Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους, "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται. - Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ (Συνερ/να Κανάλια): www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΑΟΣ *** ΧΑΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ *** 20 Ε/6μ - 30 Ε/12μ

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ


"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ δημοσιεύουν Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης.


Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ...

ΚΑΤΑΓΓΈΛΛΟΥΜΕ,

Την αλητεία που διεπράχθη στην τελευταία συνέντευξη τύπου του ΜΜΘ όσον αφορά την συναυλία της "ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ - ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ", στην οποία οι Παραγωγοί και διοργανωτές της υποτιμητικά, εξευτελιστικά, δουλικά και ραγιάδικα, μοίρασαν ΜΟΝΕΣ προσκλήσεις στους δημοσιογράφους οι οποίες ερμηνεύονται και ως "εσείς είστε τα δουλάκια ΜΑΣ, ότι και να σας κάνουμε εσείς θα γράφετε για ΜΑΣ, θα αναμεταδίδετε για ΜΑΣ, και θα εργάζεστε αδιαμαρτύρητα για ΜΑΣ. Δεν μας ενδιαφέρει η προσωπική σας ζωή, δεν έχετε προσωπική ζωή, δεν έχετε "κοινωνικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις", είστε ένα τίποτα χωρίς εμάς, και η ΜΟΝΉ πρόσκληση που σας δίνουμε και δεν την πληρώνετε, πολύ σας είναι".

Να σημειώσουμε με έμφαση ότι πολλοί συνάδελφοι στα "ΜΜΕ" που δουλεύουν, δεν πληρώνονται ή έχουν να πληρωθούν μήνες από τους χρεοκοπημένους εργοδότες τους (και κρατικούς), αγοράζουν από την τσέπη τους, πέρα από βενζίνες πολλών ευρώ που βάζουν στα αυτοκίνητά τους , ακόμα και το εισιτήριο στο αστικό λεωφορείο να παν να παρακολουθήσουν την Συνέντευξη Τύπου, ή πάνε με τα πόδια. Τώρα θα μας πείτε, γιατί το κάνουν; Το κάνουν από αγάπη, έρωτα για τη δουλειά τους, ή από θανατηφόρο ψώνιο, χόμπι.
Το "Χάος" σε αντίποινα αρνήθηκε να δημοσιεύσει οτιδήποτε από αυτό το καλλιτεχνικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, και ακόμα περισσότερο, αρνήθηκε να δει την παράσταση.

ΤΟ "ΧΑΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.