ΕΡΤ, 3ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους, "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται. - Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ (Συνερ/να Κανάλια): www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΧΑΟΣ *** ΧΑΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ *** 20 Ε/6μ - 30 Ε/12μ

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ


"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ δημοσιεύουν Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης.


Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ “ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ”, ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ... ΕΚΛΟΓΕΣ!

Ο γιος του "Τάκα-τάκα" αυτοπροώπως.
Αντί να βγει ευθαρσώς και να πει: “Θα πετάξω στα σκουπίδια αυτήν την, εθνικώς επιζήμια και καταστροφική, προδοτική συμφωνία των Πρεσπών για τη Μακεδονία και την Ελλάδα (να πάρει και το 60% του εκλογικού σώματος), τη συμφωνία του πινέζα Νίμιτς, βγαίνει και μας λέει τις παρακάτω παπαριές, αφού πρώτα έκανε το παν, αυτό το γελοίο πολιτικό εκτόπλασμα σαν τον “πατέρα” του, με πλάτες στον “πίτουρα”, να την περάσει στη βουλή! 

[Σ.Σ.Σ.: Μην ξεχνούμε και την δήλωσή του ότι είναι κακή, αλλά θα τη “σεβαστεί”! Σεβασμός στην κακία και προδοσία, δηλαδή!]. 


Δείτε παρακάτω, με τι μαλακίες και ανοησίες θέλει να κλέψει την ψήφο των δεξιών, ο παρείσακτος αυτός και ξένο σώμα στη ΝΔ, το κόμμα -ντεμέκ- της δεξιάς, η οποία όμως ποτέ δεν ήταν δεξιά, πάντοτε έκανε τα κέφια και κυβερνούσε με τις ορέξεις των κομμουνιστών!..

[Σ.Σ.Σ.: Να θυμηθούμε κι εκείνον τον αρχιπροδότη ιδρυτή της με το “Δικαστήριο της Χάγης” για την... κωλοτρυπίδα μας! Αλήθεια; Ττι έγινε αυτή η μπαρούφα, ρε παιδιά; Και σε ποια φάση βρίσκεται; Τέλιεωσαν τα χαρτιά που την λοιράσανε;].

Ψάρευε (η ΝΔ), ψηφοφόρους στα βρώμικα νερά της αριστεράς και της... προόδου, καπελώνοντας και τον κύριο όγκο της δυνάμεώς της, που ήταν και είναι, οι δεξιοί ψηφοφόροι της.
Μήπως, κάποτε, αυτοί οι τελευταίοι αφελείς και βλάκες, πρέπει να ξυπνήσουν από τον λήθαργο και την σύγχυση στην οποία έχουν υποπέσει; Υπάρχουν δεξιά κόμματα στις εκλογές να ψηφίσουν. Γιατί ψηφίζουν αυτό το κουμμουνιστοδεξιό εξάμβλωμα;
Ο Τακα-τάκας είπε σε πολίτη της Νιγρίτας, ότι δεν ξέρει -λέει- να λέει ψέματα. Εμ, πως να ξέρει; Αφού ολόκληρος, είναι ένα υπαρκτό ψέμα! 


ΟΙ ΔΕΣΜΕΎΣΕΙΣ ΤΟΥ “ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ”.


•    Το πρώτο είναι η εκκίνηση επικοινωνιακής καμπάνιας για την προστασία του brand “Μακεδονία”, η οποία θα γίνει με χρηματοδότηση όχι μόνο από περιφερειακούς αλλά και από εθνικούς πόρους.

[Σ.Σ.Σ.: Φάε πούτσα μ’ καλαμπόκι... Που είπε ο αδερφός του Θανάση σε κάποιον κοπρίτη μητροπολίτη Κατερίνης]. 

 
•    Δεύτερον, οι επιχειρήσεις θα διευκολυνθούν στην κατοχύρωση εμπορικών σημάτων για την προστασία των προϊόντων τους όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο (κατάθεση ευρωπαϊκών σημάτων στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της ΕΕ).


 [Σ.Σ.Σ.: Ξανά, φάε πούτσα μ’ καλαμπόκι...]


•    Επίσης θα γίνει κατοχύρωση περισσότερων μακεδονικών προϊόντων ως Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) στην Ε.Ε.


[Σ.Σ.Σ.: Και ξανά, ξανά, φάε πούτσα μ’ καλαμπόκι...].


•    Θα υπάρξει έκδοση Υπουργικής Απόφασης η οποία θα απονέμει αυτόματα το σήμα “GR” στα προϊόντα όλων των μακεδονικών επιχειρήσεων που έχουν κατοχυρώσει το παράγωγο “Μακεδονικός -ή -ό” στο σήμα τους, ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτά τα είναι προϊόντα ελληνικά. 


[Σ.Σ.Σ.: Και ξανά, ξανά, ξανά, φάε πούτσα μ’ καλαμπόκι...].


•    Και πέμπτον θα προχωρήσει σε βέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στην ΕΕ όσο τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας δεν διασφαλίζονται και αν δεν επιλυθούν τα σχετικά με τα μακεδονικά προϊόντα προβλήματα.


[Σ.Σ.Σ.: Το δούλεμα και ψιλό γαζί των ψηφοφόρων! Αυτός που δεν έκανε κιχ στην ψηφοφορία των Πρεσπών, ενώ ολόκληρος ο Ελληνικός λαός αγωνιούσε και περίμενε μία κίνησή του, η οποία θα έβαζε και τέρμα στο μείζον πρόβλημα που ανέκυψε, τώρα παλικαράκι της... φακής, ξιφουλκεί για βέτο στην “ΕΕ”, εκεί που τον έχουμε πραγματικά χεσμένο και κατουρημένο. Οι μπεκρούλιακές της, οι πουτάνες της, και οι πούστηδες της!..]
Ζήτω τ’ Αϊλιά, ζήτω τα γυαλιά! Καιαιαι... Πάρε μ’ αγκαλιά, πάρε μ’ αγκαλιά / Να μην πατήσω τα γυαλιά!..
Και, γαμώ το άσμα δικέ μου, άμα λάχει να ’ούμε!

ΚΑΙ Η... ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ Τ.Α.  Α΄ΚΑΙ Β΄ ΒΑΘΜΟΥ

Που θα πάτε να ψηφίσετε στις ερχόμενες εκλογές:

•    Περιφερειάρχες,  4.275 ευρώ.
•    Αντιπεριφερειάρχες  3.206 ευρώ.


Δήμοι πάνω από 100.000 πολίτες
•    Δήμαρχος 4.275 ευρώ.
(Θεσσαλονίκη, Πάτρα , Πειραιάς, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλος , Περιστέρι, Ρόδος, Ιωάννινα, Χανιά, Αχαρνές, Νίκαια, Χαλκίδα, Κέρκυρα, Εύοσμος, Καλλιθέα).
•    Αντιδήμαρχος 2.137 ευρώ,
Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου  900,00 ευρώ.


Δήμοι από 20.000 έως 100.000 κατοίκους
•    Δήμαρχος, 3.420 ευρώ,
•    Αντιδήμαρχος  1.710 ευρώ
•    Πρόεδρος Δ.Σ.  720 ευρώ.

Δήμοι κάτω από 20.000 κατοίκους
•    Δήμαρχος 2.565 ευρώ,
•    Αντιδήμαρχος 1.282 ευρώ
•    Πρόεδρος Δ.Σ. 540 ευρώ.


Στους θώκους αυτούς, θα βρείτε και Αντιδημάρχους κυρίως, οι οποίοι στερούνται ακόμα και απολυτήριο δημοτικού σχολείου.
Αισχρό παράδειγμα στο παρελθόν δήμος Πολυγύρου και ο δήμος Τορώνης. Στον Δήμο Πολυγύρου, φορούσε μια γραβάτα μέχρι τα γόνατα. Η γραβάτα ήταν μεγαλύτερη από αυτόν!
Στο Δήμο Τορώνης, ήταν ένας βρωμερός ψαράς από τη Σάρτη, ο οποίο πήγαινε στις συνεδριάσεις του δήμου με το κοντοβράκι γεμάτο λέπια και ψαράγκαθα!


Η Ελλάς στενάζει κάτω από την φασιστική μπότα των αισχρών επαγγελματιών της πολιτικής της Τ.Α., οι οποίοι είναι τρις χειρότεροι από αυτούς τους γνησίους φασίστες! Στην Τ.Α. δεν υπάρχουν κόμματα, ΟΛΟΙ είναι φασίστες. Κόκκινοι, μπλε, κίτρινοι, δίχρωμοι, αλλά και όλα τα χρώματα του Ουρανίου τόξου!

[Σ.Σ.Σ.: Μην προσπαθήσει κανένας καραγκιόζης να παρερμηνεύσει το Ουράνιο τόξο, είναι απλή αναφορά στο μετεωρολογικό φαινόμενο. Το “Ουράνιο τόξο” είναι δημιούργημα το “Πίτουρα”, για τις ανώμαλες και σχιζοφρενικές ορέξεις του. Περί “Μακεδονίας του Αιγαίου”].



ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ “ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ”, ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ... ΕΚΛΟΓΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.