ΕΡΤ, 3ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους, "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται. - Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ (Συνερ/να Κανάλια): www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΑΟΣ *** ΧΑΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ *** 20 Ε/6μ - 30 Ε/12μ

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ


"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ δημοσιεύουν Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης.


Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

ΔΕΝ ΙΣΧΎΟΥΝ ΟΙ “ΣΥΓΓΝΏΜΕΣ” ΣΕ ΠΕΡΊΟΔΟ ΠΟΛΈΜΟΥ. ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΥΦΕΚΙΣΜΌΣ

Ο αρχιτέκτονας και εμπνευστής των ανοικτών
συνόρων, εν μέσω των αδελφών, μελλοντικών
ψηφοφόρων του.
Και η Ελλάς βρίσκεται πλέον σε εμπόλεμη κατάσταση! 
Την “συγγνώμη” έτρεξε να δηλώσει παρακάτω ο εικονιζόμενος πράκτορας της τουρκιάς στα (υποτιθέμενα) ΜΜΕ της Ελλάδος, χωρίς να γνωρίζει ο έρμος ότι η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου, άτυπης συρράξεως, οι συγγνώμες σε μια τέτοια κατάσταση, εξαργυρώνονται με σύλληψη και τυφεκισμό. Έπρεπε ήδη, να είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί!
Στα πρόθυρα διαλύσεως η Ελλάδα μας, αρχιτέκτονες έχει αυτούς. "Τηλεοράσεις" που με κάθε τρόπο και μέσο σκάβουν καθημερινώς τον λάκκο της, τον πρώην Α/ΓΕΕΘΑ “ναύαρχο” Αποστολάκη και “φιλιππινέζα” του Τσίπρα ο οποίος με δηλώσεις του στα ίδια κανάλια μας είπε ότι "θα έχουμε πόλεμο με την τουρκιά"!.. Αυτός τώρα το... ανακάλυψε!.. Ενώ την ίδια στιγμή και στην ίδια γραμμή το αφεντικό του ο Τσίπρας, “ο αρχιτέκτονας και εμπνευστής των ανοικτών συνόρων” που η κεφάλα του παίζεται πλέον σε όλα τα... χρηματιστήρια ως αναλώσιμη, δήλωσε μετανοούσα Μαγδαληνή πως, “καλά έκανε ο Ε.Σ. και έκλεισε τα σύνορα στον Έβρο, έτσι έπρεπε να κάνει”. Αλλάζοντας πλεύση και από την γραμμή της νεολαίας του, η οποία καθοδηγούμενη από αυτόν πάντα και από... εθνικά ιδανικά, αλτρουιστικά αισθήματα, κατά ρήμαξε και κατά βανδάλισε τα τελευταία τέσσερα χρόνια την όμορφη πατρίδα μας!
Η "φιλιππινέζα" (υπηρέτρια) του
εμπνευστού και αρχιτέκτονα των
ανοικτών συνόρων με... γραβάτα
και κουστούμι. Κάποια στιγμή
μάλιστα, φίλος ενόσω ήταν Α/ΓΕΕΘΑ
αυτός ο παλίκαρος, μου είπε:
Το ξέρεις ότι ο Αποστολάκης
είναι "βατράχι"; Ναι, του είπα. 
Το ξέρω... Όπως είπες! Βατράχι!
Η δήλωση αυτή του "Πίτουρα" (εμείς ως τέτοιο τον βλέπαμε πάντα), η οποία πέρασε και στα ψιλά γράμματα των φιλικών (τουρκικών) ΜΜΕ ως είδηση, ενέχει πανικό, φοβία, και πρωθυπουργική ευθύνη για ότι συμβαίνει στον Έβρο, αφού επί 4 χρόνια στην εξουσία με τον Αποστολάκη στο πλευρό του το εν λόγω “παλικαράκι της φακής”, παρίστανε τον άντρακλα και τον μεγάλο επαναστάτη-ηγέτη μεταρρυθμιστή, εναγκαλίζονταν στην Αθήνα με τον επίσης, μεγάλο και ανθρωποφάγο "σουλτάνο" της τουρκιάς, τον ξεναγούσε και στα αξιοθέατα τις ταβέρνες κατευναστικά, έτρωγαν μαζί... μπακλαβά και κανταϊφ!
Και, ΠΡΟΣΟΧΉ!..

Πετάξτε από το τηλεχειριστήριο της τηλεοράσεώς σας τον “ΣΚΑΪ”, είναι το “επίσημο” όργανο της τουρκικής προπαγάνδας και τρομοκρατίας στην Ελλάδα, είναι ο μόνος που έκανε ρεπορτάζ μέσα από τον Έβρο σε τουρκικό έδαφος, και μετέδωσε εικόνα των "αδελφών" ειρηνιστών τούρκων, αν σας λέει τίποτα αυτό.
Ο "αστέρας" και εισβολέας στα σαλόνια
του σπιτιού σας, ο οποίος διαφεύγει την
σύλληψη, άγνωστο πως και γιατί; 
Ζητά την "συγγνώμη" να συνεχίσει να
σας φτύνει και να σας "ενημερώνει"! Για
τις ένδοξες νίκες του φίλου στρατού της
τουρκιάς, εναντίον του εχθρικού της
Ελλάδος!
Υπάρχουν κι άλλα κανάλια τουρκικά, καμουφλαρισμένα στη χώρα μας, αυτός όμως και ο “Άλφα”, είναι οι πραγματικά ξεφωνημένοι που θα έλεγε και ένας πούστης!
Η Ελλάς μάχεται των ελληνικών συνόρων στο ιστορικό ποτάμι, έχοντας ακόμα και την Μουφτεία της Ξάνθης...

[Μουφτεία Ξάνθης:
«Η πατρίδα μας απέδειξε ότι ξέρει και να υποδέχεται και να φιλοξενεί. Σήμερα αποδεικνύει ότι ξέρει να λέει ότι «υπάρχουν και όρια». Η αστυνομία και ο στρατός μας επιτελεί το καθήκον του και προστατεύει όλους τους κατοίκους της Θράκης, ανεξάρτητα από το θρήσκευμά τους. Προστατεύει τη ζωή, την τιμή και την περιουσία μας. Προσευχόμαστε στον Θεό να τους ευλογεί. Προσευχόμαστε, όμως, και για τους συνανθρώπους μας που αναγκάστηκαν να γίνουν πρόσφυγες εξ αιτίας των πολέμων. Τα ελληνικά σύνορα είναι και ευρωπαϊκά σύνορα. Η Ευρώπη πρέπει να δράσει ώστε οι πρόσφυγες να μπορέσουν να βρουν ένα ασφαλές καταφύγιο, όπως προβλέπει η διεθνής νομοθεσία].
Με το μέρος της, τα “γιουσουφάκια” της όμως στην τρισάθλια “Αθήνα”, πριονίζουν κανονικά τα πόδια της όπως τότε στον Μεγάλο Πόλεμο, που υποβάθμιζαν την αξία της μεγάλης νίκης στην μάχη του Σκρα, επειδή οι γερμανο-βούλγαροι -λέει- ήταν πολύ... υπέρτεροι και άρτια εκπαιδευμένοι των Ελλήνων!
Οι καιροί είναι ίδιοι. Μην αμφιβάλλετε καθόλου! Οι γερμανο-βούλγαροι και πάλι είναι με την τουρκιά!
Από τον θρυλικό Ταγματάρχη των Ευζώνων Ιωάννη Βελισσαρίου, έως τον Ταγματάρχη της μάχης του Σκρα Βασίλειο Παπαγιάννη. Και από αυτούς έως τον Ταγματάρχη Παναγιώτη Μαντούβαλο, τον Ταγματάρχη της Κύπρου Γεώργιο Κατσάνη

Οι Έλληνες Ταγματάρχες είναι ΟΛΟΙ ΊΔΙΟΙ! Και η απόσταση που τους χωρίζει, μόλις τέσσερα βήματα!  

Έλληνες, αφυπνιστείτε!.. 
Η πολιτική σαβούρα που επιλέγατε τραλαλά-τραλαλά πηγαίνοντας να ασκήσετε και το "δημοκρατικό" σας δικαίωμα σε κείνα τα μπλε κουτιά, σας έσκαψε κανονικά τον τάφο, και τώρα είναι έτοιμη να σας κλωτσήσει μέσα! 
[]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.