ΕΡΤ, 3ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους, "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται. - Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ (Συνερ/να Κανάλια): www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΑΟΣ *** ΧΑΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ *** 20 Ε/6μ - 30 Ε/12μ

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ


"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ δημοσιεύουν Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης.


Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

ΑΛΉΤΕΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ, ΑΛΉΤΕΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΊ!

Ρε παιδιά!.. Αυτές οι φιλιππινέζες του Πίτουρα και των άλλων γλοιωδών υποκειμένων της διεθνιστικής κυβερνήσεως... Αυτές θα πολεμήσουν σύντομα την τουρκιά;
Δεν υπάρχει, ούτε ένας Έλληνας με παντελόνια σ' αυτόν τον, πάλαι ποτέ, ένδοξο Ελληνικό στρατό; Όλοι κατουρούν καθιστοί;
Ου, να χαθείτε, να χαθείτε!.. Κόπροι του κερατά!.. Βολεμένοι και παχυλώς αμειβόμενοι!.. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι τα αναδρομικά!.. Ουστ!.. Ουουούστ, ρεεε!..
Έχει ο καιρός γυρίσματα. Με το πιο σίγουρο, δεν θα ξέρετε, που να κρυφτείτε;
Ο ήρωας και αθάνατος Ταγματάρχης Γ. Κατσάνης, 
από ελληνικά προδοτικά χέρια φονευμένος...

Άφησε όπως βλέπετε απογόνους. Τον Μανώλη
 Μπούχλη.
Αυτή την εποχή, όπως επαληθεύονται τα πράγματα από μέρα σε μέρα και από ώρα σε ώρα, ο Ελληνικός στρατός εν πλήρη παραζάλη, συγχύσει, διαλύσει, ή έχει πάθει εγκεφαλικό μπλακ-άουτ, στην τύφλα του τη μαύρη -όπως έχει εγκλωβιστεί και μέσα στο πανάθλιο, εντελώς ξένο για την Ελλάδα, εχθρικό σατανικό ΝΑΤΟ- ή έχει καταντήσει τσόλι στις ορέξεις πέντε βρωμοπολιτικών προδοτών, των οποίων η αγάπη για την πατρίδα, το έθνος, τα ελληνικά συναισθήματα, δεν είναι απλά μηδενικά, αλλά άκρως επικίνδυνα, σχιζοφρενικά και ξένα.
Όπως ακριβώς στην εποχή του ξενοκίνητου από τους μπολσεβίκους ανταρτοπολέμου-συμμοριτοπολέμου! Το 1947-49.

Το ίδιο πράγμα βιώνουμε εξ’ άλλου, όπως και τότε, πριν το 1947, έναν νέο πόλεμο 40 χρόνια τώρα στην καταραμένη μεταπολίτευση, στις ελληνικές πόλεις τους δρόμους, που ούτε το πήραμε είδηση, μα και ούτε θα το πάρουμε σύντομα, μακάρι να διαψευστούμε!
Με τον Ελληνικό στρατό, να παρακολουθεί εκ του ασφαλούς και εκ του μακρόθεν! Γιατί όχι; να βάζει και πλάτες, να αγαντάρει όλες αυτές τις τρομοκρατικές ενέργειες και να τις υποστηρίζει.
Τα βλήματα και τα μπαζούκας η “17Ν”, που σήμερα αίσχος και ντροπή κυκλοφορεί ελεύθερη στους τόπους των θυμάτων της, τα έκλεψε(;) από την στρατιωτική μονάδα του Συκουρίου Λαρίσσης.
Ο ελληνικός λαός βρίσκεται βαθειά διχασμένος στις ορέξεις αυτών που κατέλαβαν την κυβέρνηση δια της ψήφου, ξένα σώματα και αποκρουστικά, αηδιαστικά, ο διχασμός αυτός με την χιλιοπαιγμένη καραμέλα του “φασίστα” από την πολιτική σαπίλα σ’ όποιον Έλληνα αντιδρά σε κάθε προδοτική και αντιπατριωτική ενέργεια που κάνουν -και η οποία δεν “πουλάει”, πουθενά- μέρα με τη μέρα αυτός ο διχασμός θα βαθαίνει, θα γίνεται μεγαλύτερος, χωρίς κανένας από το γελοίο και ξεπουλημένο πολιταριώ (όπως αληταριώ), με πολύ λίγο μυαλό, να λαμβάνει σοβαρά υπόψιν.
Στον Ελληνικό στρατό που πάντα οι Έλληνες και η Ελλάς στηρίζονταν και είχαν εμπιστοσύνη, αυτή φαίνεται να χάνεται συνεχώς, οι πολίτες μας δεν μασούν τις “καταχωρημένες” στον γλοιώδη κυβερνητικό τύπο ειδήσεις-ανακοινώσεις για το “αξιόμαχο”, το  “γενναίο”, ή το “ετοιμοπόλεμο” -σκατά στα μούτρα τους οι βρωμαδερφάρες όλοι με τους αλβανούς που στρατολογούν ασυλλόγιστα- τα κρούσματα και οι αντιδράσεις, και σ’ αυτόν, θα γίνονται ολοένα και περισσότερα, μέχρι που μια ωραία πρωία θα υπάρξει σχίσμα, και, αν δεν γίνει άλλος ένας εμφύλιος σπαραγμός, όχι σαν αυτόν τον ψεύτικο του Γεννηματά που πάνε να μας πουλήσουν χρόνια τώρα, για κάτι χαρτογιακάδες πολιτικούς και στρατιωτικούς, οι οποίοι ευδαιμονούν χωρίς κανένα λόγο, θα γίνει το έλα να δεις.
Η πρόκληση από τη μια και η αποθράσυνση από την άλλη τιποτένιων ανθρώπων, κακών, εγκληματιών, ανθρώπων του κοινού ποινικού δικαίου ατιμωρήτων, χωρίς αρχές, ηθική και ανθρωπιά, θα φέρει το αποτέλεσμα.
Μην ξεχνούμε ο Πίτουρας το δήλωσε χωρίς ίχνος ερυθριάσεως, κυνικότατα, το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας θα το λύσει, φέρνοντας εισβολή, όλη την πανούκλα και τη χολέρα της ισλαμικής ανατολής.
Ο παλίκαρος αλεξιπτωτιστής πρέπει να τους προβληματίσει ΟΛΟΥΣ, σοβαρά. Και ο... παροπλισμένος στο Γ.Τ. του ΓΕΣ Συνταγματάρχης (ΑΣ) Ιωάννης Χειμαριός που υπέγραψε γι’ αυτόν την παρακάτω κατάπτυστη, βάρβαρη, αισχρή, προδοτική, διχαστική, και άκρως υποβολιμαία ανακοίνωση του ΓΕΣ, να περάσει στρατοδικείο, να αποβληθεί αυτός από το στράτευμα, να καθαιρεθεί του βαθμού του που τον πήρε με τις τριετίες άκαπνος και χωρίς κανένα άλλο προσόν πιθανότατα (αμφιβάλλουμε εν έχει ρίξει μία βολή με περίστροφο, τα τελευταία 15 χρόνια), αυτός που φαίνεται να αγνοεί και τελείως πως, οι Έλληνες φαντάροι κληρωτοί, οι οποίοι αφήνουν τα σπίτια τους και τις δουλειές τους, πηγαίνουν στην καλύτερη ηλικία της ζωής τους με μια φλόγα στη καρδιά αφιλοκερδώς, να υπηρετήσουν την πατρίδα, και μόνον την πατρίδα, τα όσια και τα ιερά της, αντί επαίνων και παρασήμων, διαπομπεύονται έτσι;
Ξέρουμε κι εμείς τι σημαίνει πειθαρχία στον στρατό, δεν δεχόμαστε μαθήματα από κανέναν μυξιάρη καραβανά που “υπηρετεί” την πατρίδα του με παχυλότατο μισθό αμειβόμενος, και ακόμα άλλον έναν που σώζει ψωνίζοντας και τρώγοντας στα στρατιωτικά καταστήματα, θέρετρα, με έκπτωση επί των τιμών, έως και... 90%!
Ή, που αγοράζει τα προϊόντα του προς το ζειν, με τιμές συμβολικές πολύ κάτω του κόστους!
Τις προάλλες φάγαμε στη στρατιωτική λέσχη Θεσσαλονίκης ένα πλήρες γεύμα χορταστικό, σκάσαμε, με κρεατικά, κάτι μερίδες ολόκληρα κοψίδια, και πληρώσαμε ένα εξευτελιστικό ποσόν για γέλια. Ενώ η κυρίες των κυρίων στο “ΚΨΜ” της λέσχης, έπαιζαν το κουμ-κανάκι τους πληρώνοντας και αυτές, τζάμπα σχεδόν το πολυτελείας καφεδάκι τους.
Βεβαίως, δεν τρέφουμε καμιά ελπίδα από τον πανγελοίο και ορντινάντσα του Τσίπουρα ΥΠΕΘΑ Αποστολάκη, να επιληφθεί του θέματος.
Ξέρουμε ότι αν το κάνει, θα το κάνει και πάλι υποτιμητικά και εξευτελιστικά για τον Έλληνα στρατιώτη. Καταδρομέα. Δουλάκι και γρανάζι είναι κι αυτός, στις ξένες διεθνιστικές επιταγές και οδηγίες, τσιρίζοντας σαν αυτούς τους τρελούς που βάζουν το δάχτυλο στο λαιμό και πνίγονται, “φοβάμαι πως το καλοκαίρι θα έχουμε σοβαρό επεισόδιο (με την τουρκιά)”.
Έχουμε γράψει κι άλλες φορές πως οι γύφτοι των Σκοπίων, δεν νοιάζονται και τόσο πολύ να τους πουν “μακεδόνες” οι άλλοι λαοί οι ξένοι, αλλά εμείς.
Έχοντας όμως τέτοια παλικάρια σαν τον αλεξιπτωτιστή Μπούχλη, η Ελλάς κάθε μέρα και περισσότερο, εκτός από τα ελληνόφωνα τομάρια και τον δουλικό τύπο που είναι ελάχιστος σε σχέση με το τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, δεν πρόκειται ουδείς Έλλην να τους αναγνωρίσει αυτό δικαίωμα, το αφήνουμε στον προδότη Συνταγματάρχη Χειμαριό, που έτρεξε να κάνει την αισχρή ανακοίνωση για το παλικάρι, τον υπέροχο αυτόν Έλληνα και κρητικό ήρωα.
Οι Κρήτες, πολύ καλύτερα από όλους τους άλλους Έλληνες, και φυσικά από αυτόν τον αγράμματο συνταγματαρχίσκο καραβανά, γνωρίζουν τι εστί Μακεδονία, έχυσαν ποτάμια αίματος γι’ αυτήν (Μεραρχία Κρήτης, το νησί λειτούργησε και ως βάση εκπαιδεύσεως νεοσυλλέκτων προοριζομένων για τα μέτωπα του Α΄ΠΠ), πολλοί από αυτούς, όσοι δεν έπεσαν στα πεδία των μαχών, έμειναν στη Μακεδονία, παντρεύτηκαν Μακεδονοπούλες, έκαναν οικογένειες, έτσι προέκυψε και η μεγάλη κοινότητα Κρητών στη Θεσσαλονίκη και τους άλλους ομόρους των βορείων συνόρων μας, νομούς.  
Να ξέρει ακόμα αυτός ο γελοίος, πως αυτό το παλικάρι θα αντιμετωπίσει τον τούρκο στο χαράκωμα ή αλλού, ο ίδιος το πιο σίγουρο, θα αλλάζει μεταξωτά σώβρακα και... ζαρτιέρες, κάπου στα μετόπισθεν “διοικητής” ενός από τα νεότευκτα... στρατιωτικά  μαιευτήρια!

Η ΚΑΤΆΠΤΥΣΤΗ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΟΥ “ΓΕΣ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΉΡΩΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΉ ΕΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΟΥΧΛΗ.

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΚΔ) Μ. Ε. κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης του στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Αλεξιπτωτιστού (ΣΒΕΑ) της αντίστοιχης Σχολής, φέρεται να παραβιάζει κανόνες που άπτονται της ασφάλειας των ρίψεων. Είναι σε εξέλιξη Απλή Διοικητική Εξέταση από τη Διοίκηση της Σχολής για τη διερεύνηση των συνθηκών, που άπτονται αποκλειστικά και μόνο, στην παραβίαση των κανόνων ασφαλείας. Η Σχολή Αλεξιπτωτιστών διατηρεί μία μακρά παράδοση μηδενικού δείκτη ατυχημάτων την οποία οφείλει να συνεχίσει.
Συνταγματάρχης (ΑΣ), Ιωάννης Χειμαριός
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ»
[Σ.σ.σ.: Να υποθέσουμε ότι ο εν λόγω συνταγματάρχης, είναι και λάτρης των στρατιωτών μπούληδων ριψάσπιδων “Μητρετώδη – Κούκλατζη”; Που πέταξαν τα όπλα τους στον Έβρο, διέσυραν την Ελλάδα διεθνώς για μήνες, να τους γυρίζουν από δικαστήριο σε δικαστήριο... λυκοτόμαρα, οι τούρκοι “τσιαντηρμάδες”; Και που το Ελληνικό στρατοδικείο (άλλο κάρο με πατάτες - “πάρτε κερίες μου πααατάτας”) βιάστηκε, αντί για απόταξη και καθαίρεση, αφού δεν υπάρχουν τα “έξι μέτρα για εσχάτη προδοσία”, να βάλει τον φάκελο στο αρχείο;
Μ’ αυτούς ρε ξευτίλες, θα πολεμήσει το ΓΕΣ ή ο Α/ΓΕΕΘΑ, τους ανθρωποφάγους τούρκους;].

Και η ανάρτηση του καταδρομέα Εμμανουήλ Μπούχλη, η οποία συνοδεύει και το καταπληκτικό βίντεο:

«Βρίσκομαι σε μακεδονικά εδάφη και έτσι όπως φεύγω από το ελικόπτερο στο κενό άρχιζω να αγναντεύω από κει ψηλά την Ελλάδα, την Μακεδονία μας...
Στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα που αγναντεύω την Ελλάδα μας, με έπιασε μια συγκίνηση και μια θλίψη για την πληγωμένη μας Ελλάδα, την πουλημένη μας Ελλάδα, καθώς πρόγονοι μας, άφησαν το αίμα τους σε αυτά τα εδάφη για την ελευθερία την δικιά μας σήμερα...
Έτσι λοιπόν, αναφώνησα ένα τραγούδι για την Μακεδονία μας σε αυτούς που την πούλησαν χωρίς την θέληση μας...
Για μας τους Έλληνες όμως η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική...
Έτσι λοιπόν, αυτό το βίντεο θα ήθελα να φτάσει σε αυτούς που πούλησαν την Μακεδονία ώστε να καταλάβουν ότι Έλληνες δεν πουλιούνται ούτε αγοράζονται και όταν θα έρθει ύστατη στιγμή, όλοι Έλληνες θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους... Στο δια ταύτα, εσείς που τα πουλήσατε όλα, να ξέρετε ότι μόνο στα χαρτιά έχετε πουλήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες... Αντιθέτως, την ψυχή μας και τον ηρωισμό μας, δεν πρόκειται να τον πουλήσετε ποτέ, και όσο ζούμε θα υπερασπίζουμε την πατρίδα...
Ένα μήνυμα από τον Καταδρομέα/Αλεξιπτωτιστή Μπούχλη Εμμανουήλ...» 
Και παρακάτω:
«Αισθάνομαι βαθιά μέσα στο μυαλό και την καρδιά μου, ότι δεν ατίμωσα τίποτε, δεν ντρόπιασα κανέναν, δεν απειλήθηκε ουδείς, δεν στεναχώρεσα έστω και έναν Έλληνα ένστολο ή μη. Η πράξη μου που τόσο έχει συζητηθεί, αφορούσε όλα όσα το ηθικό μου, η περηφάνια μου, η αφοσίωση μου και το σθένος, το ηθικό μου ανάστημα μου υπαγόρευσαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αποδέχομαι την όποια τιμωρία από τους ανωτέρους μου, την όποια απόφαση τους και είμαι στη διάθεση της πατρίδας μου για ότι μου αιτηθεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όσους αντιλαμβάνονται και επισημαίνουν πως η αγάπη για την πατρίδα την ιστορία και τις θυσίες των προγόνων μας, δεν έχει καμία σχέση ούτε με φασισμό ούτε με ακραίες ιδεολογικές κατευθύνσεις»,
Να σημειώσουμε ακόμα, ότι στο δημοσίευμα των εφημερίδων για το γεγονός του καταδρομέα Εμ. Μπούχλη, υπάρχουν σχεδόν 500 σχόλια Ελλήνων αναγνωστών -ελάχιστα εμετικά κάποιων εμετικών ελληνοφώνων πληρωμένων καθαρμάτων του Σύριζα- στα οποία μόνον τιμή και περηφάνια νοιώθουν για την πράξη του Έλληνα οι συμπατριώτες μας, απέραντη εκτίμηση και θαυμασμό!
Περιφρόνηση και μίσος, αποτροπιασμό για την πράξη του άνδρα, του Έλληνα -θα το επαναλαμβάνουμε συνεχώς- του Σπαρτιάτη του Σαλαμινομάχου, του Μαραθωνομάχου του Πεζέταιρου Σαρισσοφόρου της μιας και μοναδικής Αυτοκρατορίας του Αλεξάνδρου, του Κωνσταντίνου ΙΑ Παλαιολόγου, “δεν βρίσκεται ένας χριστιανός να μου πάρει το κεφάλι;”, του Επαναστάτη Αρματολού και Κλέφτη του “21”, του αθυρόστομου και ανεπανάληπτου Γεωργίου Καραϊσκάκη, του Νικηταρά του τουρκοφάγου, του παράτολμου ανδρείου των Βαλκανικών και Μεγάλου Πολέμου, του ημίθεου ήρωα της Πίνδου και της Αλβανίας, τους αθανάτους του “Νορθ Άτλας” (που σκότωσε ο ίδιος ο Ελληνικός στρατός, τα ανδρείκελά του της εποχής εκείνης καταρρίπτοντάς το), του ταγματάρχου καταδρομέα Γιώργου Κατσάνη (σήμερα Αντιστρατήγου, στρατόπεδο Ρεντίνας) και των άλλων πεσόντων του βρωμερού και άνανδρου “Αττίλα 1 και 2”, μπορούν να νοιώθουν μόνον, το συρόμενο από τη μύτη στράτευμα του Πίτουρα σήμερα, και ο παραπάνω κερχελές χαρτογιακάς Συνταγματαρχίσκος! 
Η Μακεδονία είναι μία, και είναι Ελληνική. Τελεία και παύλα.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.