ΕΡΤ, 3ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους, "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται. - Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ (Συνερ/να Κανάλια): www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΑΟΣ *** ΧΑΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ *** 20 Ε/6μ - 30 Ε/12μ

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ


"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ δημοσιεύουν Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης.


Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

ΔΕΊΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΠΊΝΑΚΑ, ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΌΠΗΣΑΝ!

Το γράψαμε και θα το γράφουμε συνέχεια. Την χρεοκοπία της Ελλάδος προξένησαν κατά 50% οι τοπικές αυτοδιοικήσεις Α΄ και Β΄ βαθμού. Και κατά 25% οι λεγόμενες “ανώνυμες” εταιρείες του Κράτους, που μόνο ανώνυμες δεν ήταν. Και οι οργανισμοί κοινής ωφελείας!
Στον πίνακα βλέπετε πέντε (5) πρωτοκλασάτες “δημόσιες υπηρεσίες”, τις οποίες ο Ελληνικός λαός πλήρωνε χρόνια τώρα, δεκαετίες, για να βρίσκονται συνεχώς σε απεργία. Να βανδαλίζουν και να αυτοκαταστρέφουν τηη ίδια τους τη δομή στο γινάτι και το καπρίτσιο τους. Για να απολαμβάνουν τα έξτρα δωράκια (τζάμπα ρεύμα στη ΔΕΗ), και τις άλλες πλουσιοπάροχες απολαβές (δωροεπιταγές... δωρό-δωρα, και δεν συμμαζεύεται).
Το πιο τραγικό είναι πως σε κατάσταση πολέμου με την τουρκιά η Ελλάς, δύο από αυτές τις “βιομηχανίες” αφορούν πολεμικό υλικό και οπλικά συστήματα. Τουτέστιν, η Ελλάς έχει να παράξει πολεμικό υλικό για τον εαυτό της, κάτι επίσης, δεκαετίες χρόνια!

Θορυβήθηκαν στο σύνολό τους αυτοί οι κόπροι και απειλούν! ΠΡΟΣΈΞΤΕ, με “αιτία πολέμου”! (Χωρίς κανένας Εισαγγελέας ακόμα να κάνει “κιχ”!). Επειδή το ασυμμάζευτο κράτος, θέλει, έστω και την υστάτη στιγμή, να τους συμμαζέψει! Αρχής γενομένης, όποιος δεν δουλεύει ή δεν θέλει να δουλέψει, θα πάει σπιτάκι του... να πλάθει κουλουράκια με το δυο χεράκια! Το έκαναν τόσα χρόνια εξ’ άλλου, αργά-αργά πήγαιναν το πρωί στη δουλειά, και νωρίς-νωρίς το μεσημέρι έφευγαν.Θα επιστρέψει και όλα τα δεδουλευμένα εκεί που τα πήρε.
31.518 πληθυσμός κηφήνων και τεμπέληδων, απομυζούσαν το κράτος με το δικαίωμα να κάθονται, να βανδαλίζουν, να σαμποτάρουν, και αν μη τι άλλο, για χρόνια να πριονίζουν όπως ο χότζας, τα κλαδιά που κάθονταν! Τώρα ήρθε η ώρα να πουν το στερνό αντίο στις καρέκλες τους, γιατί το χαϊβάνι ο Ελληνικός λαός που τους τάιζε χωρίς λόγο, επιτέλους ξετσιμπλιάστηκε! Ξύπνησε, και θα τους... πάρει φαλάγγι!

ΔΕΗ:
Προσωπικό 15.500. Όλες τις βαριές δουλειές έξω τις κάνουν άλλες εταιρείες. Ιδιωτικές συμβεβλημένες, αυτοί οι 15.500 “εργαζόμενοι” είναι για να... κλάνουν επί 6 ώρες (έξι ώρες είναι το... 8ωρό τους) τις καρέκλες! Και φυσικά, δεν μπορούσε να συμβεί τίποτα άλλο, από αυτό που συνέβηκε. Απόλυτη χρεοκοπία! Κύκλος εργασιών 4,7 δις ευρά, 903,7 εκατομ. -κάτι λιγότερο από ένα δις- ζημίες

Τα 500 εκατομ. είναι το ρεύμα που έκλεβαν οι υπάλληλοί της και που δεν πλήρωσαν ποτέ! “Δώρο” από την Εταιρεία γιατί... κάθονταν!

ΕΛΤΑ:
6.4148 υπάλληλοι. 363,2 εκατομ. τζίρος, 16,0 εκατομ. ζημίες! Έχουμε τεράστια προσωπική πείρα από τις συναλλαγές μαζί τους. Επιστολές “πόρτα-πόρτα” πήγαιναν στον προορισμό τους μετά από ένα μήνα, γιατί η “εταιρεία” της εταιρείας που είχε αναλάβει την διεκπεραίωση, δεν δούλευε τα Σαββατοκύριακα και καλούσε τηλεφωνικά τους αποδέκτες τους να παν στα γραφεία της (όχι των ΕΛΤΑ), να τις παραλάβουν. Το κορόιδο, όμως, ο Έλληνας, που έμαθε μια ζωή να είναι κορόιδο, πλήρωνε κούκος αηδόνι το “πόρτα-πόρτα”, για να... έχει να το θυμάται!
Άλλη περίπτωση. Όταν τους πήγαινες κανένα δέμα “δύσκολο”, σε έστελναν στις ιδιωτικές “κούριερ” με το αιτιολογικό ότι δεν παίρνουν τέτοια δέματα, "γιατί είναι -λέει- δύσκολα”.

ΛΑΡΚΟ:
1.200 κόπροι, χωρίς κύκλο εργασιών, τζίρο και κέρδη. Μόνο μισθοδοσία! Αυτό κι αν είναι πατέντα! Χρόνια ολόκληρα προσπαθούν την τέλεια καταστροφή της οι “συνδικαλιστάδες” ελληνόφωνοι και κουμμούνια το πλείστον (ακόμα υπάρχει; δεν τα κατάφεραν;), για να μπορέσει η τουρκιά η οποία βρίσκεται και προ των πυλών, να κάνει... παρέλαση στην Αθήνα!

ΕΑΣ:
Στ’ αλήθεια υπάρχει τέτοια εταιρεία; Με 500 αργόμισθους κηφήνες; Και τι παράγει; Σκάγια για τα σπουργίτια; Ή μπαρούτι της... Δημητσάνας; Δώστε προσοχή στον κύκλο εργασιών! 13,3 εκατομ., ζημίες 147.693 εκατομ.! Και όμως. Αυτό το προσωπικό, αγωνίζεται και “παλεύει” για τα “κεκτημένα δικαιώματα”. Θέλει να παραμείνει στη θέση του! Από μια άποψη δικαίως, γιατί αν φύγει, με το πιστοποιητικό της πρώην εργασίας που θα έχει, δεν θα βρίσκει δουλειά, ούτε ρακοσυλλέκτης στους δρόμους!

ΟΑΣΑ:
Κύκλος εργασιών 197,5 εκατομ. ζημίες 50,4! 

7.900 τρωκτικά του οργανισμού, για να μην κινείται, τίποτα! Πήγα να κόψω εισιτήριο από Άνω Γλυφάδα για τέρμα του μετρό, Αϊ Γιάννης νομίζω το όνομά του, σε ένα λεωφορείο όπου καμιά 5-6 Αλβανοί κοιμούνταν σε τρία καθίσματα ο καθένας, και ο οδηγός μου είπε: “Τι να το κάνεις το εισητήριο;”. Στην απορία μου, γιατί; Μου απάντησε αγέρωχα ως ευαίσθητος και υπερήφανος Έλλην που τιμάει το ψωμί που τρώει: “Α, μπα!.. Εδώ δεν κόβει ΚΑΝΕΝΑΣ  εισιτήριο”!
Αυτά τα ολίγα για το “ΕΛΛΗΝΙΚΌΝ ΚΡΆΤΟΣ” το οποίο 45 χρόνια τώρα εγκαθίδρυσε και εδραίωσε σφόδρα η καταραμένη Μεταπολίτευση.


 */*

ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΆΠΕΖΕΣ...


Οι οποίες πολύ καλά ως φαίνεται, λειτουργούν πλέον ως κράτος εν κράτει. Χωρίς να λογαριάζουν και χωρίς να υπολογίζουν, ΚΑΝΕΝΑΝ!
Είναι αυτές που σύσσωμες οι Ελληνικές κυβερνήσει προσπάθησαν να σώσουν τα τελευταία 20 χρόνια, γράφοντας στις αρχιδάρες τους τον ελληνικό λαό που τις ψήφισε, και περίμενε να δει από αυτές... άσπρη μέρα!
Δεν θα γράψομε τίποτα άλλο, παρά θα δημοσιεύσουμε επιλεκτικά -όσα αξίζουν- από τα σχόλια ιστοσελίδας επώνυμης εφημερίδος η οποία τα δημοσιεύει χύμα.
Εμείς θα διορθώσουμε μόνον τα λάθη και κάποιες αγράμματες, αστοιχείωτες ασυνταξίες στην ελληνική γλώσσα. Η οποία καταστρέφεται, διαλύεται καθημερινώς!

[Σ.Σ.Σ.: Πετάξτε τις κάρτες, πετάξτε τα ηλεκτρονικά συστήματα πληρωμής. Πηγαίνετε ΌΛΟΙ στις τράπεζες για συναλλαγή, οι ουρές να φτάνουν 3 χιλιόμετρα από τις πόρτες. Και αν ο υπάλληλος δεν σας εξυπηρετήσει με χαμόγελο και καφέ, ΦΎΓΕΤΕ ΑΜΈΣΩΣ!]. 

*/*



ΣΧΟΛΙΑ

Μάρθα
02/11/2019, 12:10

Πριν 3 μέρες έκανα κατάθεση μετρητών σε λογαριασμό δικό μου. Μου ζήτησαν 2 ευρώ για να μου πουν το υπόλοιπο του λογαριασμού μου!

ΤΡΑΠΕΖΙΚΉ ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ...
Με τις ευλογίες της κυβέρνησης (και όλων των προηγούμενων, μην κρυβόμαστε). Πώς θα ξεπληρώσουν τα κόμματα τα εκατομμύρια των θαλασσοδανείων που πήραν; Όλα τα υπόλοιπα είναι για αφελείς...

Έχετε κότσια;
02/11/2019, 10:15
Αντί να κάθεστε εδώ μέσα και να λέτε τις ανοησίες σας και τις βλακείες σας κάθε μεγέθους, αφού έχετε κότσια, η λύση είναι ΜΠΟΫΚΟΤΆΖ! Το μεγάλο όπλο.
1. ΜΗΝ καταθέτετε χρήματα στις τράπεζες.
2. ΣΗΚΏΣΤΕ τις καταθέσεις σας ΌΛΕΣ, και κρύψτε τις όπου θέλετε. Αφού έτσι κι αλλιώς, από τις τράπεζες δεν έχετε κανένα όφελος (0% τόκους). Αλλά και οι ληστείες που γίνονται σ' αυτές, το χρήμα που καταστρέφετε, οι τράπεζες το "φορτώνουν" σε σας. Γι αυτό σκαρφίζονται κάθε μέρα νέους τρόπους ε”εισπράξεων”!
3. ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ να ψωνίζεται με κάρτες. Θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει.
4. ΜΗΝ πηγαίνετε σε καταστήματα τραπεζών, να σας ξευτελίζουν ακόμα πιο ξευτιλισμένοι υπάλληλοι, αναγκάστε τους να έρθουν αυτοί σε σας. Όσοι έχετε στην τράπεζα πάνω από 5.000 ευρώ.
5. ΜΗΝ δανείζεστε τίποτα από τις τράπεζες, αρκεστείτε σε ότι έχετε, σταματήστε να παράγετε, σταματήστε να οικοδομείτε, σταματήστε να μισθοδοτείτε κηφήνες αργόμισθους και νταβατζήδες.
6. Κόψτε την “καλημέρα” από κάθε τραπεζικό υπάλληλο, ακόμα και στον πιο καλό σας φίλο ή συγγενής σας, αφού εκ των πραγμάτων δεν είναι, ούτε φίλος σας, ούτε... συγγενής σας.
7. Περιορίστε τις καταθέσεις σας στις τράπεζες στο ακατάσχετο των 1.000 ευρώ.
8. Γυρίστε καθολικά την πλάτη σας σ’ αυτά τα ληστρικά καταστήματα, ΝΕΚΡΏΣΤΕ την αγορά, ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΤΕ την, διαλύστε κάθε σχιζοφρενική έννοια οικονομίας που σας καπέλωσαν, αυτοί που σας ελέγχουν καθολικά!
Αυτά είναι τα όπλα σας, αυτά είναι τα δόντια σας. Αυτές είναι οι ενέργειές σας, και όχι οι ανοησίες και οι μύξες που αραδιάζετε “σοφοί” της δεκάρας εδώ μέσα όλοι, αλλά πειθήνια όργανα του συστήματος χωρίς σταγόνα πραγματικής αντιδράσεως και διαμαρτυρίας. Να μην πω και για τα παιδιά σας, που ΌΛΟΙ θέλετε να τα δείτε τραπεζικούς υπαλλήλους!

Kostas
02/11/2019, 08:35
Ανακοινώνουν οι τράπεζες 10 χρεώσεις, παίρνουν πίσω τις 5 (μετά από την πίεση της κυβέρνησης). Και βγαίνουμε να πανηγυρίσουμε! Από τα βουνά νομίζουν ότι κατεβήκαμε; Κούλη, δεν μας τα λες καθόλου καλά!...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ
02/11/2019, 08:28
Μα τι είναι αυτα που λέτε! Ο Σύριζα φταίει που τόσα χρόνια δεν άφηνε το Στουρνάρα... να εκσυγχρονίσει το τραπεζικό μας σύστημα!

Πληρώνουμε πάλι εμείς
02/11/2019, 08:11
Για να μοιράζουν εθελουσίες..

Φαληρημένες
02/11/2019, 08:11
Μόνιμα ελπίζω...

Μαρία
02/11/2019, 07:45
Κάτω τα χέρια από τις τράπεζες. Να βάζουν προμήθειες για να δίνουν παχυλές εθελούσιες.

Άγγελος κακών
02/11/2019, 01:11
Με 5 αναλήψεις από ΑΤΜ βάζεις προσημείωση το σπίτι σου. Στις 10 είσαι άστεγος!

Κώστας
02/11/2019, 00:58
Πάψτε βρε βλάκες μου, που μου ξεσηκωθήκατε τάχα τώρα για τις χρεώσεις των τραπεζών στην ερώτηση υπολοίπου και παπαριές... Θα φάτε τόσο Κούλη στη μάπα που θα στρώσετε μια χαρά!

Piraeus bank
02/11/2019, 00:11
Μόλις με χρέωσαν 6€ για ανανέωση κάρτας που έληξε...

Τικ-τακ, τικ-τακ....
01/11/2019, 20:51
Πολύ αργά. Τράπεζες που λειτούργησαν σαν υποκαταστήματα της εφορίας και των (δανειστών) και μας αρπάξανε στεγνά τις αποταμιεύσεις μιας ζωής! Για αδυναμία η απροθυμία καταβολής φόρων άνω του 80% στο τέρας των “μαζί τα φάγαμε”! Αν και δεν πιάσαμε ποτέ δημόσιο χρήμα στα χεριά μας, αυτοκτόνησαν οριστικά ! Θέμα χρόνου η χαριστική βολή…

Προφήτης
01/11/2019, 20:29
Αν δεν κάνω λάθος, οι 4 συστημικές τράπεζες λειτουργούν σαν τραστ με τις εναρμονισμένες πρακτικές και χρεώσεις. Τι λένε οι νόμοι για αυτό;

Παναθηναϊκάκιας
01/11/2019, 21:19
Χαχαχα!.. Ποιοι νόμοι;

Κατεχόμενα Πατήσια
01/11/2019, 20:06
Η ΝΔ χρωστάει στις τράπεζες κάπου 250 εκατ. Ευρω, τα οποία έχει σταματήσει να αποπληρώνει εδώ και 6 μήνες. Τι περιμένατε; Οι τράπεζες να βγάλουν αποφάσεις υπέρ του καταναλωτή; Να φοβηθούν τον Κούλη, ή το άλλο λαμόγιο, τον μπουμπούκο;

Λαμόγια!
01/11/2019, 20:03
Εμείς θα πληρώσουμε τις εθελούσιες; Αφού όλα γίνονται ηλεκτρονικά, ποιος ο λόγος να πληρώνουμε αφού δεν απασχολείται υπαλληλος; Με την λογική σας, θα πρέπει και τα αυτόματα μηχανήματα τροφίμων και αναψυκτικών να μας κρατούν προμήθεια γιατί μας γυρνάνε ρέστα! Λαμόγια!

Theo
01/11/2019, 19:32
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καθημερινές υπηρεσίες πρέπει να χρεώνονται; Π.χ. μεταφορά ποσού από μια προς ίδια ή και διαφορετική τράπεζα. Στο εξωτερικό δεν χρεώνεσαι τίποτα από αυτά. Χρέωση για επανέκδοση PIN ή κάρτας. Αστειεύονται; Τα μεγαλοκεφάλια των Ελληνικών Τραπεζών είναι από τα μεγαλύτερα λαμόγια που συντηρούν αυτά τα καθεστώτα. Αντί να κοιτάξουν να νοικοκυρέψουν το (...) τους, να φυσάει, κοιτάνε πως θα τα μαζέψουν από παντού. Όλες αυτές οι υπηρεσίες έπρεπε να είχαν κοπεί μαχαίρι!

Τρώω τον άμπακο και δε χορταίνω
01/11/2019, 19:09
Κάποτε έλεγαν φτιάξτε “διαδικτυακο-τραπεζικό”, να γλιτώνετε αναμονή στα γκισέ και χρεώσεις. Έκανε όλος ο κόσμος και τώρα χρεώνουν 3 ευρώ την ηλεκτρονική συναλλαγή. Τι διάολο; Στην πλάτη τα κουβαλάνε;

Ευγένιος
01/11/2019, 18:43
Δεν υπάρχει κόστος ανάληψης μετρητών από τη στιγμή που έχετε ένα μικρό πάγιο κάτω των 3 ευρώ σε κάθε λογαριασμό, κάντε ότι κάνουν στον εξωτερικό, ρε λαμόγια; Τόσο πολύ ρεύμα καίει το ΑΤΜ για να βγάλει λεφτά;

Συμπαιγνία-Κοροϊδία!!
01/11/2019, 18:39
Πολύς κουρνιαχτός και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! Τι ΚΑΛΟΠΑΙΓΜΈΝΟ θέατρο! Αλλά, αν κάποτε ο μηκούλης χρημάτισε ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ ΧΡΥΣΟΚΑΝΘΑΡΟΣ σε μεγάλη τράπεζα. Γίνεται τώρα να τα βάλει και μαζί της; Αυτό θα ήταν χοντροκοπιά και αγνωμοσύνη! Κάτι που δεν τον χαρακτηρίζει στους επιχειρηματικούς, εν γένει κύκλους.

Kostas Kazakos
01/11/2019, 18:37
Πολύ απλά. Πηγαίνετε σε άλλη τράπεζα. Υπάρχουν και οι “Μομπάιλ Μπανκ” που έχουν ένα σωρό δωρεάν υπηρεσίες όπως έμβασμα, συνάλλαγμα κτλ.

Τιραμολας
01/11/2019, 20:54
Δεν υπάρχουν ελληνικες “Μομπάιλ Μπανκ” που να δικαιολογούν το αφορολόγητο. Εδώ είναι το ζουμί.

Τραπεζικός υπάλληλος
01/11/2019, 18:34
Το μόνο πού πέρασε (προσωρινά) είναι να μην χρεώνουν στα ΑΤΜ στα ακριτικά νησιά (σιγά την κίνηση που γίνεται σε νησιά των 50-100 κατοίκων). Αλλά τα νταβατζιλίκια θα έρθουν μέσα στο νέο έτος, με χρέωση στην χρήση των ΑΤΜ (και της ίδιας τράπεζας) πάγιο μηνιαίο τέλος για διατήρηση τραπεζικού λογαριασμού κ για χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας (μηνιαίο πάγιο+προμήθεια σε κάθε αγορά). Μέχρι και η χρήση στα αυτόματα μηχανήματα θα χρεώνεται (υπάρχει ήδη η σχετική ειδοποίηση ανακοίνωση).

ΜΜ
01/11/2019, 19:52
Αν είναι έτσι αλίμονο σας! Οι τραπεζίτες θα εισπράττουν τα “μπόνους”, οι μέτοχοι τα κέρδη, κι εσείς θα τρώτε όλο το κράξιμο του αγανακτισμένου κόσμου.

Χχχ
01/11/2019, 18:26
Για τέσσερα παράβολα στην εθνική πλήρωσα επιπλέον 6 ευρω 1.5ευρω το παράβολο στο γκισέ! Ξεφτιλισμένοι!

Δεν διαβάζω όμως για προμήθεια που ήδη υφίσταται
01/11/2019, 18:11
Και είναι η προμήθεια που παίρνουν οι εν λόγω Τράπεζες αν θελήσεις να καταθέσεις κάποιο ποσό σε κάποιον συνεργάτη σου, ακόμα και αν διαθέτει λογαριασμό στην ίδια τράπεζα! Από 1,20 ευρώ στην κατάθεση η Ευρομπάνκ το πήγε 3 ευρώ εδώ και δυο μήνες! Επίσης, ούτε αναφέρεται για προμήθεια που πάλι παίρνει η Τράπεζα όταν σου στέλνει νέα κάρτα χρεωστική; “Άλφα” 5 ευρώ. Mη μας τρελαίνουν τώρα με τις Κούλειες επιτυχίες!

Σκέτο βαρίδι.
01/11/2019, 18:07
Τις έχουμε ταΐσει με 10 τάνκερ λεφτά! Για πάρτη τους καταστρέψαμε και ξεπουλήσαμε τη χώρα για 99 χρόνια. Ττις αφελληνίσαμε κιόλας, αντί να τις περάσουμε στον κρατικό έλεγχο (όπως θα έπρεπε, με τόσα λεφτά που τις ταΐσαμε). Ούτε ένας τραπεζίτης δεν πήγε φυλακή για την εγκληματική διαχείριση των τελευταίων 20 ετών! Και τώρα, θεωρούμε και επιτυχία αν σταματήσουν να χρεώνουν τα χαρτάκια του υπολοίπου από τα ΑΤΜ! Δεν υπάρχει αυτή η χώρα! Έχουμε το πιο τραπεζόδουλο κομματικό και μιντιακό σύστημα της Ευρώπης! Στόματα μπουκωμένα που τρώνε και δεν μιλάνε...

Μάνος
01/11/2019, 17:48
Χαχαχα!.. Τέτοιο δούλεμα από Τράπεζες και κυβέρνηση! Οι μεν, και καλά φοβέρισαν! Οι άλλοι, και καλά φοβήθηκαν! Άμα δεν έχεις ούτε μία κρατική τράπεζα να εφαρμόσεις πολιτικές να πιέσεις τις υπόλοιπες, απλά παρακαλάς! Ουστ!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.