Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους, "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται. - Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ (Συνερ/να Κανάλια): www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΑΟΣ *** ΧΑΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ *** 20 Ε/6μ - 30 Ε/12μ

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ


"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ δημοσιεύουν Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης.


Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

«WOMEX» - WORLD MUSIC EXPO - ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Διεθνή Μουσική Έκθεση WOMEX - World Music Expo - η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, από τις 17 έως τις 21 Οκτωβρίου 2012.
Η καταληκτική ημερομηνία για όλες τις αιτήσεις συμμετοχής είναι η 13η Απριλίου του 2012.
Η έκθεση αποτελεί σημείο αναφοράς των εξειδικευμένων παραγόντων, με αντικείμενο τις Μουσικές του Κόσμου και θεωρείται η σημαντικότερη διοργάνωση του είδους της. Στο πλαίσιό της, δίνεται η ευκαιρία σε καλλιτέχνες, δισκογραφικές και εκδοτικές εταιρίες, διοργανωτές συναυλιών, φεστιβάλ και γραφεία management, να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους, προωθώντας το έργο τους και τη μουσική παράδοση κάθε χώρας.
- Όλοι οι καλλιτέχνες, με αντικείμενο την world music, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο συναυλιακό σκέλος της WOMEX, επισκεπτόμενοι το link http//:www.womex.com/lnk/how-to-propose#showcase.
- Οι επαγγελματίες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο συνεδριακό σκέλος, της WOMEX, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο link http//:www.womex.com/lnk/how-to-propose#conference.
- Οι κινηματογραφιστές, που επιθυμούν να κοινοποιήσουν το έργο τους, όσον αφορά τις Μουσικές του Κόσμου, μπορούν να συμμετάσχουν στην WOMEX του 2012, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους στο link http//:www.womex.com/lnk/how-to-propose#film.
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο http://www.flickr.com/photos/womex/sets/72157627766118057/
Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της WOMEX, αναμένεται να πάρουν μέρος 2.500 φορείς, από 98 χώρες του κόσμου, 300 δημοσιογράφοι ελληνικών και διεθνών Μ.Μ.Ε, 300 καλλιτέχνες και χιλιάδες επισκέπτες, που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Θεσσαλονίκη, την ελληνική μουσική παραγωγή και τον ελληνικό πολιτισμό. Στα πλαίσια της έκθεσης, αναμένεται να πραγματοποιηθούν περίπου 60 συναυλίες, μεταφέροντας ήχους από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη. Η πραγματοποίηση της WOMEX του 2012, σηματοδοτεί μία νέα εποχή για ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Η WOMEX του 2012 θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας και συνεργασίας, ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, τον Δήμο Θεσσαλονίκης - Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού – την HELEXPO Α.Ε. και την εταιρία παραγωγής «ΓΑΙΑLIVE».
Η διοργάνωση της έκθεσης εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του προγράμματος του ΥΠΠΟΤ «Σταυροδρόμι Πολιτισμών», που για το 2012 έχει στρέψει το βλέμμα στις περιοχές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και των 47ων «Δημητρίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.