ΕΡΤ, 3ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους, "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται. - Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ (Συνερ/να Κανάλια): www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΑΟΣ *** ΧΑΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ *** 20 Ε/6μ - 30 Ε/12μ

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ


"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ δημοσιεύουν Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης.


Κυριακή 19 Μαΐου 2019

ΑΥΤΌΣ Ο... ΦΕΥΓΆΤΟΣ, Ή ΠΟΛΎ ΦΕΛΛΌΣ ΕΊΝΑΙ, Ή ΠΟΛΎ ΣΎΡΙΖΑ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ!..

Ο πίνακας, δεν σας θυμίζει, τις πουτάνες
στα μπουρδέλα που σήκωναν τη φούστα
 τους, για να δείξουν από κάτω 
την... πραμάτεια τους; Εμένα αυτό μου θυμίζει!
Ή και τα δυο μαζί. Κάτι πρέπει να γίνει με την περίπτωσή του!..
Τώρα θα μου πείτε, αν δεν ήταν “σύριζα” ή φελλός ή φευγάτος, πως διάολο θα γίνονταν υπουργός; Κι αν δεν γίνονταν υπουργός, τι σκατά περίμενε τρία χρόνια εικονικός Α/ΓΕΕΘΑ, “σκουπίζοντας”, “γλύφοντας”, “θωπεύοντας”, “μαλάσσοντας”, τόσες και τόσες πολιτικές ποδιές, μη γράψουμε τίποτα άλλο και μας πιάσουν τα... άσεμνα!
Συμβαίνει πολλές φορές, αυτά τα καρναβάλια οι καραβανάδες, με τις θέσεις τους και τις δηλώσεις τους, όσοι από αυτούς φθάσουν στο σημείο να κάνουν δηλώσεις και τοποθετήσεις, να αγνοούν σκόπιμα, ή ξετσίπωτα ότι ο άρρεν πληθυσμός τουλάχιστον αυτής της χώρας, έχει περάσει από τον στρατό για μεγάλο χρονικό διάστημα... (Ο γράφων 33 μήνες, 28 θητεία συν 5 φυλακή)... Γνωρίζει από πρώτο χέρι κάποια πράγματα, ξέρει τα μέσα και τα έξω τους, παντός... μοντέλου και τύπου που λέμε για τα αυτοκίνητα, τη μιζέρια τους, τη φτώχεια τους, τη λιγουριά τους...  (Λιγούρια τους ανεβάζαμε, λιγούρια τους κατεβάζαμε στη μονάδα... Στους χορούς και τις γιορτές στη λέσχη αξιωματικών, φεύγοντας στο τέλος, πάρα πολλοί από αυτούς, βάζανε μέχρι και στις τσέπες τους ψητά και φαγητά για το σπίτι)... Μ’ αποτέλεσμα... να μην μασάει η κατσίκα ταραμά, σε ό,τι λεν ή ό,τι παρουσιάζουν, να προκαλεί μόνον θυμηδία ή γέλιο, η όλη υπόθεση των “δηλώσεών τους”, γιατί όχι τις περισσότερες φορές, και  κλαυσίγελο!



Κάποιοι, δεν έχασαν την ευκαιρία 
να δουν και τα... εντός της!
Βγήκε, λοιπόν, αυτός ο ξεγάνωτος τενεκές προχθές στα αυτοκόλλητά του ΜΜΕ, και μίλησε (παπαριές) για εξοπλιστικά προγράμματα, στρατιωτική άμυνα, επίθεση... (Σ.σ.: εδώ είμαστε σε πόλεμο 40 χρόνια με την τουρκιά, κι αυτό το υποκείμενο τώρα θυμήθηκε να “εξοπλίσει” ή να θωρακίσει αυτή τη δύσμοιρη χώρα που λέγεται Ελλάδα), παρουσιάζοντάς μας και κάτι σακαράκες ιπτάμενες μπογιατισμένες... (Αναβαθμισμένες τις λέει αυτός ο παρλαπίπας)...
Όπως και κάτι “παλιοσίδερα” που ξεφόρτωσε στο Βόλο από ένα σαπιοκάραβο, παρμένα στοκ και αυτά, από τις αμερικανικές αποθήκες αχρήστων υλικών και μηχανημάτων, τα οποία βάφτισε, άκουσον-άκουσον, και “υπ’ αριθμόν ένα δύναμη πυρός”! 

Αυτά τα “παλιοσίδερα” μάλιστα, όπως λέει, θορύβησαν τόσο πολύ τους, έτσι κι αλλιώς ανθρωποφάγους, κανιβάλους τούρκους, οι οποίοι σχεδιάζουν σε αντίποινα, να κάνουν... χαμηλές πτήσεις και πάνω από την Ακρόπολη, για να δοκιμάσουν πραγματικά, στην πράξη, αυτή την τεραστία και ανεπανάληπτη, ελληνική δύναμη πυρός που αποκτήσαμε!
Όλο το στράτευμα (τι ξεφτίλα. θεέ μου;), 
μπροστά στην φκιασιδωμένη "Ντακότα"!
Εδώ είναι που σας είπα παραπάνω ο “κλαυσίγελος”, γιατί πέρα από όλα τα άλλα αυτός ο ήρωας-μούτσος με... παντούφλες, νομίζει όλη την Ελλάδα χορτοειδή ζιζάνια όπως ο ίδιος και η ΚΝΕ της οποίας μοσχαναθρεμένο ζιζάνιο της επάρατης δεξιάς, απολάμβανε... παράσημα μεγαλεία και πρωτεία, βαθμούς τόσα χρόνια
Ρε ουουούστ!.. Ρε ουουούστ, καταραμένε... Κερχελέδες σαλτιμπάγκοι, κλόουν τελευταίας εξελίξεως, προδότες του κερατά, νεοδωσίλογοι πουλημένα παράσιτα του δημοσίου, και ότι άλλο, διάολος τον πατέρα, μπορεί να σας χαρακτηρίσει κάποιος!
Ουουουουουστ!.

Η φκιασιδωμένη Ντακότα (πουτάνα), 
σε πλήρη... ανάπτυξη και λαμπρότητα!
Παρακάτω, σας δίνουμε και μερικά σχόλια αναγνωστών από τις ιστοσελίδες που δημοσιεύτηκαν αυτές οι αθλιότητες, να πάρετε μία γεύση, πως τους αντιμετωπίζουν; και οι υπόλοιποι Έλληνες, δεν είμαστε μόνον εμείς που σχολιάζουμε αρνητικά περιφρονητικά, όλες αυτές τις αηδίες μαλακίες,  ενέργειες απίστευτου θράσους και ανοησίες, αυτού του παρασημοφορημένου, πλάκα τα γαλόνια, βλάκα!

VAFTIZO
Άντε με το καλό να ξαναδούμε να πετάνε και τα A7 μαζί με τα F104

VAGANEMOS
Εδώ δεν χρειάζεται ούτε λαϊκισμός αριστερός ούτε λαϊκισμός δεξιός χρειαζόμαστε εξοπλιστικό πρόγραμμα σίγουρα να δυναμώσουμε το στράτευμα μας και άμεσα μάλιστα τα παιδιά μας που πάνε στο στράτευμα, ή δεξιά ή αριστερά, πρέπει να έχουν σύγχρονα όπλα και όχι 30ετίας και 20ετίας.

Όλος ο συρφετός, μπροστά στη
μπογιατισμένη... "Ντακότα"!
Κώστας
Αθάνατη μπανανία. Οι Τούρκοι κάνουν βόλτα μέσα στο Αιγαίο σαν να είναι δικό τους, κι εμείς ανταλλάσουμε πλακέτες και βλέπουμε πινάκες για το ανακατασκευασμένο αεροσκάφος! Πόσο ακόμα (η ξεφτίλα) καραβανάδες!

Αρης
Κοίτα να βάλεις τους τεμπέλαρους καραβανάδες να κάνουν καμιά δουλειά, που έχουν 250 μέρες άδεια το χρόνο και τα ξύνουν τα απαυτά τους όλη μέρα! Βαλ’ τους να κάνουν περιπολία στο ποτάμι, στα σύνορα, που μπαίνουν ανεξέλεγκτα χιλιάδες λαθρομετανάστες κάθε μέρα. Τι τους πληρώνουμε; Για να κάθονται;

Άγγελος1
Άλλοι εγκαινιάζουν τραίνα πάνω δε τράκτορες! Άλλοι αεροπλάνα για τα οποία η Λόκχηντ-Μάρτιν έλεγε πως “δεν συμφέρει την Ελλάδα η συμφωνία των $ 500 εκατ. για τα συγκεκριμένα αεροπλάνα”. Και ενώ έχουν σχεδόν εξοφλήσει το κόστος των 500 εκ. Τα άλλα δύο, ένας θεός ξέρει πότε θα παραδοθούν.

diiphovos
Μιλάμε για στόκο ολκής... Πασοκ, με διασταύρωση συριζα...

Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει! Ααααψιού!
Praktoro SorroSyrizanel
Αποστολάκη... Πιο ξευτιλισμένος, πεθαίνεις!

SPYROS
Ρε Αποστολάκη, θα κατεβείς μήπως για βουλευτής; Τι ξεφτιλισμένοι λόγοι και παρουσιάσεις είναι αυτά που κάνεις; Ρε άπαιχτε, τα Ρ3 ήταν ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΈΝΑ!!! Δηλαδή, έτοιμα για το μουσείο. Ή για πέταμα! Κι εσύ υπερηφανεύεσαι που τα επανεργοποίησες -αναβάθμιση το λέμε τωρα; Αντί να δίνετε τους φόρους ενός ολοκλήρου λάου που είναι στην πτώχευση για ψηφοθηρικούς λόγους, σε συνταξιούχους, γύφτους και Πακιστανούς, δεν τα επενδύετε κάπου καλύτερα; Να πάρουμε κανένα δυνατό οπλικό σύστημα (π.χ. Πατριοτ), γιατί πλέον οι τουρκικές φρεγάτες, κάνουν “αβλαβή διελευση” έξω από τον Πειραιά (Σουνιο); Έλεος...

Δημήτρης
Συμφωνώ σε αρκετά όσα λες, αλλά πάτριοτ έχουμε. Να ξέρεις. Άλλα χρειαζόμαστε.

Ε ρε, μεγαλεία... Και διηγώντας τα να κλαις,
αθάνατε ποιητή!
SPYROS
Δημήτρη, δεν νομίζω να έχουμε προμηθευτεί ποτέ Πάτριοτ. Στην αρχή δεν μας τους έδιναν οι αμερικανικοί, γιατί τους είχαν κάτι σαν τα F15 (μόνο για πάρτι τους). Και μετά, όταν πέρασε κάπως η μπογιά τους, και άρχισαν να τους κάνουν εξαγωγή, ήταν ακριβοί για την τσέπη μας. Νομίζω οτι τους μπερδεύεις με τους γαλλικούς Έξοσετ που έχουμε όντως προμηθευτεί. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά...

kostas
Κάνεις λάθος...Τράβα μια βόλτα στην Κερατέα να τους δεις και από κοντά τους Πάτριοτ

Hard Rocker
Καλορίζικες οι μαούνες του αέρος... Να παραγγείλουμε και μερικά διπλάνα τώρα, και μερικά θωρηκτά για να τους τρελάνουμε τελείως!

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ
Πες τα σύντροφε! Μέχρι τις εκλογές, θα έχουμε ανακοινώσει ότι θα πάρουμε πίσω ακόμα και την Πόλη! Τότε θα μας ψηφίσουν όλοι!

Αυτές είναι οι καραβάνες λαμαρίνες που 
ξεφόρτωσαν προχθές στο Βόλο, και τις
βάφτισαν "πρώτη δύναμη πυρός"... 
Έχασαν τον ύπνο τους και οι τούρκοι!
 ΔΕΙΤΕ τώρα, 
μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά αυτής της
καραβάνας, και... ξύστε το κεφάλι σας, 
όσοι μπορείτε ακόμα να το ξύστε.
 Τα OH-58D, χρησιμοποιήθηκαν σε επιχειρήσεις
του αμερικανικού στρατού στο Βιετνάμ
 από το 1969 και το Αφγανιστάν αργότερα. 
Που μπορεί να είναι κατασκευής και 1969(!).
Μέχρι σήμερα, 8 χώρες μεταξύ των οποίων

 η Αυστρία, η Κροατία, η Δομινικανή Δημοκρατία
και η Ελλάς τελευταία, έχουν προμηθευτεί αυτήν
την... ατομική βόμβα! Έχει μήκος 9,80 μέτρα,
ύψος 2,92 μέτρα, βάρος 718 κιλά.
Διάμετρο ρότορα 10,77.

Το βάρος του όπως θα προσέξατε, είναι
πιο ελαφρύ κι απ' το δικό μου το "Μόντους
χιλιαράκι". Που σημαίνει, αν του
βάλουν κάνα δυο όπλα, ή κάνα δυο
ρουκέτες παραπάνω, που δεν έχει,
δεν πρόκειται να σηκωθεί από έδαφος,
ΠΟΤΕ! 
Αυτό το χαζόπραμα, δεν φέρει οπλισμό,
ή μη μόνον ένα αυτοματάκι, που όπως
το ακούσαμε να βάλει στο βίντεο, 
μοιάζει μάλλον, για... γκρα, 
λιανοτούφεκο του '21!
Με τις υγείες μας, λοιπόν, η... αναβάθμιση και ο
εξοπλισμός των ασθενών ΕΔ μας,
με κωδικό "αποστολάκης" που κραύγασαν τα
βλακόφωνα παντός είδους για μέρες, καλού-κακού
όμως, όταν θα επιστρατευτείτε, βάλτε και καμιά
σφεντόνα στην τσέπη, θα σας φανεί 
πάρα πολύ χρήσιμη! 
Μην ξεχνάτε εξ' άλλου, πως ο Δαυίδ, με σφεντόνα
 σκότωσε, τον (Έλληνα εκ Κρήτης)  Γολιάθ!





ΑΝΟΗΤΟΣ
Μας υποχρεώσατε και εδώ συριζαίοι. Όλα τώρα θα γίνουν, μέχρι τις εκλογές, θα ρυθμίσετε τα πάντα, όλο το έργο σας τις τελευταίες 15μερες θα το υλοποιήσετε!

True story
Α, ο Άρης (Βελουχιωτης) θα ήταν πολύ υπερήφανος!! Μας δουλεύουν κανονικότατα!

Παλιά μας τέχνη κόσκινο !
Πολύ αντιαμερικανός! Πολύ αντικαπιταλιστής! Πολύ διαφορετικός ο Τσίπρας απ’ όλους τους προηγούμενους! Το ίδιο πάντα τροπάρι, στην πτωχή πλην τίμια Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.