανια
αναμεσα στα 2,5 δις tattoo με κινεζουρες
πουτε γηγενης κινεζος ξερει τι σημαινουν
βρεθηκε tattoo σε εμμισθο κρατικο φονια του usa με το μολων λαβε
ανορθογραφο εστω
αλλα σε γκαου και μπιου και ταμπακουλες απευθυνεται.....
Eπειδη μου εισαι μακρια κυρ φονια
σε πειραζει να σου απευθυνω απ την μπουγατσολανδη ενα
''παρτα μωρ(?) αρρωστη'' σε απταιστα ορθογραφημενα νεοελληνικα???

avatar Ποσο αφόρητος
Χθες, 20:32
άνθρωπος πρέπει να είσαι. Και μεγάλος κλαψο@@@. Γι αυτό είσαι μόνος στη ζωή. Δώσε μας τώρα ένα από τα αηδιαστικά ποιήματα του πρωκτού που μόνο εσυ ξέρεις να γράφεις

avatar ξεπεσμός
Χθες, 16:52
οι αμερικάνοι που εξεφτέλισαν πρώτα την αρχαία ελληνική μυθολογία τώρα μας τρίβουν στη μούρη και τα μολων λαβε. βρίσκουν και τα κάνουν.

avatar νικνικνικ
Χθες, 15:29
πρωτον, η μεταφραση του αρθογραφου παραπεμπει σε αλβανο μια και δεν ξερει ουτε τα βασικα, δευτερον, αν ο συγκεκριμενος εφερε αυτα τα διακριτικα στην ελλαδα, θα ετρωγε το ξυλο της αρκουδας απο τους απλυτους ελληνες αναρχικους, ολοι παιδια δικηγορων, μπατσων και επιφανων επιχειρηματιων, βλεπε ρωμανος (εγγονος νασιουτζικ) βλεπε γιο βρουτση βουτση πως τον λενε αυτον που ψηφιζετε

avatar τριτον
Χθες, 16:45
δηλαδη παραδεχεσαι οτι οι αναρχικοι σας εχουν στην φαπα;;

avatar Πριονης
Χθες, 15:25
Ουτε τι πραγματικά σημαίνει η φράση δεν ξέρετε. ...

avatar τριαλαρο
Χθες, 17:14
Βασικά έχουν δίκιο στη μετάφραση, αν το πάρεις λέξη λέξη σημαίνει "εφόσον έρθεις, πάρτα", η πιο απλουστευμένη μετάφραση είναι "έλα να τα πάρεις".

avatar Estiatoras
Χθες, 16:30
Τι σημαίνει ρε Πριόνη, φώτισέ μας...

avatar εθνογκαγκα
Χθες, 15:18
τουλχασιτον το εγραψε στα ελληνικα οχι οπως οι ντοπιοι εθνογκαγκα που το γραφουν greeklish

avatar xax22αχα
Χθες, 15:10
Στο εξωτερικό θεωρούν τιμή να το φέρουν στο μπράτσο τους και στην γενέτειρα του Λεωνίδα θεωρείται φασισμός απο τους μισούς αχρηστους απογονους του...

avatar #xax22αχα
Σημερα, 11:20
Δυστυχώς δεν έχουν μείνει πλέον απόγονοι του Λεωνίδα..
Το μεγαλύτερο ποσοστό των νεοελλήνων είναι Τουρκόσποροι.

avatar Νικος Χασαπης
Χθες, 15:09
Ουδεμία σχέση οι σημερινοί γραικυλοι με τους ένδοξους αρχαίους Έλληνες. Κότες,λαμόγια,βρομιάρηδες ανθελληνες στην πλειοψηφεια τους που δυστυχώς, απέχουν παρασακις της ελληνικής παιδείας αλλά είναι ταυτόσημοι με την αριστερή θολοκουλτούρα.

avatar Chi
Χθες, 15:09
Είναι γνωστό, έχει δημοσιευθεί εκτενώς ξανά σε άλλο μέσο.

United States Army Special Operations Command Central Unit Crest (Molon Labe)
Criteria: This item is the unit crest for the Special Operations Command Central. The unit's motto, "Molon Labe," is emblazoned across the upper scroll and translates as, "Come and Take Them." The wings are indicative of the unit's Airborne function and echo the Airborne designation. The trident represents aquatic operations. The lightning flashes indicate speed of communication and strike capability while the upturned dagger signifies readiness. This item is made for wear on the Army Dress Blue (ASU) Uniform.

avatar Είναι
Χθες, 15:04
παντού οι πειραγμένοι

avatar Αχχτυπαβαρα
Χθες, 14:29
Αυτό είναι είδηση τώρα; Να του πούμε και μπράβο; Απανταχού στον πλανήτη όσοι ξέρουν 5 πράγματα ιστορικά για τη χώρα γνωρίζουν και τι φράση και λόγο της ιδιαίτερης ιστορίας της όλοι όσοι ασχολούνται με στρατιωτικά κλπ. την κανουν καπέλα σήματα και τατουάζ για πείτε μας λοιπόν που είναι το περίεργο;;;

avatar Estiatoras
Χθες, 15:26
Πόσο άσχετος είσαι ρε φίλε; Δηλαδή όποιου του αρέσει μια φράση πάει και την κοτσάρει στη στολή; Δεν την έχει τατουάζ στο χέρι, στη στολή ως επίρραμα την έχει! Αυτό είναι το περίεργο! Στην στολή δεν κοτσάρει ο καθένας ό,τι του γουστάρει!

avatar Εεεετσι
Χθες, 14:25
Ωραίος, η αξία του Ελληνισμού είναι διαχρονική και καίει τα δυσωσμα σπλάχνα του κάθε ανθελληνικού τρολλ.

avatar 1+1
Χθες, 14:11
Θα ειναι απο αυτους που εκαναν τις ερευνες για την Νοβαρτις και τωρα μας δουλευει, υπονοώντας οτι θα παρομε τα balls απο τους πολιτικους, που μας ελεγε ο Αλεξης οτι αρπαζαν τις μιζες απο την Νοβαρτις. Χι,χί

avatar Μπέμπης
Χθες, 14:07
Χρυσαυγίτης θα ναι πιάστε τον...

avatar mallon
Χθες, 15:24
μαλλον χα γιατι το εγραψε ΜΩΛΩΝ αντι ΜΟΛΩΝ.

avatar Πλιατσικολόγος Συριζοφασίστας
Χθες, 14:02
Να κάνει άμεσα διάβημα η ένωση ερμαφροδιτων νοθων του Στάλιν στην αμερικανική πρεσβεία για τον εθνικιστή αστυνομικό που τόλμησε να γράψει φράση των φασιστών Σπαρτιατών στο καπέλο του. Εμείς οι απατριδες λαθρολαγνες ξεπεσμένες χήρες του Στάλιν απαιτούμε οι αστυνομικοί να αναγράφουν στα τζόκεϊ τους "Αλλαχ ακμπαρ"

avatar Πλιατσικολόγος Φασιστοφασίστας
Χθες, 16:19
Δεν πας σε κανενα ψυχιατρο λεω γω????

avatar να ρωτησω κατι
Χθες, 15:02
οταν λες χηρες εννοεις και τον παιδεραστη συνεργατη του κουλη γεωργιαδη ο οποιος γλιτωσε τη φυλακα με λογο κομματος;;

avatar asdasdad
Χθες, 14:00
Μολων λαβε. Στα τέτοια μας ρε.
κάνει και ρίμα.

avatar Ελληνοαμερικανος
Χθες, 14:57
Απλυτος;

Αυτά τα δολοφονικά, ως προς τη γλώσσα μας, κείμενα, τα βαρβαρικά και τα προσβλητικά, τα υβριστικά και ως προς το γένος, που μας/σας, σερβίρει αυτό το τερατούργημα του διαδικτύου, αφού τα διαβάσατε μία φορά, μην διανοηθείτε να τα δείξτε ούτε στον σκύλο σας. Θα νευριάσει και θα σας δαγκώσει!..

Στην υγειά μας... Άλλο κακό να μη μας βρει... Προσοχή στο Γορίλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.