ΕΡΤ, 3ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους, "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται. - Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ (Συνερ/να Κανάλια): www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΑΟΣ *** ΧΑΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ *** 20 Ε/6μ - 30 Ε/12μ

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ


"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ δημοσιεύουν Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης.


Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

ΓΙΑΤΊ ΤΌΣΗ ΞΕΝΟΜΑΝΊΑ – ΞΕΝΟΛΑΓΝΕΊΑ, ΣΤΟ “ΜΈΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΉΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ” κ. ΓΑΚΗ;

Να ξεκινήσω από τα Δ.Τ. που δεν διαβάζονται πλέον! Γεμάτα αγγλικούρικες αηδίες, ΔΊΓΛΩΣΣΑ(!), και τόσο ακαταλαβίστικα, που ούτε ένας γνήσιος Εγγλέζος, ίσως, δεν θα μπορούσε να βγάλει άκρη ή να διαβάσει!
Είναι δε, τέτοια η βαρβαρότητα, η περιφρόνηση, η αποστροφή και αηδία στην ελληνική γλώσσα που επιδεικνύουν οι συντάκτες τους κύριε Γάκη, οι οποίοι ή πολύ ανθέλληνες πρέπει να είναι, ή πολλοί ανισόρροποι, βλαμμένοι!
Και βεβαίως, τέτοια Δ.Τ., το πιο φυσικό είναι, να καταλήγουν στα σκουπίδια και να προξενούν την οργή αυτών που τα παίρνουν!

Στις φετινές γιορταστικές, “σε σύνδεση” μεταδόσεις λόγω κορωνοϊού, δεν ακούστηκε ούτε ένα, μα ούτε ένα, κάλαντο ή άλλη μουσική γιορταστική νότα στα ελληνικά, όλες ήταν η σάρα ή μάρα και το κακό συναπάντημα από ξένα στοκ-ρεπερτόρια και συλλογές, που μας τα παρουσίασαν οι δημιουργοί τους και σαν τα πιο λαμπρά επιτεύγματα της μουσικής επιστήμης! Ήταν σαν αίφνης, να μετακόμισαν στην Ελλάδα, όλα τα τσόκαρα της ξένης μουσικής σκηνής, τα οποία όμως διασκέδαζαν, κατά τα άλλα, το φιλοθεάμον ελληνικό κοινό… στα ελληνικά! 

Και φυσικά, κανείς δεν μας ρώτησε, γιατί εμείς έπρεπε, σώνει και καλά, να ακούσουμε τα “σιάιλεντ”  μάιλεντ  νιχτ και σαντακλος (η Αγία Κλώσσα, δηλδή,  χωρίς αυτά δεν θα καταλαβαίναμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά;
Έχουμε γράψει - και θα γράφουμε συνέχεια κ. Γάκη - ότι η Ελληνική γλώσσα βάλλεται χυδαία και ασύστολα πλέον, εκ των έσω! Στην πατρίδα της, συμμετέχοντας σ’ αυτήν την βάρβαρη κακοποίησή της και ΟΛΟΙ οι εθνικοί οργανισμοί, υπηρεσίες, δουλικές προς τα ξένα συμφέροντα και επιβουλές.
Το πρώτο που χαρακτηρίζει ή υποδηλώνει την ύπαρξη ενός λαού ή έθνους, είναι η γλώσσα του, η λαλιά του! Και σ’ αυτήν στοχεύουν όλες οι ξένες επί σκοπού ενέργειες, για την διάλυσή του! Κατά συνέπεια, η θωράκιση της υπάρξεως ενός λαού, αρχίζει και τελειώνει από αυτήν.  Την γλώσσα.
Μέσω της γλώσσας διατηρείς και την εθνική σου  συνείδηση, χάνοντας τη γλώσσα σου, χάνεις και αυτήν! Μιλάς ελληνικά; Είσαι Έλληνας. Δεν μιλάς; Είσαι ξένο σώμα απορριπτέο, ακόμα και αν η καταγωγή σου είναι ελληνική (όρα 4η-5η γενεά Ελλήνων εμιγκρέδων στο Αμέρικα, καμιά, απολύτως, σχέση με την Ελλάδα! Εξαμερικανισμένα ανθρωπάκια, που πολλές φορές γίνονται ακόμα πιο γενίτσαροι, των γενιτσάρων!).
Δεν ξέρουμε, τι προσπαθούν να επιδείξουν όλοι αυτοί οι ξενολάγνοι κάτοικοι στη χώρα μας, που αν δουν κανέναν ξένο στο δρόμο, τρέχουν να του μιλήσουν αγγλικά, ακόμα και οι αστοιχείωτοι γύφτοι, εκείνο που ξέρουμε σίγουρα, είναι πως, αυτοί οι ανεγκέφαλοι και ξιπασμένοι, κάνουν την μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα μας, συντελούν τα μέγιστα στον αποπολιτισμό της, την καταβαράθρωση της ιστορία της, χωρίς, δυστυχώς, το παραλυμένο και διαλυμένο Ελληνικό κράτος της βρωμερής και σιχαμερής Μεταπολιτεύσεως, μέχρι στιγμής να έχει επέμβει -όπως οφείλει- έστω και στο τόσο!
Πουθενά λαός στον κόσμο δεν δείχνει τέτοια αποστροφή και τέτοια περιφρόνηση, τόσο μίσος για την γλώσσα του, όσο στην Ελλάδα σήμερα!
Η οποία Ελλάς φρόντισε επιμελώς και με ζήλο, το ίδιο το Κράτος της, να εισβάλει την ξενογλωσσία ακόμα και στα νήπια, να καταργήσει την “Ελληνική παιδεία” δηλαδή, (αυτό είναι “Ελληνική παιδεία”,  το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό), αναγκάζοντας τα βρέφη να παπαγαλίζουν αρλουμποφράγκικες αηδίες και σαχλαμάρες, για να αποδείξουν ότι είναι ανώτερα όντα, σοφά, ή πνευματικώς ανεπτυγμένα! Αποτέλεσμα, αυτά τελειώνοντας την βασική τους εκπαίδευσή, να μην ξέρουν, ούτε την ξένη γλώσσα που “διδάχτηκαν”, αλλά ούτε και τα Ελληνικά!
Με τους γονείς φυσικά, να καμαρώνουν κι εδώ, γύφτικα σκεπάρνια το “βλαστάρι” τους, που μιλάει μια ξένη γλώσσα από τον μαστό της μάνας του, πριν ακόμα πει μπαμπά και μαμά! Αντί να “εισβάλλουν στο “α-Παιδείας και Αχρηστευμάτων”, να τα κάνουν όλα μπαρμπαριά!  
Αυτά, και πάλι, περί της “Ελληνικής γλώσσης” και όχι “γλώσσας” που μας ανάγκασαν οι αχρείοι δημοτικιστές κολλυβογράμματοι να λέμε, θα ξανά επανέλθουμε σίγουρα, γιατί είμαστε ακόμα πιο σίγουροι, ότι το κακό θα συνεχιστεί, μέχρι τελικής... εκρήξεως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.