ΕΡΤ, 3ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους, "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται. - Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ (Συνερ/να Κανάλια): www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΑΟΣ *** ΧΑΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ *** 20 Ε/6μ - 30 Ε/12μ

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ


"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ δημοσιεύουν Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης.


Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΈΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ ΕΡΧΟΜΈΝΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΎ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!

Ο οποίος δεν θα είναι, ούτε αριστερός ούτε δεξιός ούτε κεντρώος. Αλλά μιας άλλης, εντελώς σύγχρονης μορφής!
 Η κάθε μορφή δικτατορίας ως πολίτευμα, αριστερά δεξιά κεντρώα, προκειμένου να ασκήσει τυραννική εξουσία ή “δικαστική βία”, δικαστική, επίσης, “τυραννία” στους υπηκόους πολίτες της, επικαλείται νόμους που ή ίδια ή η προυγουμένη/ες κυβερνήσεις, ψήφισαν. Έτσι μας προέκυψαν ο λεγόμενος “αντιρατσιστικός” νόμος, αλλά και ο “αντιτρομοκρατικός”.

Στον μεν “αντιρατσιστικό” νόμο επιβάλλεται η απόλυτη σιωπή (φασιστική φίμωση) σε κάθε φωνή που υψώνεται για την εισβολή πρακτόρων, τζιχαντιστών, κατασκόπων και λαθρο-εισβολέων επιδρομέων, μισητών εχθρών τόσο της χώρας (Ελλάδος), όσο και του πολιτεύματός της, στον αντιτρομοκρατικό, οι ίδιες αρχές που τον κυνηγούν, με τον ίδιο νόμο (μπούμερανγκ), ασκούν τρομοκρατική βία στους ειρηνικούς και φιλήσυχους πολίτες, κάργα!


Οι φωτογραφίες που βλέπετε, είναι από το
ντοκιμαντέρ "Μια Απάντηση που Καίει".
Το οποίο πραγματεύεται την καταστροφή
ξενοδοχειακής μονάδος ιαματικού
τουρισμού στα Ιαματικά Λουτρά Ν.
Απολλωνίας Θεσσαλονίκης. 
Η μονάδα ευθύνης Δήμου  Βόλβης 
καταστράφηκε εν τη γενέσει
της και δεν λειτούργησε ποτέ, παρότι
παραδόθηκε με το κλειδί στο χέρι το
1995.
Η μονάδα κατηγορίας “λουξ” την εποχή
εκείνη, κόστισε 25,0 δις δραχμές στον
Έλληνα φορολογούμενο!
Αντ' αυτής, λειτουργούσαν όμως, για πάνω
από έναν αιώνα τα Ιαματικά Λουτρά στη
μορφή που τα ξέραμε. 
Κάποιοι από τους ανεγκεφάλους
καρεκλοκενταύρους και "διακινητές-
συνδουλέμπορους", εμείς έτσι τους λέμε
πλέον, είχαν την φαεινή ιδέα πριν
δυο-δυόμιση χρόνια, να εγκαταστήσουν
τους λαθροεισβολείς στα "Ενοικιαζόμενα"
της Ν. Απολλωνίας
Αποτέλεσμα, τον πρώτο χρόνο να μην 
πατήσει ψυχή. Ούτε καν οι περίοικοι δεν
εμφανίστηκαν στα Λουτρά!
Και τον φετινό Μάρτιο-Απρίλιο, τα 
Λουτρά να κλείσουν εντελώς!  
Να σφραγιστούν!
Κανείς όμως, από αυτούς τους εισαγγελείς
που τρέχουν να εξαγγείλουν "προκαταρ-
κτικές εξετάσεις" εις βάρος Ελλήνων
πολιτών, δεν ενδιαφέρθηκε για την τύχη
τους. 
Όσο και κανείς επίσης, δεν εξέδωσε
απόφαση μετά από 25 χρόνια, δεν
απέδωσε ευθύνες δηλαδή, σε κανέναν
για την καταστροφή της ξενοδοχειακής
μονάδος που σαπίζει και καταστρέφεται
συνεχώς. Και από τους "αποίκους-
τζιχαντιστές” τώρα.
Το πιο κουφό όμως, είναι ότι οι κάτοικοι
της Ν. Απολλωνίας που στην αρχή
"άδραξαν" την ευκαιρία να γεμίσουν
τις τσέπες τους ζέον χρήμα, προσφέρον-
τας τα καταλύματά τους στους "λαθρο-
αποίκους", και βλέποντας την ολοκληρω-
τική καταστροφή των Λουτρών τώρα, 
αλλά και την καταστροφή των πολυτελών
καταλυμάτων τους, τα οποία αν φύγουν
οι "λαθροεισβολείς" θέλουν ξεμπάζωμα
ή γκρέμισμα, τραβούν τα μαλλιά τους
και ψάχνουν τρόπο να τους ξεφορτωθούν,
και να επαναφέρουν την πρότερη 
κατάσταση των Λουτρών, η οποία όμως,
για να επιτευχθεί, θα χρειαστούν χρόνια!
Αυτή είναι η αλήθεια, και αυτοί είναι οι 
εισαγγελείς που παραγγέλνουν "προκα-
ταρκτικές εξετάσεις" σε μια χώρα
διαλυμένη και κατοχική, που πάει κατ'
ευθείαν στην άβυσσο και την 
εξαφάνιση από προσώπου γης
χωρίς επιστροφή!
  

Μια τέτοια τρομοκρατική ενέργεια διωκτικής αρχής, γνώρισε ο γράφων πριν από δυο-τρεις μέρες. 

Ποια είναι, όμως,  η “ανατριχιαστική είδηση” της ημέρας;
Διαβάζουμε σε ανάρτηση ιστοσελίδος του διαδικτύου πως: “Εισαγγελέας, Ελληνικού παρακαλώ, Πρωτοδικείου
(σ.σ.: από αυτούς που συναινούν με πλήρη συνείδηση να κυκλοφορεί “αδειούχος” ο Κουφοντίνας και να χλευάζει τα θύματά του παρέα με τους μπράβους του στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα),
διέταξε -λέει- επείγουσα (αυτό το “επείγουσα”, πολύ το γουστάρω, ρε παιδιά) προκαταρκτική εξέταση για τα επεισόδια των Βρασνών", όπου κάτοικοι της περιοχής δεν δέχθηκαν, ακόμα και για λόγους υγείας, την ισλαμοποίηση-αφελληνισμό που γίνεται τον τελευταίο καιρό στην πατρίδα μας, με “νόμους” που ψήφισαν οι προδότες ανθελληνιστές και ελληνόφωνοι της προηγουμένης κυβερνήσεως, και ασπάζεται πλήρως, η σημερινή, στην μόλις τρίμηνη διάρκεια της θητείας της, πολύ φοβούμαστε αν πάει έτσι, μπορεί και να μην την βρει στην εξουσία, ο καινούργιος χρόνος! 

"Το ίδιο το σύστημα δημιουργεί... κακούργους" 

Οι κατηγορίες που ο εν λόγω εισαγγελέας διέταξε να σχηματιστεί δικογραφία για τους Έλληνες γηγενείς αυτόχθονες νομοταγείς πολίτες και επιχειρηματίες των Βρασνών, είναι. Το αντιγράφω επακριβώς από την ιστοσελίδα, για να μην κάνω κανένα λάθος:
“Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, δύο είναι τα αδικήματα που θα εξεταστεί εάν στοιχειοθετούνται: αφενός αυτό της παράνομης βίας κατά συρροή, από κοινού, με ρατσιστικά κίνητρα και αφετέρου αυτό της δημόσιας υποκίνησης μίσους ή βίας. Για την πρώτη πράξη θα ερευνηθεί, εάν οι αντιδράσεις των κατοίκων είχαν ως αποτέλεσμα να ματαιωθούν συμφω-νίες/συμβάσεις με ξενοδόχους της περιοχής, ενώ σε ό,τι αφορά τη δεύ-τερη πράξη, οι αστυνομικοί του τμή-ματος ρατσιστικής βίας θα εξετά-σουν, εάν δηλώσεις εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας «ξεσήκωσαν» τους κατοίκους”.
Δηλαδή! Θα κυνηγηθούν, θα διωχθούν, θα στιγματιστούν, θα “ρατσιστικοστιγματιστούν” (έχουμε και καινούργιες λέξεις πλέον, στο λεξιλόγιο μας), Έλληνες γηγενείς και φορολογούμενοι νομοταγείς πολίτες, για τον απλό λόγο, δεν θέλουν στη γειτονιά τους να βλέπουν αυτή τη θλιβερή και κατάπτυστη εμφάνιση ανθρώπων ρακενδύτων και ζητιάνων από άλλες χώρες του πλανήτη, και που δεν ξέρουν ίσως, που βρίσκονται αυτές οι χώρες; 
Και δεν τους θέλουν, όχι γιατί είναι “αφιλόξενοι”...


[Σ.σ.: η ελληνική γλώσσα που δημιούργησε όλες τις άλλες γλώσσες του πολιτισμένου χώρου του πλανήτη -υπάρχει και ο εντελώς απολίτιστος από τον οποίο έρχονται οι εισβολείς- αρχίζει να γίνεται στα νοήματά της βαβέλ, γιατί έτσι το θέλουν φασιστικά και καταναγκαστικά κάποιοι, εντελώς ηλίθιοι και ανεγκέφαλοι]

Αλλά για τον απλούστατο λόγο, εισήλθαν παράνομα στη χώρα, κάτι που συνεχίζει να είναι κολάσιμο στην ελληνική δικονομία, δεν ξέρει κανείς τι κουβαλάει η σκούφια τους; δεν ξέρει κανείς από που κρατάει η σκούφια τους; στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων (το πως και γιατί; μας αφήνει παγερά αδιάφορους), και το κυριότερο, γιατί δεν γνωρίζει κανείς, αν είναι υγιείς, δεν μεταφέρουν επιδημικές και μολυσματικές ασθένειες, άκρως επικίνδυνο και παρακινδυνευμένο για τη δημόσια υγεία τη δική μας, την οποία αυτοί που τους “φέρνουν” οι δουλέμποροι και οι λαθρέμποροι, δεν είναι σε θέση ή δεν μπορούν, να μας το πιστοποιήσουν!
Αλήθεια; Μήπως μπορεί κανείς απ’ αυτούς τους “σοφούς” εισαγγελείς και νομοθέτες να μας πει, εφόσον οι ελληνικές αρχές παραδέχονται τους δουλεμπόρους και τους λαθρεμπόρους ως κακούργους εγκληματίες, γιατί δεν παραδέχονται το προϊόν τους ως κακουργηματικό; Το οποίο, όπως γίνεται στην περίπτωση των λαθρεμπόρων, πρέπει να καεί στην πυρά;
Ή μήπως, άλλη είναι η ερμηνεία του νόμου για τον χασισέμπορα-λαθρέμπορα, το χασίς που καίγεται στην πυρά... Ο χασισέμπορας-λαθρέμπορας μπορεί να είναι και δουλέμπορος... Και άλλη για τον άνθρωπο (προϊόν) που με τη θέλησή του γίνεται συνεργός του δουλεμπόρου; Άρα, και συνεργάτης... Συμμορίτης... “Σύσταση συμμορίας”... Συμμετέχει 100% συνειδητά δηλαδή, στην κακουργηματική πράξη που διαπράττεται, αφού τον πληρώνει! Πληρώνει τον δουλέμπορα διανομέα. Ο δουλέμπορος μπορεί να είναι κακούργος! Το "προϊόν", ο δούλος που τον πληρώνει, όχι;

Και, αν δεν μπορούμε να τους κάψουμε βεβαίως, όπως καίμε το χασίς, γιατί δεν τους βάζουμε στην ίδια βάρκα που έρχονται (την οποία ονομάσαμε και εκλεπτυσμένα, πούστικα, “ροή”, “μεταναστευτική ροή”), να τους στείλουμε πίσω από εκεί που ήρθαν; Επειδή το θέλουν οι, σαφέστατα ρατσιστικές, και ξενόφερτες “ΜΚΟ”; (Αλήθεια; Ποιες είναι αυτές οι κυρίες;). Ο “ΔΟΜ”; (Άλλο κάρο με πατάτες!). Ή το “Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι”
Ποιο είναι, εν κατακλείδι, αυτό το “Ελσίνκι”; Και γιατί πρέπει να κάνει “πηδηματάκια” την Ελλάδα, τον πολιτισμό της, και τον πληθυσμό της, από που αντλεί αυτή την εξουσία; Το ψήφισε ποτέ κανένας Έλληνας; Ξέρει κανείς τι χρώμα έχει;
Ή, και πάλι, το, ακόμα πιο βάρβαρο, απάνθρωπο και ανατριχιαστικό στην υπόθεση, μήπως, η Ελληνική κυβέρνηση και οι Ελληνικές διωκτικές αρχές, μαζί και ο προδοτικός Ελληνικός στρατός που δεν πρόβαλε καμία αντίσταση ως τώρα, ΑΠΟΛΎΤΩΣ, ρίψασπις και λιποτάκτης, κατά παράβαση και του Συντάγματος, τους άλλους νόμους του Κράτους, να κάνει, έστω, την παραμικρή αντίδραση, σ’ αυτή την εχθρική εισβολή και κατοχή που συντελείται, μετακόμισαν την έδρα τους στο Ελσίνκι και τις πανάθλιες Βρυξέλλες; Κι εμείς εδώ χαράς ευαγγέλια, πανηγυρίζουμε ελεύθεροι, πλην “Πολιορκημένοι” που έγραψε κι ο ποιητής;

Η Ελλάς είναι σε πραγματικό πόλεμο με την τουρκιά, αγαπητοί Έλληνες όλων των κλάδων! Ο πόλεμος αυτός συντελείται χρόναι τώρα στη θάλασσα και τον αέρα, μένει να γενικευθεί -σύντομα- και στην στεριά.  
Η τουρκιά (τουρκία), ενεργεί σύμφωνα με το “Κάζους μπέλι” που έχει μηνύσει την Ελλάδα προ αμνημονεύτων χρόνων. Αλλά οι Έλληνες προδότες χαρτογιακάδες και “φιλιππινέζες” όλων των οφικίων, ούτε το “χαμπάριασαν”, ούτε θα το “χαμπαριάσουν”, τουρκιστί!

Η φωνή, η οργή του λαού, έχει φτάσει στο αμήν! “Φωνή λαού, οργή θεού”! Και κανείς δεν γνωρίζει πως θα ξεσπάσει. Θα γίνουν όλα στη στιγμή “γης μαδιάμ”, θα πνιγούν ενδεχομένως, σε άναρχο αιματοκύλισμα.  
Αυτό να μην το ξεχνάει κανένας καρεκλοκένταυρος, όσο ισχυρός και αν νομίζει ότι είναι! Υπάρχει θεία δικαιοσύνη, αλλά και δικαιοσύνη του Λαού. Πολλοί "ισχυροί" του κόσμου κατέληξαν στην κρεμάλα και την γκιλοτίνα! Στην χώρα μας τον περασμένο αιώνα, ακούει στο όνομα "Δική των έξι". Η οποία δεν ήταν των έξι, αλλά των επτά!


Αν δεν θέλουν την Ελλάδα αιματοκυλισμένη και αφανισμένη (που μάλλον, αυτό θέλουν εισαγγελείς γραμματείς και φαρισαίοι), αυτοί που κρατούν τα ηνία της -όλες οι χώρες που αφανίστηκαν και υποδουλώθηκαν, το έκαναν με νόμους, “νόμιμες διατάξεις”- ας ξετσιμπλιαστούν και ας ξυπνήσουν, είναι πολύ αργά πλέον να το παίζουν “χρήσιμοι ηλίθιοι”, όπως αυτό ανασκευάστηκε πρόσφατα, σε: “Ποινικά κολάσιμοι, να είναι τόσο ηλίθιοι”..
[]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.