ΕΡΤ, 3ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους, "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται. - Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ (Συνερ/να Κανάλια): www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΑΟΣ *** ΧΑΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ *** 20 Ε/6μ - 30 Ε/12μ

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ


"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ δημοσιεύουν Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης.


Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΟΛΟΤΑΧΏΣ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ “ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΆΤΟΥ*”...

Το βλέπετε; Ραγιάδες Έλληνες; Δεν θα το ξαναδείτε! 
Όταν θα σας πάρουν και... τ' αρχίδια, θα είναι 
πλέον πολύ αργά! Θα έχετε μεταβληθεί, στους 
μεγαλύτερους χαντούμηδες του πλανήτου!
Με το γελοίο πρόσχημα της Δημοκρατίας, ότι “ελεύθερα” κάθε 4 χρόνια, πάμε και ψηφίζουμε σε μια παρωδία κάλπης, καλπονοθία κανονική -της οποίας το αποτέλεσμα ποτέ δεν αντιπροσώπευσε το γενικό σύνολο, ή της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, του Λαού, βασικός κανών της Δημοκρατίας και του Δημοκρατικού πολιτεύματος - για να εκλέξουμε τους επομένους, ή και τους ιδίους σατανικούς και διεφθαρμένους, πέρα για πέρα, “πολιτικούς-δικτάτορές” μας
Η “Δημοκρατία” του 21ου αιώνα, στην Ελλάδα τουλάχιστον, δείχνει να ξεπερνάει ακόμα και τις πιο φασιστικές, τις πιο ολοκληρωτικές μεθόδους που γνώρισε ο πλανήτης, από την στιγμή που ο “πίθηκος-άνθρωπος” στάθηκε όρθιος στα δυο του πόδια!
Κανένα κοινοβούλιο, και κανένας πολιτικός, ποτέ, υπουργός ή πρωθυπουργός, δεν πέρασε ή ψήφισε νόμους τους κράτους, προς όφελος της ευημερίας, της ηρεμίας και της υγείας, της δημοσίας ειρήνης αυτού του τόπου!
Οι νόμοι που πέρασαν από το Κ(τ)οινοβούλιο μεταπολιτευτικά (1974 και εντεύθεν), ήταν δεσμά, ισόβια δεσμά, στην ανεξαρτησία και την ελευθερία, τόσο του Κράτους, όσο και των ιδίων, των Ελλήνων πολιτών
Με νόμους φθάσαμε εδώ που φθάσαμε! Στο απόλυτο μηδέν! Με νόμους θα αφανιστούμε κιόλας! Με δημοκρατικούς θεσμούς, ψηφοφορίες εξ’ άλλου, όπως όλοι γνωρίζουν, ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία, και στη συνέχεια έκανε αυτά που έκανε.
Έτσι λοιπόν, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι οι “ενάρετοι”, “ευσεβείς”, “ανιδιοτελείς”, "αλτρουιστές" και "λυτρωτές", μεσσίες που μας παρουσιάζονται προ των εκλογών πολιτικοί μας, την άλλη μέρα θα μας προκύψουν τέρατα χιτλερικά, σταλινικά, όπως και το έχουν πράξει τα τελευταία 40 χρόνια, πάρα πολλές φορές. Με αποκορύφωμα, το σημερινό γκοβέρνο, το οποίο όχι μόνο χιτλερίζει καθημερινώς και αδιαντρόπως, αλλά προκαλεί ξετσίπωτα, φτύνει, βρίζει, πορνολογεί προς πάσαν κατεύθυνσιν, και πίσω απ’ όλα αυτά τα προπετάσματα καπνού, εξυφαίνει τα δεσμά μας, τα οποία ποτέ δεν τα φανταστήκαμε, και ποτέ δεν τα αναλογιστήκαμε, έτσι!
Στα μεγάλα “δημοκρατικά επιτεύγματα” της τελειωμένης, ήδη, πολιτικής τετραετίας που διανύουμε, μετρούμε τα “ελεύθερα” και “δημοκρατικά” μας νίκες-οφέλη:

 1. Κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών. Χωρίς δίκες! Έτσι, απλά, μπαίνουμε μέσα... Αφού ηλιθιωδώς και αφελώς μας εμπιστευτήκατε την φύλαξη των χρημάτων σας, και σας τα αρπάζουμε! Προηγήθηκε νόμος. Βεβαίως! Πάντοτε σε μια κρατική ληστρική επίθεση επιδρομή, προηγείται νόμος! Από τις θεμελιώδεις δημοκρατικές και ατομικές ελευθερίες, οι μέχρι πρότινος “ανέγγιχτες” καταθέσεις μας στα βρωμερά αυτά καταστήματα όπως  αποκαλούνται τράπεζες, μπορούν εν μιά νυκτί, να γίνουν σκόνη! 

Οι τράπεζες όπως και όλο το χάρτινο χρήμα της σήμερον, είναι εφεύρεση σατανική εβραϊκή! Αφού υπάρχει νόμος λοιπόν (τον οποίο ψήφισαν όλοι οι “δικτάτορες του “Ελληνικού Κοινοβουλίου”, οι 300) δεν χρειάζεται καμία δίκη! Όλα είναι “νόμιμα”. Και “καθαρά”.
Ξέρετε, η περιβόητη και κατακρεουργημένη από όλες τις απόψεις δημοκρατία που ξεκίνησε από την Ελλάδα (καμάρι μας, το κούτελο να λάμπει από υπερηφάνεια -μας το θυμίζουν συχνά-πυκνά οι άσπονδοι φίλοι μας Αμερικανοί (γιάνκηδες)- στην πεντάκις χιλιόχρονη ιστορία που συνεχίζουμε, κράτησε όσο μια ανάσα! Και στην ουσία, η περίοδος που στα πολιτικά δρώμενα των Αθηνών, επικεφαλής ήταν ο Περικλής. Και δεν έχουμε να κάνουμε με την Ελλάδα ολόκληρη, αλλά με την πόλη-Κράτος των Αθηνών. Οι άλλες ελληνικές πόλεις είχαν τα δικά τους πολιτικά καθεστώτα. Τα οποία δεν είχαν καμιά σχέση με τη δημοκρατία. Φυσικά, από την δημοκρατία εκείνη, τη δημοκρατία των Αθηνών, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την “δημοκρατία” την σημερινή! Η δημοκρατία εκείνη ήταν του "δούναι", ενώ η σημερινή είναι του "λαβείν"!
Τον Περικλή διαδέχθηκαν όπως είναι γνωστό και πολύ σωστά, οι “30 τύραννοι”. Από τους 7 σοφούς της αρχαίας Ελλάδος, η συντριπτική πλειοψηφία ήταν “τύραννοι”. Οι οποίοι με την πάροδο των ετών, στις μέρες μας, αυγάτισαν 300! Την περίοδο των 30κοντα τυράννων, διαδέχθηκε και ο 30ετής πόλεμος. Ο οποίος έβαλε αρκετά πράγματα στη θέση τους. Των σημερινών, κάποιος νέος πόλεμος θα διαδεχθεί! "Πατήρ πάντων ο πόλεμος...".
2. Ανικανότητα αναλήψεως χρημάτων. Ή μη μόνο με δελτίο! Κατοχικές χρεοκοπημένες λύσεις.
3. Κατάσχεση περιουσιών. Και πρώτης κατοικίας. Κάτι που ποτέ στη νεώτερη ιστορία μας, κανένας πολιτικός δεν διανοήθηκε να κάνει, όσο αυταρχικός, όσο σατανικός, όσο βίαιος κι αν ήταν. Οι σημερινοί, ξεπέρασαν και την πιο σατανική μορφή αυτών. 
4. Δήμευση περιουσιών. Με το πρόσχημα οποιουδήποτε ανοήτου χρέους. 
5. Κατάργηση ασφαλιστικών παροχών υγείας. Όχι ταμείων. Παροχών! Σήμερα οι ασφαλιστικές παροχές έχουν μείνει ελάχιστες, σε μια εποχή μάλιστα, που τις είχαμε φθάσει σε υψηλότατο βαθμό, τις ζήλευε φυσικά, και ολόκληρη η Ευρώπη! Αυτή της βρωμερής και σιχαμερής “ΕΕ”. Που σαν δουλάκια, μαϊμούνια και πιονάκια της “Νέας Τάξεως” του “Μεγάλου Αδελφού”, θα πάμε να ψηφίσουμε. 
Η “ΕΕ” μας λήστεψε οικονομικά ποσά τα τελευταία 10 χρόνια, πολλαπλασίως περισσότερα από αυτά που μας έδωσε από το 1981! 
6. Βαριά φορολογία. Κυρίως στα μεσαία στρώματα των πολιτών. Πέρα από κάθε δυνατότητα αντοχής και εκπληρώσεως των φορολογικών αυτών επιβαρύνσεων.  
Σήμερα ένας ελεύθερος Έλληνας επαγγελματίας, πληρώνει άμεσα φόρους 35% στο ετήσιο εισόδημά του. Ένα άλλο 35% ως προκαταβολή, του επομένου έτους, σύνολο 70%! Άλλο ένα 10-15% του υπολοίπου εισοδήματός του, του το παίρνει άμεση ή έμμεση φορολογία ο οικείος Δήμος. Και στο εναπομείναν 15% του εισοδήματός του, ο Έλληνας σκλάβος της φασιστικής και τυραννικής “ΕΕ”, πληρώνει 24% ΦΠΑ σε  ό,τι αγοράζει σε ό,τι καταναλώνει! 
7. Αυθαίρετη και φασιστική μείωση, κατάσχεση μισθών και συντάξεων. Κάτω από το μισό!. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι Έλληνες, έχασαν το μισό ετήσιό τους εισόδημα, ενώ το άλλο μισό, όπως είπαμε και παραπάνω, σε έμμεσους ή άμεσους φόρους. 
8. Επιδόματα, συσσίτια. Ποτέ οι Έλληνες πολίτες δεν εισέπραξαν τόσα επιδόματα και συσσίτια, πολιτικές προεκλογικές υποσχέσεις(;)... Ούτε η πρώην Σοβιετία δεν διανοήθηκε να δώσει τόσα στους μουζίκους της, από όσα αυτά της τελευταίας 4ετίας! Το επίσημο και καταγεγραμμένο πρόσχημα ήταν, αν μας έδιναν -οι δυνάστες μας- τα χρήματα που δικαιούμαστε, “Θα τα σπαταλάγαμε, θα τα χαλούσαμε”. Ήμασταν ανίκανοι δηλαδή, να τα διαχειριστούμε! Γι αυτό και τα "κράτησαν" αυτοί,  να μας τα κάνουν... έργα! Δημοκρατία της πούτσας
9. Άγριο ξεπούλημα-προδοσία του εθνικού μας πλούτου. Σε ξένες πολυεθνικές ανώνυμες εταιρείες, απρόσωπες και απάτριδες!
10. Ξεπούλημα-προδοσία της μιας και μοναδικής Ελληνικής Ιστορίας, σε γιούφτους άεθνους και, επίσης απάτριδες, τσόλια Βαλκανίους!

Τελευταίο προπύργιο στις ατομικές μας ελευθερίες και τις δημοκρατικές μας απολαβές, διαβάζουμε σήμερα, μας παίρνουν και τα χρήματα από την τσέπη μας! 

Το πιο ιερό προσόν στις ανθρώπινες ελευθερίες, δικαιώματα, να αγοράζει και να πουλάει δηλαδή κάποιος, όπως του αρέσει και όπως του γουστάρει, του αφαιρείται, αφού καταργείται το χρήμα, και από τούδε και στο εξής, θα αγοράζει με “χρήματα” που δεν θα έχει στην τσέπη του! Ενώ επί πλέον, θα δίνει λεπτομερή λογαριασμό στον “Μεγάλο Αδελφό”, ακόμα και για τις καπότες που χρησιμοποιεί!
Αλήθεια; Ποιος αρρωστημένος εγκέφαλος τα σκέφθηκε όλα αυτά, οικονομικός, και γιατί ακόμα, δεν του απένειμαν... το νόμπελ απύθμενης βλακείας της οικονομίας;

Τα πράγματα εξωθούνται πλέον στα άκρα. Ή, δοκιμάζουν τις αντοχές μας, πόση σκλαβιά ακόμα μπορούμε να αντέξουμε! Χωρίς να κάνουμε κιχ, ή να τους πάρουμε τα κεφάλια με τα δρεπάνια. Με ότι βρούμε μπροστά μας!
Είναι τόσο αφελείς, βλάκες και ανόητοι, ώστε να νομίζουν ότι αυτό το “καζάνι” που βράζει, δεν θα εκραγεί επτασφράγιστο όπως είναι, και θα τα κάνει όλα γύρω του γης μαδιάμ; Είναι;
Ο χρόνος θα το δείξει...

Όσο για τις τράπεζες, αυτές που μας καταλήστεψαν και μας ληστεύουν καθημερινώς, αυθαιρετώντας και αγνοώντας μας περιφρονητικά, με τον νόμο παρακαλώ, ο Έλληνας πολίτης αν δεν θέλει να του ξημερώσουν πολύ, μα πολύ πιο δύσκολες μέρες ακόμα, ας αρχίσει από αύριο το μποϋκοτάρισμα, μποϋκοτάρισμα παντού! Πληρωμές, καταθέσεις... Εξ’ άλλου, με τις ληστείες και τις βιαιοπραγίες που γίνονται καθημερινώς, τα χρήματά μας ουδόλως είναι ασφαλισμένα σ’ αυτές, ότι ώρα θέλουν κηρύσσουν πτώχευση, το λιγότερο, αλλά και ανωτέρα βία για να μην εκπληρώσουν καμιά από τις υποχρεώσεις τους. Κάτι που, ενδεχομένως, σκόπιμα μπορεί να επιδιώξουν. Οι νόμοι είναι με το μέρος τους, φρόντισε ο ελληνικός λαός γι αυτό, να ψηφιστούν με το νι και με το σίγμα από τους 300 πολιτικούς αλήτες, αγύρτες απατεώνες, οι δικηγόροι δικοί τους, και τα ελληνικά δικαστήρια, η διαβόητη και διαλυμένη, σάπια “ελληνική δικαιοσύνη”, επίσης κατά δική τους!
Όπως κατήντησαν, είναι τα πιο άχρηστα και τα πιο ανίκανα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα!
Συζητούσα κάποτε με έναν καραγκιόζη αγράμματο, “κοτζάμπαση” της Τ.Α., για κάποιο φόρο-χαράτσι που μας επιβλήθηκε αυθαίρετα από το δήμο, ο οποίος αγράμματος καραγκιόζης, θέλοντας να με αντικρούσει, πανηλίθιος όντας, μου είπε:  

-Ξέρεις, έχουμε πάρει απόφαση, απόφαση Δ.Σ. γι’ αυτό;.  
-Σωστά”, του απάντησα. Την επόμενη απόφαση που θα πάρετε, να είναι και για ένα εργοστάσιο επεξεργασίας χασίς, το οποίο είναι και πολύ της μόδας. Θα οικονομήστε τρελά χρήματά!..”.
ΕΔΩ: Προς κατάργηση των μετρητών: 3 ευρώ θα κοστίζει η διατραπεζική ανάληψη χρήματος! Για την σχεδιαζόμενη κατάργηση των χρημάτων! Το τελευταίο προπύργιο της ελευθερία μας. 

Τρέξτε τώρα, πιθηκάκια στις επόμενες Κυριακές, να εκλέξτε τους νέους, ή και τους ίδιους δυνάστες σας!.. Τρέξτε!.. Ακόμα εδώ είστε;

* Στη Ρωσία των κολχόζ και του “υπαρκτού σοσιαλισμού”, τα χρήματα ήταν άχρηστα. Γιατί όλοι ψώνιζαν με τα δελτία! Η Ρωσία τα πέταξε στα σκουπίδια, εμείς, μέγα επίτευγμα, τα φέραμε στην Ελλάδα!.. 

Μπουμ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.